Krehutka toho ubozacka radsi fotit nebudu, ale jestli se zadari nekdy neco kloudnyho, tak dam.
Papir jsem poridila v moduloru, ale ten v cechach neni...
Krehutka toho ubozacka radsi fotit nebudu, ale jestli se zadari nekdy neco kloudnyho, tak dam.
Papir jsem poridila v moduloru, ale ten v cechach neni...
Já musela kdysi v krupicové kaši ty pucky vyrábět. Jak byla hladká, tak dcerám nejela. Musely tam být prostě pucky.
A pak už jen máslo, cukr kakaou, nebo skořice.
Dadoo brrr:-( kdyz se mi nezadari a vzniknou zmolky, cedim pres jemny sitko;-)
ale rozmichanim krupice ve studenym mliku se spolehlive zmolkum zabrani
Lilly_Ku ale posilaji, díky za tip https://www.modulor.de/en/ , jdu mrknout na sortiment.
Lilly_Ku uka! To bych se dala strhnout spis,než krupicovou kaší!!!
Potrefenáhusa ehm, co budeme vařit v pondělí?![]()
Krehutka to nevim :-)) ale jak jsem na tu závodku v poledne tak nadavala,tak ke krupicovy kaši bylo překvapivě tak fantasticky kyselo,ze musím najít nejakej poradnej recept a uvařit
Ja bych si prosim dala svickovou, nemela jsem roky a to muzu. Bez knedliku teda
Ceska kuchyne je pro me exotika uz nejakou dobu. Jo a houbova polivka se zeleninou, hmmm. To bych mohla i vytvorit.
Začala som čítať debatu o kaši večer,ale som si povedala,že radšej idem ku kamoške.No mala som radšej zostať doma.Jedna porcia kaše by narobila menej škody ako x pohárov vína a fakt,že som sa dostala do postele až o 4,ale už od 8 som hore ![]()
No a keďže tu téma kaša ešte neskončila,asi si ju budem musieť urobiť,keď prídem domov ![]()
0zero7 ale svickova je na uvareni snadna:-) sice se dlouho pece ale nepotrebuje u toho asistenci. jen nevim jakou by sis mohla dat prilohu
nejspis zadnou, ja jim obcas taky omacky jen tak bez niceho
aach, krupicová kaše ![]()
Tu si dáváme vždycky jako dezert - půl porce a dělíme se o ni celej stůl
i o vločkovou s medem a ořechama... už aby to zas bylo! ![]()
No, ja som práve zistila, že krupica, čo mám doma je prešlá...
....a teda sťažujem si na to!!!
slniecko jejda, to mě nikdy nenapadlo kontrolovat:-)) a je jí něco?
slniecko když nemáš krupici, vraž tam hrubou mouku ![]()
A ešte si sťažujem, že čo sa týka kozmetických vzoriek vo Fann prešli na nový level...
po obligátnom "vzorky z tohoto nemáme" cez "nie nemôžeme Vám spraviť, bohužiaľ práve teraz nemáme nádobky" načo som vytiahla vlastnú nádobku predavačka zabila:
"Nemôžem Vám spraviť vzorku, lebo tester je po záruke a mohli by ste z toho mať kožné problémy!"
![]()
slniecko Nebude to s tou krupicí nějak podobně?? V životě jsem na trvanlivost u podobných portravin nekoukla. ![]()
"Koupil jsem himalájskou sůl. Píšou, že vznikla před 250 mil. let hluboko pod zemí. A taky "spotřebujte do 3/2017". Tak to ji vykopali jen tak tak...."
viktorka_od splavu no, je po záruke už skoro dva roky, letela do koša, nemyslím, že to idem skúšať, či tomu niečo je...
Krehutka ak mám, hm....držím hladkú a polohrubú...hrubú málokedy. No veru kuknem
.
slniecko Nebude to s tou krupicí nějak podobně?? V životě jsem na trvanlivost u podobných portravin nekoukla.
"Koupil jsem himalájskou sůl. Píšou, že vznikla před 250 mil. let hluboko pod zemí. A taky "spotřebujte do 3/2017". Tak to ji vykopali jen tak tak...."
hej, ten je dobrý ![]()
Dadoo
to je fakt dobry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.