Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 04. zaří 2016 18:27

Pozor, aby ti nepřřivezl klekačku

Ale jinak musím s úžasem konstatovat, že takovej šéf, to je teda něco.... my nadáváme, že firma jao naše nedokáže po osmi letech obstarat nové vybavení copycenter, monitory máme my staří zaměstnanci  pomalu stejně staré jako doba naěšeho pracovního poměru, ale židle, ty teda máme parádní, fakt a to jsme remcali, že nás ošidili na opěrkách na hlavu...

Hele, na čem ještě šetří ? Papír, toaletní papír, mýdlo, ?  Trháte si noviny ? Samozřejmě ty, které si sami přinesete

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 04. zaří 2016 18:45
Reakce na náťa66:

Toaletak si smim kupovat, ale jenom, kdyz je ve sleve :-) Uctenku s toaletakem, hadrem, domestosem na zachod a ajaxem na podlahu zkoumal par minut, pak mi dovolil, ze si to muzu odecist z trzby :-) Papir nedostavam, nic totiz netisknu, to az bude muset mit EET. Dostala jsem par potrhanych sesitu, to mi staci. A mam narizeno svitit jen, kdyz prijdou lidi (prodavam).

Ta prace me hrozne bavi, jenom sef je pacient (slovo pacient nahradte jakymkoli sprostym slovem a nespletete se). Neumi se chovat a je to hulvat. Namistrovanej pan podnikatel. Nastesti sem jezdi jen se zbozim tak dvakrat mesicne. Ted jsem s nim ale stravila cely patek a to jsem si pak doma musela nalit panaka(y), to fakt neslo.

Vzhledem k tomu, jak setri kazdou korunu, nepredpokladam, ze by se zajimal o parfemy a mohl si to tady o sobe precist :-)

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 04. zaří 2016 19:38

No fuj, skrblík! By mě zajímalo, co by řekl na moji kancelářskou židli VITRA, která stála přes 80 tis. Kč "

Když mi dělala účetní roční uzávěrku, tak se ptala, kde ty židle máme uskladněný - myslela si, že jsme koupili židle minimálně do kinosálu

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 04. zaří 2016 20:52
Reakce na RoSa:

To by ho kleplo :-) 

Offline wendulka admin
16647 příspěvků moje polička 04. zaří 2016 21:02

No abych pravdu řekla, já jako dusty nepochybuju, že i za tu chvilku, než jsem nuceně kvůli pravidlům zasáhla, si to stejně dotyčný adresát s jeho bedlivou pozorností zajisté stihnul přečíst.

Ale proti tomu zážitku s tvým bossem mi to teda přijde jako prkotina.

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 04. zaří 2016 21:27

a co bylo v tom příspěvku? já jsem to propásla...

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 04. zaří 2016 22:07
Reakce na wendulka:

S dotycnym adresatem jsem nikdy nemela co do cineni, tak trochu nechapu tu jeho aktivitu. No nic. Nejhorsi je srazka s blbcem.

Offline wendulka admin
16647 příspěvků moje polička 05. zaří 2016 13:57

Myslím si, že to vůbec nehraje roli. Takovým lidem stačí, že se cítí být vyvoleni k akci vyšší mocí aneb tvá poslední věta.

Offline wendulka admin
16647 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 14:06

Tak jsem po hodine byla nucena svuj dnesni vylet do Berlina ukoncit, jelikoz mi volala obvodacka moji segry. Dostala vysledky vcerejsich odberu a pry je zanedbana a musi okamzite do nemocnice a posila pro ni sanitku. Takze jsem narychlo s mamkou a se sousedem domluvila, aby ji sbalili to nejnutnejsi a fakt ze ji odvezli.

A jako na potvoru nejblizsi spoj jede odtud az ve tri, tzn. jen o dve hodiny driv, jak jsem to planovala puvodne. Takze ted jeste musim zaridit, aby zase druha sousedka dohledla na mamku, nez dorazim domu, coz bude stejne az vecer.

A pochopitelne mi doktorka odmitla do telefonu rict, co sestre je, v nemocnici mi to po telefonu taky nereknou, takze do zitra se nedovim, co se deje a sama jsem z toho na prasky.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 14:12
Reakce na wendulka:

To mi je ľúto. Prajem jej skoré uzdravnie.

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 14:18
Reakce na wendulka:

Božemuj. Po hodině?! Tos byla už hodinu v Berlíně nebo teprv hodinu na cestě?

Co je to vůbec za diagnózu - "zanedbaná"? Taky mohli rovnou zavolat mámě, když jí stejně balila a vypravovala, a nemuseli tě tahat kdovíodkud. No to by mě čert vzal!

