MP Marge Ach to je hrozné, idú mi zimomriavky len o tom čítam. Držím ti palce aby sa všetko rýchlo a dobre zahojilo.
Stěžovací vlákno
barbucha do letadla jedině s čepicí. Člověk si sice připadá jak tydýt, když tam v ní celou dobu sedí, ale pro mě je to nejlepší způsob jak se vyhnout problémům s dutinama, které pravidleně z klimatizace v ledadle mívám.
viktorka_od splavu Plebejská obdoba tenisového lokte, získáná u rodičů v předvánočním čase v pokojích s okny přes celou stěnu.
MP Marge Uff, cítím s vámi a moc držím palce, ať se brzo zahojíte a taky vzpamatujete z toho šoku. Strašný zážitek!
Isca ahaa. me pak napadlo jestli to neni z auta, i kdyz loket vystrkuji spis chlapi:-) ja mam teda z auta v lete okenni rameno, nemuzu vubec jezdit s otevrenym okynkem at je jaky chce teplo. zaplatpambu za klimu
MP Marge Ufff, to je hrůza, je mi úplně špatně jen z toho popisu. Ať si co nejdříve v pořádku! ![]()
barbucha do letadla jedině s čepicí. Člověk si sice připadá jak tydýt, když tam v ní celou dobu sedí, ale pro mě je to nejlepší způsob jak se vyhnout problémům s dutinama, které pravidleně z klimatizace v ledadle mívám.
od kdy nejde vypnout?
Jde, ale nemůžeš to vypnout všem
U sebe ji vypínám vždycky, ale jak to těm ostatním jede na plný koule, tak tam je stejně průvan.
Čepici mam připravenou plus tlustou šálu... někdy nevydržim a beru si na sebe znova i kabát. Zvlášť v tomhle období, bejvá to celý vychladlý ![]()
Naštěstí jsem se dneska vzbudila bez horečky, sláva! Doplazila jsem se eště v rychlosti i na manikuru, tam stejně nosej roušky takže jsem je snad nenakazila... a uvažuju že si taky vezmu nějakou s sebou. Budu jak Japonec ![]()
No nedá se nic dělat. Za ty léta se mi tohle stalo poprvé, a doufám že naposled!
jinx jako v celym letadle?![]()
viktorka_od splavu Pak přeji příjemných cca - 50 stupňů...asi pak elektrický kamínka s sebou!
Bledule myslím, že ho nechám doma a zvolám babinec. Ako vždy, ked vidím nechut niekam ísť. Radšej potom pojdeme spolu niekam inam. On je nacestovaný dosť, tak až tak ho neláka niekam sa trepať. ![]()
Bledule myslím, že ho nechám doma a zvolám babinec. Ako vždy, ked vidím nechut niekam ísť. Radšej potom pojdeme spolu niekam inam. On je nacestovaný dosť, tak až tak ho neláka niekam sa trepať. ![]()
To je porád řečí o direct drive, ale v životě mi žádná pračka netancovala po koupelně tolik jako LG
barbucha na me nikdy od vedlesediciho nefoukalo.
jinx no já nikdy neletěla byznys class:-) tak tam třeba nefouká? v socce si připadám jak uvnitř vysavače:P
viktorka_od splavu hm, tak to mas blbe.
Ounz Opýtam sa hlúpo ale máš vytiahnute aretačné šrouby a je dobre vyvážená? Tancovať by nemala ani ta bez direct drive. Mne netancovala ani 15 rokov stará whirlpool.
viktorka_od splavu sousedovej fukar, když je debil, cejtíš i v I. třídě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.