Zarinya sice fajn představa, ale to bych nemohla chodit běhat. ![]()
Ale dnes jsme od pěti koukali na finále hokeje a pak šli zase spát. A vstávali ve 12.45. ![]()
Zarinya sice fajn představa, ale to bych nemohla chodit běhat. ![]()
Ale dnes jsme od pěti koukali na finále hokeje a pak šli zase spát. A vstávali ve 12.45. ![]()
KoraKora
že jo!
ice Já jsem momentálně zase pravý opak. Dříve svetry, teplé bundy, vysoké boty, dneska mám kalhoty nad kotníky, tenisky bez ponožek a jen kabát a tričko. Čeká mě echt krutá dovolená na jaře, tak se musím otužovat. Všude na mě ale koukají jak na exota.
Allania Severni pól???
Catherinne To naštěstí ne, tam by mě manžel nedostal, ale je to opět Island. Prý když už jsme tam byli v létě a na podzim, tak musíme i v zimě, a letos je tam opravdu zima. Chtěl další pár do party, ale větší magory než my už nenašel. Poprvé jsem tam mrzla, suché oblečení a stan bylo jen první den, vítr tak neskutečný, že vodopády tekly směrem vzhůru, ale pak zase ty horké prameny, to je prostě nádhera. Ta země je návyková a navíc bychom tam chtěli jednou žít, tak si musím zvykat.
JÁ BYCH JELA NA ISLAND HNED, V JAKÉKOLI ROČNÍ DOBĚ!
Allania ja teraz pozerám seriál Polnočné slnko a to je z Islandu. A strašne sa mi páči všetko. Vrátane vykurovanie prameňmi. Len teda neviem, moj tam nechce ísť, že má zimy po krk. ![]()
Oprava názvu seriálu. "V pasti". Pozerám oba, tak sa mi to poplietlo. Týmto sa ospravedlňujem za mystifikáciu.
paktofonika Ono je to tam jak kde a v jaký chvíli zrovna to dobrý počasí chytíte. Na jihu je vždy o dost horší počasí, než na severu. Na podzim jsme doslova ujížděli dešti, kdy jsme přejeli přes most a za půl hodiny už byl most pod vodou a celá oblast odstřihnutá. Tam, kam jedeme nám právě psala domorodkyně, že je po dlouhé době opravdu hnusně a strašná zima. V zimě je tam jak u nás, možná o chlup tepleji, ale tady je zima o poznání příjemnější. Tam si k tomu připočtěte neskutečný vítr a ledový déšť, který tady nikdy nikdo nezažije.
Když jsem tam byla poprvé, měla jsem na sobě termo prádlo, termo triko, dvě mikiny, softshellovou zateplenou bundu a klepala jsem kosu. Fakt jsem myslela, že koupím letenku na první let, co mě dostane zpět domu, ale ke konci jsem tam už chodila jen v lehké mikině a kraťasech. Počasí bylo tehdy kolem 5°C, tady bylo při návratu kolem 15°C. Jak mě tu bylo vedro.
dzizisketa Jinak tu zemi všude doporučuji. Jsou strašně milí, ochotní, mají výborné sýry, fishkur, vřele doporučuji jejich muzea a galerie. I když to muzeum penisů ve mě vzbuzovalo trochu rozpaky a to jsem věděla, do čeho jdu. Jediné mínus, a za to nemužou Islanďani je, že v létě je tam milion turistů, chovají se jak hulváti, šlapou a lezou tam, kde nemají co dělat, všude je nasr... a strašně nahlas ječí.
Allania A to ste vy ktorí ste tam boli vtedy aj so svokrou a svokrou a ktorí vám znepríjemnili celú dovolenku? Ak áno tak vám prajem aby ste si ju teraz poriadne užili. Nepríjemné počasie určite kompenzuje nádherná príroda.
To já bych ječela taky, nadšením, často mne přemůžou emoce.
paktofonika Ano, to jsme my. Už se tam strašně těším a počasí a zima mě tentokrát nezaskočí.
Nemuzu jit na koncert stounu, pr jsem zrovna v italii, hm. Italie teda bude skvela, ale je to skoda. Bych dedky chtela videt jeste.
Pro pobavení ostatních (ale já sem trpěla jako zvíře) vzala sem si dneska košili, jíž se při každém pohybu rozepínaly knoflíčky, ale strašně, při zapínání jednoho povolily další dva a tak to šlo pořád
když sem došla domů tak sem ji už úplně vzteklá servala a odhodila a v tu chvíli jich překvapivě několik nešlo rozepnout ![]()
Ounz
sexice na cestách!
Stezuju si, ze jsem dnes rano misto do prace jela na pohotovost. Jdu do kuchyne postavit na kafe a z horaku vyslehne obrovskej plamen, kterej mi zazehne vlasy - takze najednou znicehonic horim! Okamzite poustim vodu a strcim hlavu do drezu, ale nejde to uhasit! Nakonec se mi to podari, ale mam popalenou pravou tvar a ucho, a polovinu vlasu pryc.
Muzu zodpovedne prohlasit, ze se jednoznacne jedna o nejhorsi zazitek v mem zivote! Ani ta bouracka pred tremi lety nebyla TAK desiva. Ja se totiz odmalicka bojim ohne, takze tohle je pro me ztelesnena nocni mura...
Myslim, ze uz nebudu nikdy v zivote varit ![]()
MP Marge paneboze, dievca! A si ok, dufam ze sa to bude dobre hojit. Drzim palce.
MP Marge ježiš, to je teda hrozné ale... je mi zle, jen z toho popisu... tak se drž
MP Marge to je hrozné!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.