Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:33

Moje zubařka má roušku, ochranné brýle a když vrtá i plexi štít nebo jak to nazvat, rukavice už samozřejmost jsou doufám všude....když ne ty bílý plomby furt

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:45

Mutziputzi Jsem té mojí minule říkala, že by ten plexi štít měl být zrcadlový, abych viděla, co tam provádí!  Je to hrozně zajímavý koukat jim pod ruku....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:55

Garfie To jo, ja na to koukam v chromu na svetle co mam pred sebou

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:57
Ono se to celkem odráží i v tom plexištítu nebo pak v lampě nahoře, mívá zrdcátka, aby bylo víc světla. Mi to onehda zubařka i nastavila, abych líp viděla :-) jinak moje máma dělala celý život bez rukavic, to jsem zvyklá, ale moje aktuální zubařka je mladá holka a taky bez.
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. března 2018 14:31

ta hnusná chřipka fakt hnusná.

jala jsem se vysávat.

už potřetí odpočívám, prostě to fakt nejde  třesou se mi ruce i nohy, jsem jak při absťáku....heroinovém. 

jestli tohle někdo míváte častěji, všechny vás lituju.

sory, že s tím furt prudím, ale já nejsem zvyklá být takhle nemocná, ve smyslu, že si nejsem schopna nic udělat, a je to pro mě nějaký velký šok.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. března 2018 17:45

Stěžuju si na lidi, kteří mě neustále osočují z toho, že se mračím nebo že jsem naštvaná, jen proto, že od dvaceti mám hnusnou glabellu a od třiceti díky ní vypadám mnohem starší než skutečně starší ženy než jsem já. Zkoumala jsem se na fotkách a tu hnusnou vrásku mám strašně vyrytou i když se usmívám nebo se tvářím neutrálně. Je tady někdo, kdo stejný problém řešil botoxem a s jakým výsledkem? Zase se mi nechce příštích třicet let 2x ročně běhat na botox...

​Jsem úplně stejný případ,  mám po dvou aplikacích botoxu do glabely v rozestupu 4 měsíců.. další  intervaly by se měly zvětšovat a po 1 aplikaci  hyaluronové výplně, protože jedna ta vráska byla už hodně hluboká.. Jsem maximálně spokojená a lituji, že jsem na to nešla dřív. Aplikace do jiných částí obličeje zatím neplánuji... běžné vrásky mně nevadí..ale tady toto dávalo člověku opravdu negativní a zamračený výraz.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. března 2018 19:23

Jiná Realita To přejde, zažívala jsem to samé a nechápala jsem, že jsem ten lux pomalu ani nebyla schopná vytáhnout z komory. Strašnej pocit. Také na to nejsem zvyklá, ale opravdu to přejde. Nejhorších bylo prvních 5 dní. Držím palce, vydrž a neluxuj, neuklízej, ono se to nepo... Chce to být opravdu v klidu. 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 10. března 2018 20:27

brrr moje mama taky dělala celej život bez rukavic,rikala,ze jinak nemá cit v rukách.ale myslím,ze dneska se to bez těch rukavic už ani neučí.myslim můj zubař roušku nenosí, rukavice určitě jo.

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 10. března 2018 21:17

Jiná Realita Nevstávat, pokud to není absolutně nutné! Já jsem se 4.den chřipky rozhodla, že teda je mi fakt hodně blbě a další den půjdu k doktorce. Takže jsem ráno vstala, osprchovala se, umyla si hlavu a pak po té dřině s fénem jsem "jenom na chvilku" padla do postele a vzbudila jsem se po ordinačních hodinách. Pak byl víkend a pak už to tak nějak začalo vypadat, že přežiju :D

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 10. března 2018 21:43

brrr můj ortodontista nenosí ani roušku, ani rukavice. sice si ruce vždy umyje, než mi kontroluje zuby, ale stejně v tom křesle trnu. 

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 10. března 2018 21:50

Zvláštní, myslela jsem, že rukavice a rouška, případně další ochranné pomůcky, jsou v dnešní době u zubaře standard. Kromě ochrany pacienta i kvůli ochraně lékaře. Moje zubařka teda používá všechno zde jmenované. Jen ty odrazové plochy mi nešteluje, já vždycky zavírám oči.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. března 2018 22:59

ale když je člověk úplně k ničemu a není schopen ani číst, může hledět na youtube 

video o sourozenecké lásce 

https://www.youtube.com/watch?v=GD1HhB1hkj4

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:18

Pomoooc!!! Dala jsem poprvé vyprat péřovou bundičku, na 30 stupňů krátký program a pak jí podle rady, co tu někdo doporučoval, dala do sušičky se dvěma tenisáky. No vůbec to nepomohlo, hrudky peří jsou nerovnoměrně rozmístěné v rourách . Jako fakt se mi chce brečet, bunda nebyla levná. Prosím, jak to děláte? Vždyť i na té etiketě je uvedené, že se  může prát. To takhle vypadá vždycky?

Jako jestli se to nezlepší proschnutím peří na sušáku, odnesu jim bundu do prodejny, ať mi jí uvedou do původního stavu. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:20

vanilka a pralas v šamponu nebo aspoň gelu? jestli jo tak bych ji reklamovala.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:23

vanilka Ja prala perovku minuly tyden, mozna teda jen na 20, pak dala dva tenisaky a dala susit na syntetiku a dobry. A to je ta perovka docela levna a starsi uz. Mela jsem obycejny praci gel perwol, zkus to reklamovat, pokud jsi postupovala dle stitku.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:24

Jsem bez sebe. Už několik hodin se (marně) snažím najít informace, které mají hlavu a patu, o demografickém vývoji na Slovensku, navíc podle regionů a nic. Už fakt nevím, co zadat, aby mi google něco předložil. 

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:29

viktorka_od splavu ano, v gelu. Je mi z tohoto zle 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:30

whiskas A jejich statistickej urad nic? Nebo eurostat?(ale tam nebudou asi regiony). Ono jestli chces nejakej zvlastni detail, tak to je tezky no.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:34

Karja Zkusím to v pondělí poptat, ale běžné údaje v jejich databázi jsou tristní. Např. údaje bytové výstavby končí uzávěrkou roku 2016. 

Ty samé informace bez propblémů dohledám např. o Německu (u vybraných měst), Praha no problem, ale Slovensko ....

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:37

whiskas Tak se treba nevyvijej! Legrace, snad neco najdes.

vanilka No to je hroznej vysledek, takhle jsem nedopadla ani kdyz jsem to pravala v ruce. Zkus tu reklamaci.