Mutziputzi Hihi, zas ale nezabere skoro žâdný prostor :)
Stěžovací vlákno
Pinot Noir No vůbec je to taková vzdušná kompozice, těžkopádnej smrk, že na to ani baně pořádně nepověsíš má kažej pitomec![]()
Jsme dnes v prahee na maninach jeli pro boty na bezky, a kdyz uz jsme tam byli, ze prej muz potrebuje do alzy. To byl napad stoleti. Desna komedie. Parkac narvanej, nakonec jsem to postavila na invalidy a modlila se aby nesli pomahat a chranit. Do toho asi po 10 minutach zaclo rvat decko, pac stojici auto neuspava. Ale ty lidi tam masakr. Na parkaci manevry ve stylu ja te prejedu ty idiote pokud neuhnes, jenze tam byl pretlak aut jak svina.Chvilema jsem se k bavila. Uaaa stastne a vesele :D
Tak abyste příště nebyla nervózní, tak rodiče dětí do tří let patří mezi osoby se sníženou schopností pohybu a orientace, takže s parkováním na označeném místě byste neměla mít problémy :o)
Tak abyste příště nebyla nervózní, tak rodiče dětí do tří let patří mezi osoby se sníženou schopností pohybu a orientace, takže s parkováním na označeném místě byste neměla mít problémy :o)
Chápu účel, ale že rodiče dětí do tří let mají sníženou schopnost orientace je prostě ![]()
DruI Jsem nedávno jela s mámou a parkovaly jsme na fleku pro rodiče s dětmi, podle mě oprávněně![]()
DruI Fakt, takže můžu pak parkovat na invalidech? Kde je to v zákoně? Bože, jedinej rýsujícíse klad mateřství. Já totiž neumim moc parkovat a partner ještě vybírá auta jak krávy, s tim zaparkovat jedině tak před stodolou na frei platze.
Karja No to si piš...že ne
Jenom jsem kdysi někde četla, že u soukromejch pozemků bejvá blbý značení a pokuty se špatně vymáhaj, blíž jsem to nestudovala.
Mutziputzi Trapný no, takže sockou prostě furt!
Karja Prosim tě, jsou všude místa pro rodiče s dětma, taky velký jak kráva. Dokonce jsem narazila i na parkovací místa nadepsaný ŽENY, to mě uráží tedy![]()
Karja Prosim tě, jsou všude místa pro rodiče s dětma, taky velký jak kráva. Dokonce jsem narazila i na parkovací místa nadepsaný ŽENY, to mě uráží tedy![]()
Mutziputzi :-D:-D Mě ne teda, jdu omrknout parkoviště, zas ale při parkování na ŽENÁCH je větší riziko odření, no ještě to promyslim.
Mutziputzi U nich nastane nelístostný boj o děti, skončí to střídavkou (předpokládám), které ani jeden z rodičů nefandí, protože ani jeden nenechá děti v trvalé péči tomu druhému.
Strom je ovšem parádní ![]()
Jak tady probíráte ty pometla versus ukázkové stromy, vzpomněla jsem si na Phoebe z Přátel, jak zachraňovala "druháky" :-)
Garfie s tou stridavou peci to je zajimavy. pamatuju si, jak se to povazovalo za hrozne moderni metodu, ted se u toho co pozoruju tady spis upousti, protoze to pendlovani mezi dvema domovy je pro deti prece jen dost velka zatez a spis je to takovy reseni pro rodice...
Lilly_Ku Bych se zas opakovala, ale střídavou péči bych povolovala jen pokud rodiče žijou blízko u sebe, tzn. jedna škola, stejný kroužky a pokud ne, tak leda model děti stále v jednom bytě a střídají se tam rodiče, přijde mi to velmi rozumné a odpadla by spousta bojů a tahanic.
Mutziputzi Souhlasím na 100 %.
Mutziputzi presne, mi to s detma v jednom byte a rodice se stridat prijde taky dobry. jinak jednou jsem jela ve vlaku s otcem, co zije v pardubicich, matka v ostrave a maji stridavou peci. malej kluk chodil do dvou skol... to si vubec nedokazu predstavit a prijde mi to pro to dite celkem kruty.
Lilly_Ku Mutziputzi Přesně, je to řešení jen pro rodiče. Tady ta moje kamarádka dokonce uvažuje, že by je v zájmu dětí nechala v trvalé péči otci, ale je to pro ni hrozná představa + takové "to dětem nemůžu udělat, protože maminka", navíc dvě z těch dětí jsou ještě dost malé. :-(
Já tady kdysi i dávala k dobru historku, jak to takhle známí vyřešili-střídali se u dětí. Jenomže tam je pochopitelně spousta komplikací-od nutnosti vlastnit tři byty + potíž mít novou rodinu.
Podle mě je ideální tzv. společná péče, jenže to zvládne málokdo. Má to tak jedna kamarádka. Děti jsou u ní, ale muž je má v podstatě kdykoli je to možné, vlastně je pořád vychovávají tak nějak společně. Ovšem oni bydlí v jednom domě a jsou taky velmi rozumní, ten vztah se rozpadl v podstatě bez emocí...
Já myslela, že pokud má dítě chodit do dvou škol, tak to soud ani nepovolí, to je fakt strašný případ. V nějakém rozhovoru s Bárou Srncovou jsem četla (má dítě se Švédem), že dělali střídavku co půl rok, takže dítě bylo půl roku ve Švédsku a půl roku tady a druhý rodič jezdil jen na návštěvy. A když začala dcera chodit do školy, dělali to tak, že do školy chodila sem, ale prázdniny a veškeré volno trávila u otce. Taky mazec.
Garfie Když se naši rozváděli, mně bylo 10 a bratrovi 13, neměli vůbec stanovenou péči. Respektive jsme byli přiděleni k mámě a otec mohl přijít kdykoliv, měl i klíče. Několik následujících Vánoc jsme slavili všichni společně. A rozvod to tedy vůbec nebyl po dohodě, otec si klasicky našel mladší kopii mámy a navíc se tahali o majetek. Nás ale těch tahanic ušetřili.
Karja Já se přiznávám, že s tím parkováním nevím jistě, protože auto nevlastním, tak jsem to nikdy nepotřebovala, ale tak jsem si vzpomněla na vyhlášku o požadavcích na bezbariérové užívání staveb, kde je tělesné postižení a rodičovství tak hezky shrnuté pod ten jeden pojem, že jsem to musela dát k dobru :o)
Lilly_Ku no, my jak jsme porad pozadu tak ted prave je stridavka velky hit, nuti se do ni i kdyz rodice nesouhlasi, nejsou schopni dohody, komunikace mezi sebou.. my resili i nasilne napadeni a presto me Zubata tlacila ke stridavce a hrooozne se divila ze nechci. a psycholozka ji doporucila, prestoze otec sproste rval i pred ni. nastesti kdyz jsem rekla ze s tim nikdy souhlasit nebudu a budu se odvolavat klidne roky, vymekla. pritom s pobytem ditka u tatinka zadny problem nemam, ovsem neresi jakekoliv prakticke zalezitosti a nechal se slyset ze stridavku chce proto, aby neplatil alimenty.
Sweet Potato uff to je sila, treba se to nejak vyresi jeste..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.