Ne ne, pokud vím, tak Česká republika / Czech Republic jsme pořád. Czechia je ekvivalent hnusného Česka a vyhovění tlaku na to, abychom se pro svět jmenovali taky jednoslovně - čili Czechia, Cechia atd... v různých jazykových mutacích. Že se prý Czech Republic nevejde na dresy.![]()
Stěžovací vlákno
Na dresy ?
Hm... tak to bude jediný účel, protože co jsem četla, tak většina lidí ( hlavně v podnikatelské sféře), tento název sabotuje.
Ano Česko je hnusný název.
"Tak ji dneska manzel nedal, protoze byla protivna jak... ani me ted nenapada jak co."
Copak to čtu
? Ses mi posledně nějak zapomněla pochlubit, že to pokročilo až takhle. Tak to gratuluju
.
"Tak ji dneska manzel nedal, protoze byla protivna jak... ani me ted nenapada jak co."
Copak to čtu
? Ses mi posledně nějak zapomněla pochlubit, že to pokročilo až takhle. Tak to gratuluju
.
Šiš Vendulko, její manžel jí nedal :-) Ty jsi ale zvrhlice :-)
Hups, teď jsem si tepve přečetla ten navazující příspěvek od náťy66, který jsem před tím nějak neviděla a došlo mi, že ta věta měla ten druhý význam.
Já prvně četla jen tvojí větu ve smyslu, že jsi s sebou měla mužský doprovod, který taky nedal/nezvládl protivnou prodavačku.
Naopak zvrhlice jste vy dvě s náťou, na co hned nemyslíte
.
Miluju vícevýznamové věty
.
No a ja te podezrivala z orgii a pujcovani chlapu :-)
Beru to podle sebe, když mi to chybí, jsem protivná jak pondělí.
Dneska jsem taky byla v EN, Černá Růže - moc milá mladá dáma/slečna mi pomáhala s reklamací ![]()
No a abych tady nebyla OT: moc mě mrzí, že jsem musela vrátit krásnou vůni - na té No19 nedržel rozprašovač, furt vyskakoval i s pérkem... zkoušela jsem, jestli se používáním nějak neusadí... neusadil... snad mi to vymění - peníze zpět nechci
Kdepak, já jsem slušné děvče
.
Mně ty holčiny z Černé Růže co tam jsou vždycky, když piřjdu já, přijdou mladinké (myslím i oproti mně) na obojí. I proto se mi tam tahle druhá asociace hned nesepla. Ale fakt je, že mám takové hned dvě sousedky, na které to sedí - o jedné jsem tu už psala v jiném vlákně. Takže tahle teorie mi není úplně neznámá
.
To je dnes počasie, od rána prší.... Plán bola práca v záhrade, odkladá sa na neurčito.
Tak si tu brouzdám oficiálním webem Chanel a jen tak jsem najela na Store Locator, abych se zorientovala, kde lze koupit Les Exclusifs. Chci tedy zadat, kde se nacházím a hle: "Czechia"
Tak to bylo rychlé ![]()
Od rána jsem v hlubokém smutku... moje kadeřnice přešla z jednoho salonu do ještě dražšího, musela můra jít do Slováče.
1200,- za stříhání dávat nebudu i těch 8 stovek bylo až až.
jsem neštastná, jsem namydlená, nikdo nikoho slušnýho za přiměřenej peníz nemá a nezná.
...hmm, mě moje stříhá nasucho za stovku i s diškrécí...![]()
Jo, ale chapu, prijit o kadeřnici, se kterou je člověk spokojený, to je děs...![]()
(to chce nějakou radost, si udělat...)![]()
Ak ma v posledných dňoch niekoľko vecí pekne vytočilo a dookola mi v hlave znie Whisky in the Jar...znamená to niečo?
A kurňa nemôžem, kvôli liekom...
V té rockové verzi v klipu chlapci pěkně zdemolovali pokoj, tak ať nedopadneš taky tak.
![]()
Hups, teď jsem si tepve přečetla ten navazující příspěvek od náťy66, který jsem před tím nějak neviděla a došlo mi, že ta věta měla ten druhý význam.
Já prvně četla jen tvojí větu ve smyslu, že jsi s sebou měla mužský doprovod, který taky nedal/nezvládl protivnou prodavačku.
Naopak zvrhlice jste vy dvě s náťou, na co hned nemyslíte
.
Miluju vícevýznamové věty
.
teprve dneska jsem si přečetla, že jsem zvrhlice... no jasně jsem !!!![]()
I když opravdu jsou tak mladé, že manžela bych sama od sebe nevymyslela, takže jsem zvrhlice až druhá v pořadí.
A abych taky nebyla mimo, postěžuji si zpětně.
V pátek mě chytl na přechodu na Pankráci policajt, běžel za mnou, šáhl mi na rameno, abych se otočila a já do něj vrazila loktem, protože jsem si myslela, že je to zloděj.
Naštěstí mě nezatkl ( i když jsem stála o to, jak by to udělal, když byl pěšmo), jen se mě třikrát zeptal,proč jsem šla na červenou, když je ten pátek třináctého, poslední repliku s pátkem 13 pronesl v souvislosti s mým štěstím, že nedostanu 200 Kč pokuty.
Ňa to jsem mu řekla,že od té doby, co jsem šla na zelenou a srazilo mě málem auto, chodím zásadně na červenou, obzvlášť, kdyý vidím dva kiláky napravo i nalevo, že nic nejede. A že jdu, protože mi právě padla zelená.
Vlastně je to humorný....
Můžeš bejt ráda, že ti nenapařil těch x tisíc, co odteď bude stát inzultace policajtů a úředníků ![]()
U mojí oblíbené tužky na oči od Avonu, kterou používám sto let snad změnili složení nebo se várka špatně uvařila. Tužka vůbec nemaluje. Oko mám ráno vždycky skoro odřený a je tam jen náznak linky. ![]()
Zemřel Adolf Born.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články