Já jsem v sobotu na zahradě spálila velkou hromadu větví a kořenů atd. A z oblečení to cítit nebylo, jen trochu z vlasů.
Stěžovací vlákno
nechala jsem si vyměnit patníky..... cena mě málem položila
280,- ![]()
Začnu chodit po špičkách
..... jo s perlama , héééč
Dyk mě se to taky zdá drahý.... ale nebudu nikde běhat, když to mám za barákem v OC,
Ještě abych to upřesnila, nešlo o klasický malý patník, ale patník na podpatek k oxfordkám, tzn, jako by pánský rozměr.
Ale stejně.....
-
Co je to patník? Ta podrážka pod podpatkem?
Já jsem nedávno jedny boty radši rovnou vyhodila... ševce mám asi deset metrů, ale ceny má jak kdyby pracoval přímo pro Hermésy.
Jo, ta podrazka pod podpatkem.
Takhle vyhodim zimni boty, protoze jejich hodnota uz neodpovida cene za dalsi podrazeni podpatku.
Ti kluci u nas pracuji pro Gucciho s Blahnikem. ![]()
Je to bída. Boty (slušný) jsou drahý jak sviň... a ševci jakbysmet. Dřív to přece byla služba pro chudý, který si nemohli dovolit nový botky - dneska aby byl člověk milionář, když nechce chodit bos nebo se žralokem ![]()
Presne tak, navic pouziji polotovar, ktery oriznou a pritlucou.
Na zimnich mi vypadl i s hrebickama as po 14 dnech, tak jsem si ho prilepila a zatloukla sama.
Kdyby davali ty patniky k novym botam jako driv, tak si to clovek bez problemu vymeni sam.
Mám mor.
Samozřejmě to muselo přijít, když je konečně hezky - dřív to přece nemělo cenu
Z očí a nosu mi teče proudem, takže nevidím, necítím... hlavu mám jako střep a na bradě mi vyrazilo něco neuvěřitelnýho, fakt morovej vřed (hnusný slovo, který ale přesně vystihuje skutečnost).
Sbohem vycházky, sbohem lidská společnosti ![]()
![]()
![]()
...omlouvam se za ty smajliky.!, ale napred jsem se fakt musela smat Tvému sugestivnímu popisu....![]()
Ale jinak - jo, ro je fakt hnus, otrava hrozná...
Tak at co nejdrive jsi zase fit.!![]()
...no, začnu obšírněji -
parfémy jsou jako
sex.
Chci řici, že čím víc toho máte, tim je vetší chuť na další, tim vic chcete...
Takovej jeden dva flakony a relativní pohoda.
Prostě jich na poličce vic není, tak se člověk voní těmi a těší se z ncich.
Ovšem, jakmile se podarí prijit k dalšimu flakonu, a pak jestě k dalšimu(tenhle UŽ JE posledni...),
tak je to jak mor, nenažranost, obžerství, zavislost...
...každý další nový flakon zvětšuje touhu po dalším, ty doma už nestači...
Fakt "bezva"![]()
Chci další vůně.
...přiveze mi někdo krabici s mým tužebníkem.?!![]()
![]()
Já ti snad pošlu všechny moje flakony... už nikdy nebudu žádný potřebovat... umírám...
...to se Ti to nabizí, kdyz od Tebe bych nosila akorat tak "Mexičana"(EdP mam)....
Až se znovunarodíš, budeš potřebovat kvalitní potravu pro tělo i ducha - svou poličku jako když najdeš![]()
Mám mor.
Samozřejmě to muselo přijít, když je konečně hezky - dřív to přece nemělo cenu
Z očí a nosu mi teče proudem, takže nevidím, necítím... hlavu mám jako střep a na bradě mi vyrazilo něco neuvěřitelnýho, fakt morovej vřed (hnusný slovo, který ale přesně vystihuje skutečnost).
Sbohem vycházky, sbohem lidská společnosti ![]()
Sem ti zrovna chtěla navrhnout, že bychom se mohly zase jednou sejít, ale přešlo mě to. ![]()
Fakt miláček ![]()
Ale jsou i případy přeživších... a vidina zahrádky v Platýzu by mi v tom mohla trochu pomoct
Až teda budu moct vylízt bez burky.
co na to říct ? Snad jen ... ty vole....
Když umění, tak bez sprostých slov
. Co bude dál?
no budou se moci natáčet a promítat jen pohádky a filmy z prostředí klášterů a mateřských škol.
Představila jsem si, jak dva feťáci spolu vedou dialog slovy, která by u cenzorů prošla..... hm.. to by pak asi moc věrohodný film nebyl a oceněný by nebyl už vůbec.
navíc stále nechápu tu logiku... dospělý snad už tato slova zná, pokud ho pohoršují, přepně si na jiný kanál a děti se snad už připravují k spánku....
Ty mateřský školy bych upřesnila na klášterní mateřský školy (nechtěj vědět, jaký slovník mají někteří předškoláci).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články