Lepší než kakao je postrouhaná hořká čokoláda. A toho cukru jen malinko, ta dávka u Krehutka je teda vražedná.
Stěžovací vlákno
Krehutka ještě tak deset deka másla a bylo by to dokonalý!![]()
Kokoska
To je, to priznavam. Teď jsem právě přemýšlela, kdy jsem si ji dala naposledy. Asi někdy v rijnu, to bych mohla přežít.
viktorka_od splavu 10 deka masla?
to je fakt malý talíř, dělala jsem ze 2 dcl mleka.
Krehutka no dobře tak pět:D no je mi jasný co budu mít zítra k večeři
Dnes večer jsem tu diskusi nevydržela
, tak aspoň malá porce. To mám za to, že nesedím v baru jako normální slušný člověk, ale válím se doma.
tak tohle je cista provokace,uz.![]()
Zarinya ale tak jednou za 15 let, to můžeš, ne?
Krehutka tojono,ale ted vecer?![]()
stejne to urcite nevydrzim a nejdyl zitra udelam,kolik krupicky do dvou deci?
Zarinya 2,5 deci = 2,5 lžíce krupice (podle Vaňka)
brrr diky,nerada bych z toho mela kydanec.
Zarinya Když prasit, tak jedině večer. Kdyby se to tady tak neprobiralo, vydržím aspoň do půlnoci
.
já dávám tak 5 lžiček, konzistenci pak upravis délkou vaření (čím déle vaříš, tím hustší bude).
tahle skupinová dynamika
... právě jsem si /v tuhle noční hodinu!!! a min po 10 letech/ dala krupicovou kaši, s kakaem a máslem... ale nevyčkala jsem bohužel rady dávkování zde, takže tak trochu kydanec... ale dobrej byl i tak! ![]()
Krehutka jj,diky.
kdyz ja nehezky prasim uz delsi dobu.A ted po ty operaci sem si naordinovala moji medicinu,coz je nutela a snedla sem ji za tri dny.![]()
No a pak sem jeste dostala bronchitidu tak nemuzu ani rychlochuzovat.![]()
tak to je moje stiznost,abych nebyla ot.![]()
Krehutka přesně! no a neuchráníš se před tim právě nikde! jdu spát radši asi
... a nebo si prohlížet velryby k kanýrech na asosu ![]()
Dnes večer jsem tu diskusi nevydržela
, tak aspoň malá porce. To mám za to, že nesedím v baru jako normální slušný člověk, ale válím se doma.
Fíha, krupicu s práškovým posypom vidím prvýkrát. Ja dávam cukor rovno do mlieka.
paktofonika já ji znám jen v téhle variantě (většinou teda o něco střídmější).
Krehutka jsme na tom podobne, prave jsem dokoncila prvni pokus o origami lustr. Taky dobrej patecni program ![]()
paktofonika do mlika spetka soli:-) (babicka ji pak jedla z kastrolku s chlebem) na kasi kakao a cukr. pak misto kakaa granule sladky, ale cukr stejne zustal soucasti ritualu![]()
Lilly_Ku
foto! (já se dostala jenom k jerabovi. Mimochodem, nemáš tip na origami e-shop, který by nabízel větší množství malého formátu bílého, šedého a černého origami papíru?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.