Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 22. května 2016 21:00

Škoda ho, to byl šikovnej člověk... A myslela jsem, že byl daleko starší!

Jinak já se snad pominu, už zase jsem chytila nějaký breberky do noťasu. Poté, co mi přikázal aktualizovat Avast...  stalo se. A vod tý pikosekundy mi vyskakujou nový nežádaný stránky, když otevřu jednu, kterou sama chci. Kupodivu na Parfumánii se mi to neděje, ani na Seznamu... ale na spoustě jinejch.

Zároveň to po mně chtělo aktualizovat Skype. OK. To je taky potřeba. Dala jsem příslušný příkaz a odešla se přepudrovat (před plánovaným hovorem se zřítelnicí, abych ji nevyděsila). Aktualizace proběhla, a od tý doby mi nejde kamera. Škoda makeupu.

Tak já už ničemu nerozumím. Nemá bejt aktualizace spíš vylepšení?!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. května 2016 07:04

Nechci se Tě dotknout, ale od jistého věku lidi vědí, že každá změna je k horšímu.

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 23. května 2016 09:09
Reakce na Mirka:

Ráno byla vtipná kaše nebo co?!

Ach jo, budu to zas muset vzít našim ajťákům. Už se těšim do jejich tchoří nory

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. května 2016 18:51
Reakce na barbucha:

Ani ne, spíš vlastní hořká zkušenost. U nás se cosi vylepšuje stále, zejména v oblasti IT.  Zrovna zítra mě čeká jakási aktualizace či synchronizace všech těch mobilů a notebooků, a to jsme jedno z těch zařízení nafasovali asi před měsícem.

Offline Janamarie
39 příspěvků moje polička 28. května 2016 17:13

Dnes jsem natrefila jen na vozy MHD ve kterých to páchlo močí.  Vzpomněla jsem si na kolegyni, která používá Močíno. Dostala jsem okamžitou chuť na Vetiver. Marrionaud je kousek, stříknu na sebe Guerlain Vetiver, říkám si. Mířím k regálu Guerlain:

Personál: Můžu vám poradit?

Já: Chci zkusit Vetiver od Guerlain

Personál ( mávajíc rukou před celým regálem): správně, tady všude je vetiver.

Já: Jedná se o název Vetiver.

Personál: To bude nějaká letištní limitka, na školení nám o tom nic neříkali.

Offline andry spravce
2975 příspěvků moje polička 31. května 2016 09:01

Jsem krajně rozlícená, slušně řečeno. V opravně obuvi mi poněkud zkrátili podpatky.. U celokožených bot. Nevyzvedávala jsem to já a lístek samozřejmě žádnej. A i kdyby, těmhle lemplům už bych svoje boty nesvěřila.

Online wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 31. května 2016 12:51
Reakce na andry:

Jako sami od sebe? Proboha, jak se jim to povedlo? To byl ten švec, kterej to dělal, ožralej, ne? Mně před lety upadl podpatek u bot, které jsem měla na mých prvních státnicích a milovala jsem se. Tak jsem si ho chtěla nechat přidělat zpátky. No bohužel jsem si je taky nevyzvedávala osobně a až doma jsem zjistila, že přední špička byla celá popraskaná a boty tím pádem naprosto nepoužitelné. A jelikož jsem taky neměla lístek, akorát jsem to tehdy vzteky ořvala

Až následně mi tehdy můj táta řekl, že ten švec ze Žatce, u něhož to ta obuv tehdy nechala opravit, je známej násoska. Od té doby chodím už jen k opraváři tady u nás.

Chci říct, že naprosto chápu, jak jsi nakrknutá.

Offline andry spravce
2975 příspěvků moje polička 31. května 2016 13:07

Mně se totiž na zdejším chodníku urval jeden patník a nějak jsem dojít musela, takže byl poněkud sešláplej ten podpatek a oni k tomu kratšímu dorovnali i ten druhej... Asi.

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 31. května 2016 14:14

Béééé... ajťáci se povrtali v noťasu a prej to tam někde pevně sedí, takže je potřeba ho přeinstalovat.  Vzhledem k tomu, že předstíraj i jinou práci, budu ráda, když mi (doufejme vyléčenej) noťas vrátěj koncem týdne.

