Moje zubařka má roušku, ochranné brýle a když vrtá i plexi štít nebo jak to nazvat, rukavice už samozřejmost jsou doufám všude....když ne ty bílý plomby furt![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi Jsem té mojí minule říkala, že by ten plexi štít měl být zrcadlový, abych viděla, co tam provádí!
Je to hrozně zajímavý koukat jim pod ruku....
Garfie To jo, ja na to koukam v chromu na svetle co mam pred sebou![]()
ta hnusná chřipka fakt hnusná.
jala jsem se vysávat.
už potřetí odpočívám, prostě to fakt nejde
třesou se mi ruce i nohy, jsem jak při absťáku....heroinovém.
jestli tohle někdo míváte častěji, všechny vás lituju.
sory, že s tím furt prudím, ale já nejsem zvyklá být takhle nemocná, ve smyslu, že si nejsem schopna nic udělat, a je to pro mě nějaký velký šok.
Stěžuju si na lidi, kteří mě neustále osočují z toho, že se mračím nebo že jsem naštvaná, jen proto, že od dvaceti mám hnusnou glabellu a od třiceti díky ní vypadám mnohem starší než skutečně starší ženy než jsem já. Zkoumala jsem se na fotkách a tu hnusnou vrásku mám strašně vyrytou i když se usmívám nebo se tvářím neutrálně. Je tady někdo, kdo stejný problém řešil botoxem a s jakým výsledkem? Zase se mi nechce příštích třicet let 2x ročně běhat na botox...
Jsem úplně stejný případ, mám po dvou aplikacích botoxu do glabely v rozestupu 4 měsíců.. další intervaly by se měly zvětšovat a po 1 aplikaci hyaluronové výplně, protože jedna ta vráska byla už hodně hluboká.. Jsem maximálně spokojená a lituji, že jsem na to nešla dřív. Aplikace do jiných částí obličeje zatím neplánuji... běžné vrásky mně nevadí..ale tady toto dávalo člověku opravdu negativní a zamračený výraz.
Jiná Realita To přejde, zažívala jsem to samé a nechápala jsem, že jsem ten lux pomalu ani nebyla schopná vytáhnout z komory. Strašnej pocit. Také na to nejsem zvyklá, ale opravdu to přejde. Nejhorších bylo prvních 5 dní. Držím palce, vydrž a neluxuj, neuklízej, ono se to nepo... Chce to být opravdu v klidu.
brrr moje mama taky dělala celej život bez rukavic,rikala,ze jinak nemá cit v rukách.ale myslím,ze dneska se to bez těch rukavic už ani neučí.myslim můj zubař roušku nenosí, rukavice určitě jo.
Jiná Realita Nevstávat, pokud to není absolutně nutné! Já jsem se 4.den chřipky rozhodla, že teda je mi fakt hodně blbě a další den půjdu k doktorce. Takže jsem ráno vstala, osprchovala se, umyla si hlavu a pak po té dřině s fénem jsem "jenom na chvilku" padla do postele a vzbudila jsem se po ordinačních hodinách. Pak byl víkend a pak už to tak nějak začalo vypadat, že přežiju :D
brrr můj ortodontista nenosí ani roušku, ani rukavice. sice si ruce vždy umyje, než mi kontroluje zuby, ale stejně v tom křesle trnu.
Zvláštní, myslela jsem, že rukavice a rouška, případně další ochranné pomůcky, jsou v dnešní době u zubaře standard. Kromě ochrany pacienta i kvůli ochraně lékaře. Moje zubařka teda používá všechno zde jmenované. Jen ty odrazové plochy mi nešteluje, já vždycky zavírám oči.
ale když je člověk úplně k ničemu a není schopen ani číst, může hledět na youtube ![]()
video o sourozenecké lásce ![]()
Pomoooc!!! Dala jsem poprvé vyprat péřovou bundičku, na 30 stupňů krátký program a pak jí podle rady, co tu někdo doporučoval, dala do sušičky se dvěma tenisáky. No vůbec to nepomohlo, hrudky peří jsou nerovnoměrně rozmístěné v rourách
. Jako fakt se mi chce brečet, bunda nebyla levná. Prosím, jak to děláte? Vždyť i na té etiketě je uvedené, že se může prát. To takhle vypadá vždycky?
Jako jestli se to nezlepší proschnutím peří na sušáku, odnesu jim bundu do prodejny, ať mi jí uvedou do původního stavu. ![]()
![]()
vanilka a pralas v šamponu nebo aspoň gelu? jestli jo tak bych ji reklamovala.
vanilka Ja prala perovku minuly tyden, mozna teda jen na 20, pak dala dva tenisaky a dala susit na syntetiku a dobry. A to je ta perovka docela levna a starsi uz. Mela jsem obycejny praci gel perwol, zkus to reklamovat, pokud jsi postupovala dle stitku.
Jsem bez sebe. Už několik hodin se (marně) snažím najít informace, které mají hlavu a patu, o demografickém vývoji na Slovensku, navíc podle regionů a nic. Už fakt nevím, co zadat, aby mi google něco předložil. ![]()
viktorka_od splavu ano, v gelu. Je mi z tohoto zle ![]()

whiskas A jejich statistickej urad nic? Nebo eurostat?(ale tam nebudou asi regiony). Ono jestli chces nejakej zvlastni detail, tak to je tezky no.
Karja Zkusím to v pondělí poptat, ale běžné údaje v jejich databázi jsou tristní. Např. údaje bytové výstavby končí uzávěrkou roku 2016. ![]()
Ty samé informace bez propblémů dohledám např. o Německu (u vybraných měst), Praha no problem, ale Slovensko ...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.