Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:24
Reakce na 999:

Já si stěžuju na venkovský palice... Byla jsem dnes na pohřbu své bývalé kolegyně, venku -11, pohřeb do hrobu. Kněz kvůli zimě prosí, aby se nepřistupovalo ke kondolencím, hned první tetka se vrhne na pozůstalé, tak jde druhá taky, aby se neřeklo a za ní všichni ostatní... Takže rodina stojí další hodinu v té kládě u hrobu. Kdyby to nebyl pohřeb, tak snad zařvu, ať už jdou všichni do pr....

u nás se toto dělá normálně, a k pozůstalým se ještě nikdy nikdo nevrhl. tady jsou lidi slušní.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:34

Jiná Realita jako že se nekondoluje vubec nebo lidi respektují přání rodiny?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:43

Mutziputzi viktorka_od splavu ve first class (tj. private cabin)  zadny fukar od debila vedle nehrozi 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:43

Krehutka že lidé respektují přání rodiny.

nejen kvůli zimě. já to naprosto chápu i v létě, protože zejména u velkého pohřbu musí být pro pozůstalé hodiné kondolence psychicky zcela zničující.

ještě se mi nestalo, že pokud kněz takto sdělil přání pozůstalých, že by se k nim někdo vrhal.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:44

jinx Aha, Emirates například?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:50

Mutziputzi to nevim, zda v Emirates. Navic ty konfigurace se mohou lisit. A to ve vsech tridach, od economy, pres business az po FC. Plus ruzne typy a vyrobci letadel, to je taky rozdil. 

20970 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:55

jinx Promiň zas to asi budeš brát jako ironii, ale nepovídej prosim tě, to jsem netušila Prostě pokud někomu vadí klimatzace, může povypínat co chce, ale ta uzavřená cirkulace a teplotní přechody, tam budou vždycky, opravdu tělo klimatizací netrpí jenom v dobytčáku ale ve všech třídách a konfiguracích.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:03

Mutziputzi tak ja jsem mluvila o te individualni klimatizaci. Ne o te celkove letadla jako takoveho. Mozna mam jen stesti, ale (dalkovych) letu jsem zazila radu a nikdy mi zima nebyla. Jen pak nerozumim tomu, jak takova celkova klimatizace souvisi s debilem vedle a jeho fukarem. Ktery se teda pro uplnost ve FC vubec nekona. 

20970 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:06

jinx Ale jo čert vem fukary, z tohodle ale cejtim, že se blíží doba italskýho vína a francouzskejch sýrů na příděl, první krok...jako fakt exekutiva vlády bez důvěry!

https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/na-pultech-retezcu-ma-byt-povinne-ceske-zbozi-planuje-minist/r~bbdd77aa1c7511e88560ac1f6b220ee8/

Zůstaly by podle něj zachovány výjimky pro specializované prodejny například francouzských sýrů či jiného zahraničního zboží. Norma by naopak platila pro velké obchodní řetězce.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:11

Mutziputzi to nebude tak zle. Pisi, ze norma by platila pro velke retezce. Ja v super/hypermarketech nenakupuju, takze je mi to vlastne jedno. Nevim, kdy jsem naposled v supermarketu byla. 

20970 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:15

jinx Já tady mam teď takovou malou novou fajnovou Billu, tak tam občas skočim, tak já obecně nesnášim podobný diskriminační opatření

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:19

Mutziputzi ano, ma byt lip, tak asi musime vsichni papkat hermelin no. Samozrejme, ze je to kravina. Ja bych si prala, aby se v tech supermarketech konecne nakupovat dalo a ne toto. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:56

paktofonika no myslím, źe mám, ale ona úplně netancuje, ale poskočí prostě a kousek se hne, vyvažovat sem ji zkoušela opakovaně..jí i celou večnost trvá, než se rozjede to ždímání, převaluje to tam půl hodky a pak tohle. A teda nepřecpávam ji ani, rozhodně ne. Spíš to bude vadnej kus, kamarádka ji svýho času měla vestavěnou do přebalovacího pultíku, to by ta moje nedala. Nějak mi ty bílý spotřebiče dosluhujou, pračka tančí a lednici se potí šuplata na zeleninu, mám pech.

a kevšemu sem teď psala domácí úkol z nj a nakonci sem zjistila, že sem si nepřečetla zádání pořádně, takže celý znova,ježíš já sem takovej chudák,já se tak lituju 

Online Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 28. února 2018 15:13

Ounz potlapkávám! (zvlášť ta němčina)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 28. února 2018 15:49

jinx Mutziputzi to s těma supermarketama je fakt trapný, taky chodím spíš míň než víc, ale právě proto, že mám pocit, že tam dobře nenakoupím ... jako nic proti dobrým českým výrobkům, ani náhodou, ale určovat, jak velký podíl budou mít... no a vína - byť některá česká jsou dobrá, nechtěla bych být odkázaná jen na ně teda... 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 28. února 2018 15:50

Potrefenáhusa kuju 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. února 2018 15:58

nolita no ono vina ze supermarketu nebrat, at jsou treba zahranicni. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 28. února 2018 16:02

jinx tak některé ty spíš obr markety mají special vinné koutky a tam bývá výběr velice dobrý ... jen to nemá tu atmosféru jako nákup u markuzziho no, o tom žádná :-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. února 2018 16:03

nolita ok, to je dobre. jak rikam, ja tam skoro nechodim a co vybavuju billu, tam to neni. 

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 28. února 2018 16:16

Billa je obecně dost marna, ale v Lidlu si muž kdysi koupil Bordeaux s apelaci a číslem šarže.  býval na Slovensku Carrefour, to už je taky passé.