Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. května 2016 00:33

Ne ne, pokud vím, tak Česká republika / Czech Republic jsme pořád. Czechia je ekvivalent hnusného Česka a vyhovění tlaku na to, abychom se pro svět jmenovali taky jednoslovně - čili Czechia, Cechia atd... v různých jazykových mutacích. Že se prý Czech Republic nevejde na dresy.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. května 2016 12:46
Reakce na domenica:

Na dresy ?  Hm... tak to bude jediný účel, protože co jsem četla, tak většina lidí ( hlavně v podnikatelské sféře), tento název sabotuje.

Ano Česko je hnusný název. 

Online wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 12. května 2016 16:37

"Tak ji dneska manzel nedal, protoze byla protivna jak... ani me ted nenapada jak co."

Copak to čtu? Ses mi posledně nějak zapomněla pochlubit, že to pokročilo až takhle. Tak to gratuluju.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 12. května 2016 17:33
Reakce na wendulka:

"Tak ji dneska manzel nedal, protoze byla protivna jak... ani me ted nenapada jak co."

Copak to čtu? Ses mi posledně nějak zapomněla pochlubit, že to pokročilo až takhle. Tak to gratuluju.

Šiš Vendulko, její manžel jí nedal :-) Ty jsi ale zvrhlice :-)

Online wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 12. května 2016 18:49

Hups, teď jsem si tepve přečetla ten navazující příspěvek od náťy66, který jsem před tím nějak neviděla a došlo mi, že ta věta měla ten druhý význam.

Já prvně četla jen tvojí větu ve smyslu, že jsi s sebou měla mužský doprovod, který taky nedal/nezvládl protivnou prodavačku.

Naopak zvrhlice jste vy dvě s náťou, na co hned nemyslíte.

Miluju vícevýznamové věty.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 12. května 2016 19:35
Reakce na wendulka:

No a ja te podezrivala z orgii a pujcovani chlapu :-)

Beru to podle sebe, když mi to chybí, jsem protivná jak pondělí.

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 12. května 2016 19:47

Dneska jsem taky byla v EN, Černá Růže - moc milá mladá dáma/slečna mi pomáhala s reklamací

No a abych tady nebyla OT: moc mě mrzí, že jsem musela vrátit krásnou vůni - na té No19 nedržel rozprašovač, furt vyskakoval i s pérkem... zkoušela jsem, jestli se používáním nějak neusadí... neusadil... snad mi to vymění - peníze zpět nechci

Online wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 12. května 2016 19:59

Kdepak, já jsem slušné děvče.

Mně ty holčiny z Černé Růže co tam jsou vždycky, když piřjdu já, přijdou mladinké (myslím i oproti mně) na obojí. I proto se mi tam tahle druhá asociace hned nesepla. Ale fakt je, že mám takové hned dvě sousedky, na které to sedí - o jedné jsem tu už psala v jiném vlákně. Takže tahle teorie mi není úplně neznámá.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 14. května 2016 13:16

To je dnes počasie, od rána prší.... Plán bola práca v záhrade, odkladá sa na neurčito. 

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 15. května 2016 12:27

Tak si tu brouzdám oficiálním webem Chanel a jen tak jsem najela na Store Locator, abych se zorientovala, kde lze koupit Les Exclusifs. Chci tedy zadat, kde se nacházím a hle: "Czechia" Tak to bylo rychlé

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 16. května 2016 10:50

Od rána jsem v hlubokém smutku... moje kadeřnice přešla z jednoho salonu do ještě dražšího, musela můra jít do Slováče.

1200,- za stříhání dávat nebudu i těch 8 stovek bylo až až.

jsem neštastná, jsem namydlená, nikdo nikoho slušnýho za přiměřenej peníz nemá a nezná.

Offline Miru
16759 příspěvků moje polička 16. května 2016 11:30
Reakce na náťa66:

...hmm, mě moje stříhá nasucho za stovku i s diškrécí...

Jo, ale chapu, prijit o kadeřnici, se kterou je člověk spokojený, to je děs...

(to chce nějakou radost, si udělat...)

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 17. května 2016 11:50

Ak ma v posledných dňoch niekoľko vecí pekne vytočilo a dookola mi v hlave znie Whisky in the Jar...znamená to niečo?

A kurňa nemôžem, kvôli liekom...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 17. května 2016 19:55
Reakce na slniecko:

V té rockové verzi v klipu chlapci pěkně zdemolovali pokoj, tak ať nedopadneš taky tak.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 18. května 2016 16:17
Reakce na Mirka:

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 18. května 2016 17:41
Reakce na wendulka:

Hups, teď jsem si tepve přečetla ten navazující příspěvek od náťy66, který jsem před tím nějak neviděla a došlo mi, že ta věta měla ten druhý význam.

Já prvně četla jen tvojí větu ve smyslu, že jsi s sebou měla mužský doprovod, který taky nedal/nezvládl protivnou prodavačku.

Naopak zvrhlice jste vy dvě s náťou, na co hned nemyslíte.

Miluju vícevýznamové věty.

teprve dneska jsem si přečetla, že jsem zvrhlice... no jasně jsem !!!

I když opravdu jsou tak mladé, že manžela bych sama od sebe nevymyslela, takže jsem zvrhlice až druhá v pořadí.

A abych taky nebyla mimo, postěžuji si zpětně.

V pátek mě chytl na přechodu na Pankráci policajt, běžel za mnou, šáhl mi na rameno, abych se otočila a já do něj vrazila loktem, protože jsem si myslela, že je to zloděj.

Naštěstí mě nezatkl ( i když jsem stála o to, jak by to udělal, když byl pěšmo), jen se mě třikrát zeptal,proč jsem šla na červenou, když je ten pátek třináctého, poslední repliku s pátkem 13 pronesl v souvislosti s mým štěstím, že nedostanu 200 Kč pokuty.

Ňa to jsem mu řekla,že od té doby, co jsem šla na zelenou a srazilo mě málem auto, chodím zásadně na červenou, obzvlášť, kdyý vidím dva kiláky napravo i nalevo, že nic nejede. A že jdu, protože mi právě padla zelená.

Vlastně je to humorný....

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 18. května 2016 18:47
Reakce na náťa66:

Můžeš bejt ráda, že ti nenapařil těch x tisíc, co odteď bude stát inzultace policajtů a úředníků 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 19. května 2016 23:49

U mojí oblíbené tužky na oči od Avonu, kterou používám sto let snad změnili složení nebo se várka špatně uvařila. Tužka vůbec nemaluje. Oko mám ráno vždycky skoro odřený a je tam jen náznak linky. 

Offline Fleur blogger
6842 příspěvků moje polička 22. května 2016 12:08

Zemřel Adolf Born.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 22. května 2016 14:20
Reakce na Fleur: