Gellnerova Bohužiaľ to dobre nevyzerá. Pochybujem že povolia natoľko aby to vyzeralo dobre. Vráť ich.
Stěžovací vlákno
Mutziputzi No v tomhle případě zcela oprávněně... ku**a drát!
paktofonika Jako jo, ale fakt mě to štve. Kolik kafí jsem si mohla koupit za to poštovný
.
Karoleena
Ja som si tam teda nikdy nič nedala a sedenie na schodoch bolo divné ale žiadne papierovanie, prehľadný a veľmi jednoduchý internetbanking, ak som zažiadala o kartu doručili ju v pohode aj na Slovensko...Účet ešte mám, čaká na mňa :D
paktofonika Mě teda Airbank interiér docela baví, na čekačce sedím na psech :-) a jsem spokojená, když něco ptřebuju, naklušu tam, dám si kafe, udělám blbou blondýnu a oni mi pomůžou. Je fakt, že nepotřebuju nic komplikovaného. Prostě jen vést účet, žádné půjčky, žádné pojištění. Při ztrátě karty mi vyšli docela vstříc právě i tím doručením na jinou adresu. Vyloženě si užívám, že na mě MUSÍ být milí.
Firemní banku máme UniCredit (občas teda děs - kromě jiného neustálé zdražovýní poplatků za kdeco). A pak ještě Reiffku a to je teda něco :-(
Sťažujem sa na môj ohlúpnutý tehotenský mozog, pravidelne každý deň niečo zabudnem doma - dnes napr. kľúče a mobil, muž ma má prísť vyzdvihnúť do práce, tak bombardujem známych, aby mu zavolali, že teda som v robote, ale nedá sa so mnou spojiť. Zabúdam počítať, mýlim sa pri vystavovaní faktúr (muž to musí všetko kontrolovaťpo mne, minule som klientovi naúčtovala o 200,-Eur menej...), uprostred dňa potrebujem šlofíka a opätovne nezvládam robiť viac než 4-6 hodín denne.
Celý víkend som doslova prespala a nestihla tak porobiť veci do práce, čo som potrebovala a zajtra aj pozajtra mám dôležité rokovania a celkom sa obávam toho, v akom mozgovom rozpoložení sa zobudím...
andulka01 paktofonika Přijde mi docela pozoruhodný, že Raiffka furt dokola vyhrává v anketě o klientsky nejpřívětivější banku, já fakt neznám nikoho, kdo by měl účet u Raiffky a byl s jejich službama spokojenej, naopak všichni nadávají podobně jak vy tady.
Zarinya No zítra prý celej den nepoteče voda, už to začíná! ![]()
#Zarinya Mne se do naseho umyvadla neslozej ruce, aby tam byla cela predlokti - to jsem pochopila, ze je cilem. Do kyble se to taky neslozi, a do vany mas pak hlavu v predklonu a to mi uz na rymicku vubec nedelalo dobre. No neni to jednoduchy!
Gellnerova Diky, dneska jsem si na tebe vzpomnela, kdyz jsem byla u doktora, nektery lidi vypadali fakt desive. Na ORL s anginama vypadali vzdycky lip. No normalne jsem si z toho hodila veci na vyprani, vetram bundu a vydezinfikovala jsem kabelku, jak na me to prostredi zapusobilo. To radsi zvol ty tri hodky cekani na ORL:-)'
betsey Diky, no to by me nenapadlo, ze je ibalgin tak lecivej. Ja ani nemam zatim nejak silnej zanet, jen je to cely nejaky rozhaseny. Ale myslim, ze je to I nejakej stres do toho, jak jsem byla furt nemocna, ted v praci zas vysilujou, ze tam dva dny nejsem, no zadnej dlouhodobej klidek proste.
Karja nechceš se už konečně na tu práci vyprdnout? jako nevim, snad neřídíš atomovou elektrárnu a ostatní se obejde myslim;-) a ty mysli na to že teď máš poslední příležitost na hafo let dopředu, kdy si můžeš odpočinout
jo a ibalgin neléčí cíleně nějakou chorobu, ale jak tlumí zánět, tak tím též má léčivé účinky (páč většina těch bolestivých a nepříjemných projevů u běžných nakažlivých nemocí je způsobená těmi projevy těla jak tam v místě boje s infekcí povolává všechny vojáky do zbroje až to kolikrát i zbytečně přehání)
Gellnerova Bych obecně zapomněla na podobný, zde k mému nepochopení oblíbené, obskurní asexuální polobotky a monk boty a já nevim co se to tady furt probírá a vzájemně chválí en bloc zapomněla, to nesluší nikomu podle mě.
obskurní asexuální polobotky a monk boty a já nevim co se to tady furt probírá a vzájemně chválí en bloc zapomněla, to nesluší nikomu podle mě.
píše ta co nosí válenky a pracovní boty z hornbachu![]()
viktorka_od splavu Jako všichi trendsetteři, influenceři a hlavně lidi co maj styl
No ne ty polobotky co si tady dycky chválíte si pokaždý řikam, že jste spíš hrozně zlomyslný))
viktorka_od splavu Jo, po tyhle eskapade uz budu muset, jen jsem myslela, ze to pocka do nejake kontroly, ale asi budu muset opruzovat doktora nejak extra. To prirovnani uplne sedi, tlaky na mou pritomnost, jak kdyby to ta elektrarna byla. Hotovo proste.
Gellnerova Vrátit, bez milosti. A jsou alespoň pohodlné?
Mutziputzi Tobě se tento typ bot fakt obecně nelíbí? Zrovna jsem si říkala, že pokud padnou, mohly by být vice než o.k. ![]()
Karoleena Já jsem si nedávno zakládala novej účet kvůli hypotéce. Kartu jsem na vlastní žádost chtěla dostat na pobočku, kvůli stěhování, abych nemusela řešit, na jakou adresu ji poslat. Měsíc nic. Tak jsem jsem se dotázala, jak to s kartou vypadá. Omlouvali se, že jim jedna dodávka karet vůbec nedorazila. Mně to bylo celkem jedno, tu kartu jsem nepotřebovala. Ale byla jsem dávno přestěhovaná, tak jsem požádala, jestli ji můžou teda poslat na moji novou adresu. Na to žádná odpověď, za pár dní mi dorazily 2 karty doporučeně na adresu trvalýho bydliště, kde už samozřejmě nebydlím ![]()
whiskas Podle mě jsou pro androgynní útlý typy, a to ještě k jasnýmu stylu oblíkání, tady dle mého mylně panuje přesvědčení, že se jedná univerzální obuv, kterou se nedá nic zkazit.
viktorka_od splavu No ne ty polobotky co si tady dycky chválíte si pokaždý řikam, že jste spíš hrozně zlomyslný))
Mutziputzi univerzální boty si myslím jsme se shodly už mnohokrát že neexistují:-)
viktorka_od splavu ja musim rict,ze zatim co sem videla zde polobotky k sukni tak se mi libi jen na tobe.:-)Asi k tomu mas spravne kotniky.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.