Karja vy jste jak homer simpson (s tou atomovou elektrárnou) ![]()
Stěžovací vlákno
Karja Vím, že ty teď potřebuješ léčbu, ale pro příště :-). Moc se o tom nemluví, ale nemoci močového měchýře jsou nejčastěji způsobené sexem. Nemá to nic společného s tím, jestli to má partner, je to jen mechanická stránka věci :-). Nechápu, proč to není první otázka u doktora, proč se ptají, jestli jsi neprochladla, nesedla si na studené... Prevence je velmi jednoduchá, hned po sexu se jít vyčurat :-).
Mutziputzi Díky za vysvětlení k zamyšlení
.
(A zcela mimo téma: hodila jsem kabát Medicine do pračky, protože prát ho v ruce fakt nehodlám a zdá se, že přežil. Sušičku jsem tedy neriskovala.)
999 Zrovna tohle docela dodrzuji, ale je pravda, ze na to se nikdo nezeptal ani neupozornil.
Zarinya ó děkuji:-) že bych je konečně vzala na milost
;-)
whiskas Ja vse plnene umelinou, co se ma prat v ruce hazim do pracky, jednou dokonce na 60 a dobry, vzdy vse prezilo. Susicku se taky bojim.
viktorka_od splavu Gellnerova No celý předloktí se nahřejvaj samozřejmě (jsem si představila, jak strčíte lokty do vody, bradu podepřenou, a hřejete klouby - to tak možná na regma je dobrý
)
Karja Já bych si ušetřila pár nepříjemných let, kdyby se mě na to někdo zeptal... Až jeden starý primář na urologii.
Aranel A nebyl cas si za celou noc dojit na zachod!
Aranel Chtěla bych vidět tu reakci...
.
999 Břicho koneckonců má, možná ani nic říkat nemusí!
Aranel To jo, mozna me uz na vycurani ani neupozornujou, protoze si rikaj, ze noci uz tak zhavy nebudou.;-)
999 No hele, nejvíc jsem na močák trpěla jako dítě, v 1. třídě jsem s tím dokonce skončila v nemocnici ![]()
Kokoska Výjimka potvrzující pravidlo :-).
Karja naahodou, slysela jsem o pripadech ktery byly v tehotenstvi extra zhavy!:-)
viktorka_od splavu Tak povidej...![]()
viktorka_od splavu Hrozná představa!
Kokoska to je zlý smer utierania sa po použití toalety.
slniecko Tak v těch 6 letech je to možné, i když si pamatuju, že mi to doma dost zdůrazňovali, co a jak. Ale je možný, že až po tom pobytu v nemocnici, to už fakt nevím. Hlavně že dál už jsem nějaké výrazné obtíže nemívala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.