mysmat to budu resit zitra, zaciname likvidovat nase zahradni smrcky protoze bohuzel zavazej na parkovani, no letos bude tzv. Rohac (stromek akorat do rozku ke knihovne;D). A mym ukolem bude z nej udelat STROMEK :D
Stěžovací vlákno
Jéžiš a bláznivou Amun vytahujeme![]()
Keď nepríde, prídem ja!

slniecko To by mi nevadilo, co tam máš dál?![]()
rasaNori Náhodou, roháč se někdy hodí. Když jsem teď kupovala strom, pán se hned ptal, jestli bude v prostoru, u zdi, nebo v rohu ;)
Mutziputzi ale no tak uz :( nechces se na to vykaslat?
rasaNori Heleee, já jsem alergická na vychovatelky, nekaž si to u mě![]()
Pinot Noir my tam mame i hezci, ale tenhle je nejvetsi a pristi rok uz by se taky nemusel vejit tak vyhral :D
Mutziputzi ja te chapu, ale trochu bych to krotila jestli muzu poprosit :) smutne koukam![]()
rasaNori Seš teď přecitlivělá holt![]()
Mutziputzi jako vzdy mas pravdu :D hele ale jsem cetla ze to muze byt i horsi, takze vlastne muzu byt rada ze nezachranuju opustene bezdomovce apodobne :D
rasaNori Tak si to nezakřikni hlavně!![]()
Řvousenka Mně je stromků taky líto, mám za to, že každej může být krásnej, vždyť dokonalost je strašně nudná. To, že si paktofonika nemůže z desítek vybrat jediný, protože jsou to všechno "metly", mi přijde jako příšerná rozežranost.
Pardon, ale mne ako rozožranosť príde x iných veci okolo vianoc než to že chcem stromček ktorý sa mi bude páčiť. Nie niesom v Prahe kde na každom rohu stojí predavač a môžem si vybrať škaredý stromček(že z desítek
), a z toho mála čo u nás majú si nebudem kupovať opadaný stromček s čiernym ihličím ktorý keď zatrasiem tak to už si môžem doma rovno postaviť holé vetvičky.
viktorka_od splavu Fakt ľutujem že som si tu na to posťažovala. Škoda prispievať.
paktofonika prosimtě, přispívej dál..ber to spíš jako školu, že netřeba si všechno brát osobně a k srdci..prostě letos bude jen větev a příští rok stromek (ápropo, ten kabát tu furt čeká
) já mám letos kulový, ani větev. Stromek bude u matky..
paktofonika Neber si to osobne, je normálne chcieť pekné veci alebo také ako si ich predstavujeme. Ťažko si je vybrať keď je malý výber v malom meste. A prispievaj ďalej!
Mutziputzi keď alergická, tak alergická ![]()

viktorka_od splavu Fakt ľutujem že som si tu na to posťažovala. Škoda prispievať.
sím ťa, kašli na to...
slniecko Mary Poppins beru![]()
paktofonika My jsme prvni Vanoce v novem byte nazdobili velkou juku. Pod tim papirovy Betlem, vypadalo to vtipne. Pohodove a hezke Vanoce nestoji na stromecku. Ty reci tady bych si nebrala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.