MP Marge pane boze! To je mi lito! At se vse rychle zahoji a doroste a vubec!
Stěžovací vlákno
MP Marge Ježišmarja, tohleto!! Jsi hrozně moc duchapřítomná, že jsi to tak zvládla. Drž se.
Moc vam, damy, dekuju
Momentalne se citim bajecne, protoze mi v nemocnici dali tolik morfia, ze jsem uplne zfetovana a je mi vsechno jedno
Ale fotku v dohledne dobe v CJMDNS necekejte!!!
MP Marge To je hrozné! Držím palce, nech sa to rýchlo zahojí
MP Marge OMG! To je hrůza. Držím palce, ať se všechno zahojí a vyléčí.
Hořáky v kuchyni, to je moje noční můra. Měla jsem pár měsíců, při nejbližší příležitosti jsem byt s radostí opustila. Ať si o kvalitě vaření říká, co chce, kdo chce.
MP Marge
notyvole! Hlavně ať se ti to dobře hojí a nebolí to. A přejdi na indukci.
MP Marge hrůza
drž se a ať se ti to pěkně zahojí
MP Marge Uff teda
Ať se všechno brzo zhojí.
Připomnělo mi to příhodu mojí mamky, jak si namotala vlasy do ručního šlehače. Jak byla v šoku, tak se ho pořád snažila vypnout a ne vytáhnout ze zásuvky. Měla štěstí, že se jedna ta metla ohla a nevyšlehla jí oko. Takže to odnesla jen pár modřinami a vytrhanými vlasy. Dodnes si pamatuju, jak jsem přišla domů a šlehač vyhozenej na dvoře.
MP Marge Přeju, tě to moc nebolí a brzy seš fit...
Moc vam vsem dekuju za podporu ![]()
No to musel být strašné.
Tak aspoň ať se to rychle hojí.
Já si stěžuju na venkovský palice... Byla jsem dnes na pohřbu své bývalé kolegyně, venku -11, pohřeb do hrobu. Kněz kvůli zimě prosí, aby se nepřistupovalo ke kondolencím, hned první tetka se vrhne na pozůstalé, tak jde druhá taky, aby se neřeklo a za ní všichni ostatní... Takže rodina stojí další hodinu v té kládě u hrobu. Kdyby to nebyl pohřeb, tak snad zařvu, ať už jdou všichni do pr....
uz tri nedele chraptim. kdyz jsem se to pokusila tri dny vylezet doma, ten treti me odveleli udelat puldenni skoleni (vzdyt to zvladnu a oni skolili taky) a dve schuzky, takze vecer jsem uz nemluvila vubec. tak jsem si dnes nechala napsat PN a tri hodiny jsem pracovala a telefonovala. ![]()
MP Marge drsny zazitek, tak hlavne, ze to nedopadlo hur a at se to hoji!
Lama_z_Lana to je taky hruzna historka!
ja jsem pred lety (sama doma, batoletem za zady) strcila prsty do mixeru, ale dokazala jsem zachovat chladnou hlavu, dojet do nemocnice a dopadlo to pres prvni prognozy vyborne... a pred rokem jsem si na te same ruce zase pekne zridila prst.. ale ani po tomhle zraneni uz neni ani stopa
MP Marge jezisi, drz se.
Zítra odjíždím, takže se dneska celej den potím v horečkách
Jak dám tu cestu je teda ve hvězdách. A eště mi píšou, že je tam hrozná zima - když už to přiznaj ti otužilci, tak se bojím předem.
Nemam sílu si ani sbalit...
Ale na MP Marge teda nemam
Přeju rychlý uzdravení!
MP Marge to je strašný zážitek, drž se a ať se všechno rychle zhojí a doroste. Ještě že jsi byla tak duchapřítomná a nepodpálila jsi něco dalšího, uf. Oheň a voda, obojí dobrý sluha, zlý pán.
Držím palce moc.
barbucha ja vim, ze je to blbe, ale nechces tu cestu zrusit? babicka skoncila se zanetem prudusek a jeste po trech tydnech neni uplne ok a mama je v spitale. fakt to letos neni uplne sranda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.