Hlavně, že to dobře dopadlo!
Stěžovací vlákno
Chvalabohu, že to nie je nič horšie. Môj kamarát bol celý život anemický, až v štyridsiatke zistili,že príčinou bola skrytá celiakia, klasické príznaky nemal.
Snáď to ani u tvojej sestry nebude nič vážne
Potřebuju novej cestovní pas.
Tak koukám, co budu potřebovat, a oni mi prej budou brát otisky prstů! ![]()
Jaké jsou potřebné formuláře a kde jsou k dispozici:
Formulář se již nevyplňuje. Žádost se vytiskne elektronicky po pořízení fotografie občana a sejmutí otisků.
Dalsi dil story Muj sef je pacient:
Do soboty mi nebyl schopny rict, kdo dnes bude misto me, kdyz ja budu cely den pryc, jen se v sobotu po telefonu ujistil, ze fakt musim odjet. Fajn, vyvesila jsem ceduli, ze v pondeli bude zavreno.
Dnes same telefony a sms, i kdyz jsem mu predem rekla, ze nebudu vubec na telefonu, zadne sms, zadne hovory. Zacal, at mu poslu pin na internet. Asi za hodinu sms, at mu poslu puk. To jsem si precetla asi za hodinu a pul, kdyz jsem se na chvilku dostala k telefonu. Blby, puk mi nedal. Z toho jsem pochopila, ze misto me stoji za pultem on sam. Pak trikrat volal. Potreti jsem to zvedla, rekla jenom, ze nemuzu telefonovat a zavesila. Mimochodem internet nepotrebuje.
Pak sms, at dojdu na o2, ze jsem zadala spatne pin (ja???), at mi daji novou simku a milostive mi poslal adresu. A to je vsechno, nic vic, zadne udaje. Nacez jsem ja odpovedela, ze nemuzu nikam chodit. A dalsi bombardovani, na ktere uz fakt nereaguju - jestli se pry k nim vubec vratim? A pak zase, at dam vedet, jestli se vratim, ze musi informovat vedeni. Nevim o cem, co si zas vykonstruoval. Otazka odchodu neni aktualni.
Sms od kamaradky, jestli me nekdo nevykradl, ze je tam tma, otevrene dvere a o dvere oprene na zemi postavene knizky. Ze se tam bala jit. No, pacient...
Telefon mam uz v kabelce a fakt si ho nevsimam.
No potěš koště![]()
.
Takze jsme se dneska shodli, ze dal uz spolupracovat nebudeme. Moje nervy se zas zaceli... Ted jeste, aby zaplatil.
No sice to není příjemné muset si hledat zase něco nového, ale myslím si, že pro tebe to bude za dané situace asi nejlepší řešení. Pokud udělal tohle v jediném dnu tvojí předem ohlášené nepřítomnosti, tak při nějakém delším by to bylo ještě horší a když připočteš to, co jsi už s ním stihla zažít doteď...
Tak držím palce, ať je příští šéf menší pacient, ideálně alespoň trochu normální
.
Dik. Vcera jsem fakt na odchod nepomyslela, ale dnes uz to fakt byla posledni kapka a kdyz to zaznelo, vlastne se mi ulevilo. Zitra prezit inventuru (schvalne, zavre pacient nebo to budeme provadet za provozu).
No a zacnem znovu :-)
No radšej preč, lebo to by bolo fakt o zdravie![]()
Dobře jsi udělala - jinak bys jako pacient skončila ty.
Posledni dil story Muj sef je pacient. Inventuru obchodu jsme delali za provozu. Hodil na me manko 2200,-, s cimz jsem nesouhlasila, protoze VIM, ze mam vse v poradku a odmitla jsem podepsat protokol a vyzadovala jsem nove prepocitani. On me vyhodil z obchodu, ze po obede mi da vyplatu, od ktere odecte manko a at ho uz nese.u. Hulvat sprostej. On to ma dobre, byla jsem u toho, tak at sklapnu.
Po obede jsem si vyzadala protokol, napsala jsem do nej, ze s vysledkem inventury nesouhlasim a ze mi nebyla umoznena kontrola podkladu. To se mu zase nelibilo a zacal mi vyhrozovat, ze to pro me bude horsi, kdyz to nepodepisu. Nakonec mi ale papiry dal, kalkulacku, pravitko a vysmival se mi, at si teda soucty prepocitam.
Byla to piplacka, ale holky, ja mu tu chybu nasla. Misto 22 ks pocital 2 a 2 ks. Mely jste videt ten oblicej, kdyz zjistil, ze to je ten rozdil, to udajne manko 2200,-. Musel se mi omluvit, protoze byl na me fakt sprostej. A pak se zklidnil a zbytek predavacky probehl v pohode. Preventivne jsem si od nej na kus papiru nechala podepsat, ze mu nic nedluzim, ze jsem vsechno v poradku predala a sla jsem.
Kupodivu ani panaka nepotrebuju :-)
Zato já ho asi potřebuju, jen po té četbě.
Pokud mohu soudit - zdraví máš jen jedno a proto gratuluji k odchodu.
Dekuju. Mrzi me to, protoze me prace s knizkami dost bavila a chodili ke mne fakt mili zakaznici. Ale pacientovo chovani pri inventure me utvrdilo v tom, ze jsem udelala dobre.
Pred obchodem se se mnou loucila zakaznice a primo pred pacientem mi rekla, ze pacient je debil :-) Na ferovku :-)
Tak abych se moc neradovala ze zivota, prave zdechla pracka.
Jako toci se to, ale voda tam dovnitr netece... se pominu!!! Co mam delat?!
Zet prijede az v sobotu, a ja mam s sebou dve tricka... nehlede na hromady pradla co denne naspini zritelnice. ![]()
Máš docela dost možností:
- koupit novou pračku
- prát v ruce
- pořídit si nový oblečení (tuhle možnost bych viděla jako nejpřijatelnější) ![]()
edit: a teče vůbec ta voda? nám třeba předevčírem netekla v celý ulici...
Voda jinak tece. To vis ze me napadlo si koupit tricka novy
Ale radsi bych teda, aby ten kram fungoval.
Tak inkluze v praxi
.
Na přešetření dětí v pg. - psychologických poradnách je zhruba stejně dlouhá čekací doba, jako za totality na novou škodovku. Na vypracování nutné zprávy k přiznání stupně podpůrných opatření se čeká ještě jednou tolik a příslušný spisek je malým literárním dílem o desítkách stran. V mnoha případech se z tohoto zařízení stávají Lurdy, kde se děti s mentální retardací zázračně uzdravují. Pokud přeci jen tímto náročným šetřením projdou a je jim přiznána podpora, nenachází se na tuto podporu dostatek finančních prostředků.
O děti nejde vůbec, jde jenom o peníze.
Shrnutí - je to celé na h..no !!!
On hlavně ještě nikdo neví, jak se ty zprávy budou psát. Už je prý šestá vezre. My jsme viděli druhou
Kolegyně zkoušela ten elaborát vyplnit a trvalo jí to hodinu a půl. O děti opravdu nejde. A rodiče dětí s mentálním postižením se hroutí, protože se bojí, že budou muset jejich děti chodit do běžných základek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články