Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 25. února 2018 22:06

Zarinya sice fajn představa, ale to bych nemohla chodit běhat. 

Ale dnes jsme od pěti koukali na finále hokeje a pak šli zase spát. A vstávali ve 12.45. 

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 25. února 2018 22:07

KoraKora  že jo!

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 26. února 2018 15:54

ice Já jsem momentálně zase pravý opak. Dříve svetry, teplé bundy, vysoké boty, dneska mám kalhoty nad kotníky, tenisky bez ponožek a jen kabát a tričko. Čeká mě echt krutá dovolená na jaře, tak se musím otužovat. Všude na mě ale koukají jak na exota.

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 26. února 2018 17:48

Allania Severni pól???

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 26. února 2018 21:43

Catherinne To naštěstí ne, tam by mě manžel nedostal, ale je to opět Island. Prý když už jsme tam byli v létě a na podzim, tak musíme i v zimě, a letos je tam opravdu zima.  Chtěl další pár do party, ale větší magory než my už nenašel. Poprvé jsem tam mrzla, suché oblečení a stan bylo jen první den, vítr tak neskutečný, že vodopády tekly směrem vzhůru, ale pak zase ty horké prameny, to je prostě nádhera. Ta země je návyková a navíc bychom tam chtěli jednou žít, tak si musím zvykat.

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 27. února 2018 09:02

Allania 

JÁ BYCH JELA NA ISLAND HNED, V JAKÉKOLI ROČNÍ DOBĚ!

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 27. února 2018 09:36

Allania ja teraz pozerám seriál Polnočné slnko a to je z Islandu. A strašne sa mi páči všetko. Vrátane vykurovanie prameňmi. Len teda neviem, moj tam nechce ísť, že má zimy po krk. 

Oprava názvu seriálu. "V pasti". Pozerám oba, tak sa mi to poplietlo. Týmto sa ospravedlňujem za mystifikáciu. 

https://www.csfd.cz/film/74186-v-pasti/prehled/

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. února 2018 09:47

Allania Janulik03 Čo tak pozerám tak aktuálne je tam teplejšie ako tu. A o dosť. Išla by som aj hneď teraz. 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 27. února 2018 10:26

paktofonika Ono je to tam jak kde a v jaký chvíli zrovna to dobrý počasí chytíte. Na jihu je vždy o dost horší počasí, než na severu. Na podzim jsme doslova ujížděli dešti, kdy jsme přejeli přes most a za půl hodiny už byl most pod vodou a celá oblast odstřihnutá. Tam, kam jedeme nám právě psala domorodkyně, že je po dlouhé době opravdu hnusně a strašná zima. V zimě je tam jak u nás, možná o chlup tepleji, ale tady je zima o poznání příjemnější. Tam si k tomu připočtěte neskutečný vítr a ledový déšť, který tady nikdy nikdo nezažije.

Když jsem tam byla poprvé, měla jsem na sobě termo prádlo, termo triko, dvě mikiny, softshellovou zateplenou bundu a klepala jsem kosu. Fakt jsem myslela, že koupím letenku na první let, co mě dostane zpět domu, ale ke konci jsem tam už chodila jen v lehké mikině a kraťasech. Počasí bylo tehdy kolem 5°C, tady bylo při návratu kolem 15°C. Jak mě tu bylo vedro.

dzizisketa Jinak tu zemi všude doporučuji. Jsou strašně milí, ochotní, mají výborné sýry, fishkur, vřele doporučuji jejich muzea a galerie. I když to muzeum penisů ve mě vzbuzovalo trochu rozpaky a to jsem věděla, do čeho jdu. Jediné mínus, a za to nemužou Islanďani je, že v létě je tam milion turistů, chovají se jak hulváti, šlapou a lezou tam, kde nemají co dělat, všude je nasr... a strašně nahlas ječí.  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. února 2018 10:29

Allania A to ste vy ktorí ste tam boli vtedy aj so svokrou a svokrou a ktorí vám znepríjemnili celú dovolenku? Ak áno tak vám prajem aby ste si ju teraz poriadne užili. Nepríjemné počasie  určite kompenzuje nádherná príroda. 

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 27. února 2018 10:31

Allania 

To já bych ječela taky, nadšením, často mne přemůžou emoce.

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 27. února 2018 11:22

paktofonika Ano, to jsme my. Už se tam strašně těším a počasí a zima mě tentokrát nezaskočí.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. února 2018 14:33

Nemuzu jit na koncert stounu, pr jsem zrovna v italii, hm. Italie teda bude skvela, ale je to skoda. Bych dedky chtela videt jeste. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. února 2018 14:53

Pro pobavení ostatních (ale já sem trpěla jako zvíře) vzala sem si dneska košili, jíž se při každém pohybu rozepínaly knoflíčky, ale strašně, při zapínání jednoho povolily další dva a tak to šlo pořád  když sem došla domů tak sem ji už úplně vzteklá servala a odhodila a v tu chvíli jich překvapivě několik nešlo rozepnout 

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 27. února 2018 16:22

Ounz  sexice na cestách!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. února 2018 16:28

Aranel 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. února 2018 16:57

Stezuju si, ze jsem dnes rano misto do prace jela na pohotovost. Jdu do kuchyne postavit na kafe a z horaku vyslehne obrovskej plamen, kterej mi zazehne vlasy - takze najednou znicehonic horim! Okamzite poustim vodu a strcim hlavu do drezu, ale nejde to uhasit! Nakonec se mi to podari, ale mam popalenou pravou tvar a ucho, a polovinu vlasu pryc. 

Muzu zodpovedne prohlasit, ze se jednoznacne jedna o nejhorsi zazitek v mem zivote! Ani ta bouracka pred tremi lety nebyla TAK desiva. Ja se totiz odmalicka bojim ohne, takze tohle je pro me ztelesnena nocni mura...

Myslim, ze uz nebudu nikdy v zivote varit 

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 27. února 2018 17:08

MP Marge paneboze, dievca! A si ok, dufam ze sa to bude dobre hojit. Drzim palce. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. února 2018 17:09

MP Marge ježiš, to je teda hrozné ale... je mi zle, jen z toho popisu... tak se drž

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 27. února 2018 17:12

MP Marge to je hrozné!!!