Mutziputzi aha, on to byl krycí název a já se nechytla... jasně, pšššt, stejně není co dodat ![]()
Stěžovací vlákno
Aaaa, olezla mi půlka tváře, nejen, že to děsně vypadá, ale i to hrozně bolí - nějaké vnitřní akné nebo co, ale uplně se vyrojilo z čista jasna v pruhu vedle sebe. Takže dneska aspoň půjdu z oslav brzo domů - tj. až mi sleze makeup!:-/ Ne, že by to teda šlo nějak příčetně zamalovat.
to zní jako pásový opar, bacha na to a utíkat k doktorovi..
(možná už reaguji pozdě, dočítám...)
Pavlena Pozdě, toto drama si tu se mnou již prožili všichni!:-D Byly to beďary, jak je za ně najednou člověk rád.:-D
paktofonika Taky se omlouvám, netušila jsem, že je za tím perfekcionismus. Dnes jsem šla kolem květinářství a měli tam stromečky svázané z větví. Kytice větví svázaná do tvaru malého stromku. Vypadalo to sympaticky, že to není strom jsem poznala až zblízka. Nemají to třeba i u vás?
Musím se taky omlouvat? já jsem napsala, že si dobrovolně vybírám škaredý, protože soucit s oškliváčkem. A to jsem, prosím pěkně, perfekcionista![]()
Řvousenka Nemusíš, ale chceme fotku toho chudáka ošklivýho!
Mohla bych se taky nekomu omluvit? To je krasny!![]()
Kde se dají koupit známky? Přece nemůžu jít v tomhle čase na poštu, ve dvou trafikách se na mě tvářili, jak kdybych šla nakupovat bitcoiny
Posledni dobou jen na poste. Pokud mas pevne nervy!
Mutziputzi No jasně, všem tlusťochům a Moravákům!
Pinot Noir no jasně, miluju každý jejich kilo a baňku!![]()
Pinot Noir Nevěř jí ani slovo. Po Vánocích sklidí baňky ze stromku a začne to nanovo.
Pinot Noir Mně baně vožírá pes, to na mě podle mýho z Moravy za trest seslaly, tak su včíl radši pokorné!
Sweet Potato Hlavně aby se jí to nevrazilo do kolen![]()
Dost nebo se vodhlásim!!![]()
Mutziputzi Ne, prosím, neodhlašuj, ta tvoje zjihlá předvánoční nálada, to je lepší jak déšť na Sahaře, jen houšť a větší kapky, ať to vystačí na celej 2018 ;-)
Isca Dobře, zustanu a dam vam vsechnu tu lasku co v sobe mam!
ááááááááááááááááááááááá! Už je to tady zas! Lidičkové, co jak je rok dlouhej ani nezabučej, dveře vám pustěj rovnou na rypák a ve frontě by vás přizabili, nasadili svatouškovskej škleb a z huby se jim line samý zdravíčko a štěstíčko.
Vraždila bych!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.