Dobrá zpráva je, že do tý doby budu mít doma vygruntováno jak na operačním sále. Bez internetu je holt dlouhá chvíle

Z kategorie extra blbých dotazů: myslíte, že kdybych znova zapojila dva roky ladem ležící (tudíž odstavenej) stolní počítač, že se ještě čapne?

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 31. května 2016 21:57
Reakce na barbucha:

Zkusit to můžeš, ale mně se hned začaly stahovat nejrůznější aktualizace, celý den to trvalo než se počítač normálně rozjel.

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 01. června 2016 08:37
Reakce na Ronna:

No vidíš, to je pravda... se na to asi vykašlu. Když už jsem ho jednou odložila... Mimochodem, kam se vlastně ty starý počítače vyhazujou? Do popelnic?

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 01. června 2016 08:45
Reakce na barbucha:

To ať tě ani nenapadne :-) Do sběrného dvora.

Online wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 01. června 2016 13:59
Reakce na barbucha:

No záleží na tom, jaký operační systém na tom tvém stolním počítači máš a jak na něm máš nastavený Windows Update. Třeba já mám na svém stařičkém noteboku ještě Windows XP a když ho zapnu, tak mi sice naskočí, že jsou připraveny aktualizace pro stažení, ale normálně to zavřu a nic se neinstaluje.

Akorát teda jak si už člověk mezitím přivyknul na novější a modernější, tak ti bude připadat, že se ti stránky načítají sto let a jednu zimu stejně jako samotný zapnutí počítače nebo otevření jakýkoholiv programu nebo souboru.

A odpověď na tvou druhou otázku. Holka hnědooká má pravdu, k popelnicím bys ho dávat neměla, protože když tě nějakej dobrák uvidí a napráská tě, tak by tě za to mohli prej pokutovat. Do sběrnýho dvora bych se s ním ale určitě netahala. Zjisti si přes net, kdy máte sběrovou sobotu, jak se během dopoledne rozváží po sídlištích takový ty velký kontejnery a tam to můžeš už dát s klidem.

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 01. června 2016 14:25
Reakce na wendulka:

Já v tom starým měla taky XP. Ale spíš ho - v rámci leteckýho dnu - vyhodím. Nesnášim skladování starejch krámů... Snad mi ten (relativně novej) noťas zprovozněj brzo.

S tím sběrným dvorem máte asi, holky, pravdu. Nebo s nějakou tou sběrnou akcí. Mně se kontejner taky zdál jako slušná divočina

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 01. června 2016 14:46
Reakce na wendulka:

U nas tyhle akce s kontejnerem byvaji jen dvakrat do roka, po Vanocich a na jare.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 01. června 2016 14:48
Reakce na barbucha:

Dyk mi vime, ze jsi slusna dama, co tridi odpad a na tema pocitac u popelnic jenom vtipkuje :-)

Online wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 01. června 2016 15:58

To je docela málo. My je míváme šestkrát do roka. Vždycky od dubna do listopadu, většinou první nebo druhou sobotu v měsíci a naopak přes zimu a přes prázdniny je odstávka.

Offline fija
897 příspěvků moje polička 01. června 2016 16:43
Reakce na barbucha:

No já bych si tedy před vyhozením počítač nejprve důkladně "uklidila"... tedy důkladně odstranila věci, které nechci, aby někdo náhodou objevil... jeden nikdy neví... tedy pokud tam něco takového máš (hesla, kompromitující fotografie apod.)... případně vyjmula pevný disk, koupila na něj rámeček a nadále používala jako externí (stojí-li jeho kapacita za něco).

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 02. června 2016 10:32
Reakce na fija:

To s tím uklizením mě už taky napadlo, ale to bych ho fakt musela znova zapojit... kompromitující fotky tam asi stejně žádný nemám, a pokud by tam přesto někdo nějaký našel,  dobře mu tak!

Nakonec ale s tím diskem to není špatnej nápad. Jestli zlanařím mladýho pána... starýho čerta vím o tom, jak ho vyoperovat (a jak vůbec vypadá, ehm).

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 11. června 2016 09:45

Na dnesek naplanovana narozeninova damska jizda - a ja jsem ztratila hlas.