Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 09. března 2018 14:18

Allania Já zas krom jiného prohlížím stránky galerií a "kupuji" obraz do obýváku.Krize zkrátka.

stes  Ne ne, to není právě ani ta lenost, to je na tom to nejhorší. Kdybych byla jen líná, tak se natáhnu na gauč s knížkou a udělám si bene. Takhle si ale ani kvalifikovaně neodpočinu, jen marním čas na netu a jsem z toho ospalá. Ospravedlňuji to ale tím, že jsem se teď rok nezastavila, rozvrh div ne na minuty, na mrhání nebylo kdy.... Tak teď mám malou pauzu a doháním to...

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 09. března 2018 14:23

viktorka_od splavu dzizisketa Musíte to pak strčit do mrazáku. Mělo by se to zase objevit. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. března 2018 14:48

Lamicka jooo, to je pravda. Takhle pry jedna ucitelka cas od casu premrazovala zakovske, kdyz si znamky vyplnovali sami zaci...

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 09. března 2018 15:37

Gatita Dneska to nejak visi ve vzduchu asi. Mela jsem pripravenou nejakou praci, ale nakonec jsem tak odpocivala az me z toho rozbolels hlava a ted uz neudelam lautr nic. A ani neprokrastinuju, jen cumim.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. března 2018 20:56

Vybírání brýlí je fakt ten největší opruz na světě...zkusila  jsem jich asi trilion a hrůza. Nejsem zkrátka brýlový typ. Totálně jsem musela zavrhnout všechny plastové obruby, páč jsem ve všech vypadala jako Lenka Plačková z čundr kantry

Mám zatím vybrané jemné černé kovové obroučky,ale mají tročku divný nožky. Ale tvarově mi myslím sedí. ALe už nemám energii cokoliv zkoušet. Achjo.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 09. března 2018 20:59

Lama_z_Lana Ja jsem ty plackovy brejle mela, kdyz mi bylo sest. Hrozny to obdobi.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. března 2018 21:01

Karja No já snad začínám přemýšlet, že si nechám svůj svět krásně rozmazanej nebo se konečně naučím na čocky.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 09. března 2018 23:02

Lama_z_Lana Ja jsem se na ne naucila a je to teda super. Jenze nevidim zase tak blbe, na doma.muzu byt bez, ale pak kdyz chci na chvili vybehnout ven nebo tak, tak se mi nechteji nandavat a bryle jsou praktictejsi na tohle. Taky chci ale nove, ty moje jsou hodne vysle z mody uz.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. března 2018 23:22

Karja Kdyby moje kamarády nepřestalo bavit  mi odpovídat na otázku "co je tam napsaný" xkrát denně, tak bych se snad i bez brýlí  obešla. Čočky jsem si pořídila když jsem hrála squash, ale nikdy jsem se s nima nesžila

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 09. března 2018 23:32

Lama_z_Lana To chce cas. Kdybych je pouzivala jen na sport, tak si taky nezvyknu. No zalezi, jak se ti bude chtit. Ale bryle jsou urcite ,,zdravejsi,, skrz zanety a tak. Ale ja jak mam jednou za cas bryle,tak jsem cela nesva, jak se to mlzi, ted jdou videt obroucky, no nezvyk.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. března 2018 23:39

Karja To je jasný, že je to o zvyku. Ale to vyndavání prostě

No já brýle nosím nějakých 15 let. Teda měla bych nosit. Nosím jen v kriticky nezbytných situacích. Tak jsem si chtěla koupit pěkný, co mi budou slušet, abych je nosila pravidelně. Tak se zas nepovedlo.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 09. března 2018 23:59

Lama_z_Lana uka? Ja myslim, ze ti MUSI nejakej typ platovejch stopro sluset (jsem teda presvedcena, ze je nejakej pro kazdyho..) zkousela jsi asi nekde s dobry vyberem, ze jo?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. března 2018 00:24

0zero7 Byla jsem celkem v 5 optikách (pak už jsem stejně neviděla žádný rozdíl). Původně jse měla nějaký rozpočet, ale jak mi nic neslušelo, tak jsem si řekla, že teda nebudu škrt. Zkoušela jsem nádherný brýle Celine, Dior, MaxMara, RayBan - na mně hrůza. Většnou jsou mi brýle moc velké nebo jak to říct. Navíc jsem si totálně doj***la vlasy a to tomu moc nepřidá.

Zatím se mi nejvíc líbí jedny noname - značku si nepamatuju, tak to nemůžu vygooglit. Ale typově něco takového. No zítra je jdu zkusit ještě jednoua rozhodnu se.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. března 2018 00:41

Lama_z_Lana no ale uka na sobě, neasi  produktové foto tohomoc neřekne.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. března 2018 06:36

Lama_z_Lana Chápem tvoje trápenie. Takisto som vyskúšala mnoho plastových a vyzerala som v nich zle. Hlavne nechápem prečo je tak v móde to farebné vnútro, skúšala som jedny a za prvé to vyzerá veľmi blbo a za druhé mi to vadilo pri pohľade. Vyskúšala som tri optiky ( u nás nieje veľký výber), v jednej som sa pre arogantné a neslušné chovanie otočila na päte takže fakt výber nič moc a skúšala som aj no name značky a takisto aj tie najdrahšie čo tam mali. Nakoniec som kúpila slnečné rayban kde som si nechala vymeniť sklá. MAjú presne také isté aj dioptrické akurát jediný rozdiel je že tie dioptrické majú kovové nožičky, a keďže ich nemali na predajni tak som si povedala že si ich doobjednám a nechám si vymeniť sklá z tých slnečných a do tých slnečných rámov tie origo. Moja požiadavka bola: čierne, bez akéhokoľvek zdobenia a veľké(predtým som mala menšie a vadilo mi to) no a predavačky zalamovali rukami že fúha to bude problém. A bohužiaľ ja a šošovky vôbec, skúšala som a videla som ešte horšie ako bez nich, ale za to môže astigmatizmus.

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 10. března 2018 07:15

Lama_z_Lana kdyz si manzel kupoval nove bryle, fotila jsem ho v ruznych rameccich a doma jsme to v klidu probrali. U nej je to dost nakladna zalezitost, tak si s vyberem fakt vyhral, uz mi pak slovo bryle zvedalo tlak. Tak bych taky doporucila udelat fotky, date to pak sem nebo ukazete nekomu, komu co do vkusu verite, ono se neco najde.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 10. března 2018 07:21

Lama_z_Lana jak pise Kokoska, sla jsem s pritelem, ten me vyfotil v kazdych brylich zpredu a z boku a pak jsem teprv porovnavala...takze doporucuju vzit si nejakej doprovod a bude to lepsi!;)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 10. března 2018 07:27

Lama_z_Lana a nepomohlo by ti počkat s výběrem, až budeš spokojená s vlasy a sama sobě se budeš víc líbit? Nebo to hoří?

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 10. března 2018 07:43

Kokoska predpokladam, ze ma multifokály. Muz ma tiez a vyber bol pre mna ako zucastnenu fakt utrpenie. 

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 10. března 2018 08:15

Ne, obyc. No obyc, ma astigmatismus a dost dioptrii, takze si dava nejaka odlehcena skla, jeste s nejakou upravou kvuli pocitaci a antireflexni. Kdyby si dal tlusty obycejny, vyjde to na polovinu. Jen si nejak dlouho vybiral ty ramecky, protoze tam, kde byli schopni uelat dobre skla, samozrejme nemeli ramy dle jeho predstav. Nakonec ma nejake vrtane bezrameckove, vybral,  zas mu uplne nesedely ty pacicky za usi, no story.