Na prášky bejt nemusíš, když už je ve špitále, tak to nech v klidu na nich... Tak ať je to jen nějaká prkotina!!

Offline wendulka admin
16647 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 15:47
Reakce na barbucha:

Byla jsemhodinu v Berline, cestu uz jsem mela za sebou. To bych byvala stihla drivejsi spoj domu. Byla jsem akorat v KaDeWe, stihla jsem akortat vyzkouset Bny Chanel a Lilac Love a par dalsich vuni a v tom mi volala ta doktorka. 

No to taky nevim, co myslela tim katastrodalne zanedbana, ale trvala na tom, ze musi okamzite do nemocnice, ani do zitrka ze to pry nepocka a vubec o tom se mnou nebude diskutovat. Hlavne, ze mi vcera tvrdila, ze vysledky budou dnes az po treti hodine a volala uz v pul jedny. Tak vyznej se v tom. Kazdopadne me tim sam6zrejme vystresovala na nejvyssi miru, co segre muze byt. Jedine, co se mi teda povedlo zjistit, ze segru odvezli do Mostu a dali ji na normalni oddeleni na internu. S doktorem budu mluvit az zitra. Napadla me nejaka akutni anemie vzhledem k jeji cbledosti a tomu, jak byla v posledni dobe unavena a spava. Hrozne se ale po zkusemostech s tatkou a mamkou  bojim, aby to nebylo neco horsiho :( . Nemam poneti, co vsechno obvodak z beznych preventivnich krevnich testu muze zjistit, ze trva na okamzite hospitalizaci.

Offline wendulka admin
16647 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 16:09
Reakce na slniecko:

Díky.

dusty: Já vím. to si opakuju a snažím se tomu nepodléhat. Jenže já jsem na záležtiosti rodiny vzhledem k minulosti už asi doživotní citlivka a nervák. Jsem hrozná.

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 16:54
Reakce na wendulka:

To chce klid... stejně nejseš doktor, sestru neléčíš  Na interně se o ni postaraj. "Běžný testy" je dost širokej pojem - záleží na tom, co jí obvoďačka napsala na žádanku,  to je jen na ní (a měla ti to rovnou říct, s čím ji tam posílala a co jí vyšlo).  Možná sestra fakt měla jen nějakej divokej krevní obraz... však oni ti to zítra řeknou.

Dej si panáka, pěkně se navoň, zítřek je tu jak na koni 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 21:53
Reakce na wendulka:

Tak doufám, že se držíš rad, které ti dala barbucha, a že je líp. Ale chápu, stres, už jen z toho, jak nemáš přístup k informacím, to musel být obrovský.

Offline wendulka admin
16647 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 22:03
Reakce na domenica:

No abych pravdu řekla, na vůně zatím nemám z té nevědomosti přesné diagnózy moc náladu. To je ovšem u mě běžné, když se u nás v rodině děje něco takového. Nicméně naštěstí ještě před telefonátem jsem stihla vyzkoušet Lilac Love a jsem nadšená stejně jako dusty. To je asi jediná dobrá zpráva dnešního dne.

Ale už jsem klidnější, protože už se blížím k domovu a už vím, že obě jsou zajištěné a s malou nadějí se upínám k zítřejší konzultaci přímo s lékařem v nemocnici, protože si říkám, že kdyby to bylo tak kritické, jak mi to prezentovala v telefonu její obvoďačka, tak by sestru hospitalizovali na JIP a ne na běžné lůžkové oddělení. Tak snad.

Ovšem tu druhou barbušinu radu ohledně panáka chystám aplikovat hned, jak dorazím domů, aby se mi líp spalo.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 08. zaří 2016 22:19
Reakce na wendulka:

Držím palce, ať je se sestrou vše v pořádku. Příště si to v Berlíně vynahradíš, uvidíš .

Offline Fleur blogger
6842 příspěvků moje polička 09. zaří 2016 14:19
Reakce na wendulka:

Máš už nějaké nové, lepší zprávy?

Offline wendulka admin
16647 příspěvků moje polička 09. zaří 2016 16:27
Reakce na Fleur:

Ano. Je to jen ta akutní anémie. Ségra dostala transfúze a už vypadá mnohem lépe. Teď už jí jen v pondělí a úterý čekají vyšetření, odkud ten úbytek železa resp. červených krvinek, je. Je totiž tak malinký, že ho rentgen nezobrazí. A po nich by tedy měla jít domů, takže to vypadá zhruba tak na tu týdenní hospitalizaci, no.

Každopádně to jednání obvoďačky si líbit nenechám a jsem rozhodnutá po té, co ségra bude doma, ji přehlásit jinam a stejně tak mamku, protože je u té samé. Takhle mě k smrti vyděsit.