Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 19. února 2018 17:36

999 To kdyby byla bývala věděla babička, počestná to vdova, třeba by byla celá desetiletí tolik netrpěla.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 19. února 2018 17:40

Sweet Potato Tak viz slniecko ? 

Online SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 19. února 2018 18:16
Reakce na Jiná Realita:

​jak se takový design myje?

​copak myje, ale vždyť se ani nedá pustit voda..by těma chodbičkama vytekla, vedou až na kraj

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 19. února 2018 18:57

Luna no to ne já, jen slyšela

Mutziputzi proč jako?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 19. února 2018 19:37

SunEclipse Pod designovým umyvadlem bude asi plechový lavor. 

Online rozarka
4218 příspěvků moje polička 19. února 2018 20:04

Gellnerova Tak to bude potřeba hledat botu víc vykrojenou kolem kotníku, nejen, aby ti nesedřely nohy, ale i opticky to bude vypadat líp. Rada nad zlato,vid'? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. února 2018 20:07

SunEclipse myslím, že je uprostřed snížené, tudíž voda nepřetéká. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. února 2018 22:19

Karoleena Já jsem takhle naštvaná práskla dveřmi u Spořitelny. Děsně mě namíchli, tak jsem to okamžitě ukončila. A to přesto, že tam mám známou, která mi tam za mě vyřizovala různé věci a šetřila mi tím čas i zařizování.

tenkrát si dělala dcera s kamarádem analýzu výhodnosti různých bank a zdaleka nejlépe jim z toho vyšla Equa Bank. Tak jsem pak za nimi přešla taky.

Zřízení účtu bylo otázkou snad 15-20 minut a všechno zařídili za mě.

Jsem u nich už několik let a nemám důvod měnit.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 19. února 2018 22:44

obludy jeste nespi! jako zitra nejdou do skoly protoze jsou nemocne, ale i tak. ja jsem taky nemocna a potrebuji chvili klid.  (muz je na sluzebce az do ctvrtka a do toho trochu z domu pracuji a jeste se s nima ucim do skoly). k lekarce jsem nechtela, mam laryngytydu bez teplot, co mi prijde jeste v tom marazmu kolem jako celkem vyhra, tak to ruzne pytlikuji.

49357 příspěvků moje polička 20. února 2018 08:38

Dadoo s tou znamou jsem si okamzite vzpomnela na palahniukowa, ktere takova znama roznasela info o jeji fin. situaci po rodine.. zlata mbanka fakt. na pobocce jsem byla za 10 let 3x, z toho jednou zalozit ucet diteti a 2x podepsat nejaky papiry. tehdy byla prvni toho druhu, dnes uz bych vybirala mezi fio, air...

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 20. února 2018 08:51

Karoleena andulka01 Já jsem v teamu AirBank, všechno je v největší pohodě, i když by mohli mít trochu víc bankomatů. Komerčka se maličko zlepšila, ale pořád je taková... prostě zkostnatělá... a ne každá poradkyně a každej poradce jsou lidi na svým místě.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 20. února 2018 09:45

Dadoo Já když u ČS doplatila před lety hypotéku, tak mi poradkyně sdělila, že budu muset platit za sporožiro 400 Kč! Vedení účtu zdarma bylo tehdy vázané na nějaké další produkty/služby, které u nich klient musel mít. Ale také řekla, že to jde vyřešit tím, že si sjednám...už nevím co - něco co jsem nepotřebovala... Platit za účet proč? Byla jsem dlouholetý klient, měla jsem u nich víc produktů. A osobní účet jsem schopná si obsluhovat sama díky e-bankingu. Navíc mi v minulosti 2x poskytla špatnou informaci. Také jsem "práskla" dveřmi a převedla si k jiné bance vše, co šlo. Jo....a když jsem potřebovala další hypotéku, tak u ČS jsem se už neobtěžovala ptát. 

Offline slniecko admin
19577 příspěvků moje polička 20. února 2018 10:51

continuity potľapkávam...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. února 2018 13:56

viktorka_od splavu M bank mám taky...na pobočce jsem nebyla nikdy . I smlouvu mi přivezli podepsat až domů. Mám ji 8 let a jak píšeš, tenkrát byla svého druhu jediná. 

49357 příspěvků moje polička 20. února 2018 14:14

Renusatko jj no mi nepřijeli protože jsem nechtěla:-) (nerada tyhle lidi doma). zatím zůstávám, protože když mě naštvou nějakou "novinkou" jako zpoplatnění výběru z bankomatu, tak než se rozhoupu zas to změní:P navíc je to jediná banka (ale fakt jediná) která nabízí společný účet.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. února 2018 14:19

viktorka_od splavu To nikdo domů nešel. Kurýr mi přinesl smlouvu na podpis a zase ji odvezl...vše mezi dveřma. Bylo to teda taky v době, kdy žádnou pobočku neměli, je to možná i víc než 8 let. 

49357 příspěvků moje polička 20. února 2018 14:23

Renusatko měli na joštové, takovej krcálek

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 20. února 2018 14:55

Jsem blbec, blbec, blbec. Objednala jsem si v HM nové plavky, ale asi jsem blbě napsala email, takže vím prd, jestli dorazí nebo ne. Přihlásit se nemůžu a někdo cizí si vesele prohlíží jaké to plavky jsem si objednala. Zkusím ještě počkat, zda něco náhodou nedojde poštou, jelikož je to na dobírku a jinak jdu shánět jiné plavky. Čas se mi ale krátí a na ten můj zadek se leccos nevejde.

A do toho si ještě stěžuju, že zimní lyžařské bundy mi vůbec zimní nepřipadají. Materiál nic moc, na deklarovanou odolnost jsem taky zvědavá, ale za 3,5 tis. jsem čekala víc.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. února 2018 16:25

Allania mne takto pred rokom prišli tri e-maily s potvrdením objednávky z internetového obchodu na sumy v tisíckach eur. Vtedy som sa pekne vydesila, že to budú chcieť odo mňa zaplatiť, ale to nejaká francúzka asi tiež zle zadala e-mail, tak som si popozerala jej šaty od Gucci a podobne a len slepo závidela