Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 10. března 2018 08:22

Kokoska ahha tak tento problem som riesila so sebou, nakoniec mi odoperovali dioptrie a na dialku vidim super. Vekom teda potrebujem na citanie. Ale pol dioptrie. Uz treti rok sama sebe dakujem, ze som do toho isla. Bola som v Zline. 

http://www.klinikazlin.cz/?gclid=CjwKCAiA_ojVBRAlEiwAOLRxIw9212HZ91bI-mElbAamYviXTMrDED90A-Olyzda8_yB0aNY6c3ImBoC8p8QAvD_BwE

jedine co lutujem je, ze som nesla uz davno.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 10. března 2018 08:22

Lama_z_Lana Nejsou ti jakoby siroky, ze mas uzky oblicej? To mam taky, takovej drobnek ksicht, ale rozhodne ne roztomilej aby mi leccos sluselo. Navic jsem ted mela bryle po dlouhe dobe a zjistila jsem, ze do mrazu nic moc, mlzeni neva, ale kdyz namrznou ty obroucky, tak to hrozne studi!!! Ja si teda vybirala s doprovodem, sama bych v zivote nic nevybrala!

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 10. března 2018 08:49

Stěžuju si na lidi, kteří mě neustále osočují z toho, že se mračím nebo že jsem naštvaná, jen proto, že od dvaceti mám hnusnou glabellu a od třiceti díky ní vypadám mnohem starší než skutečně starší ženy než jsem já. Zkoumala jsem se na fotkách a tu hnusnou vrásku mám strašně vyrytou i když se usmívám nebo se tvářím neutrálně. Je tady někdo, kdo stejný problém řešil botoxem a s jakým výsledkem? Zase se mi nechce příštích třicet let 2x ročně běhat na botox...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. března 2018 08:59

Lama_z_Lana jestli to neni akutni taky bych doporucila chvilku pockat,abys nekoupila neco ceho budes litovat a pak nenosit.

Taky sem byla v optice sokovana,jelikoz se slunecnima sem nikdy problem nemela a dioptricke obroucky katastrofa,ze sem byla nestastna.No a nakonec se jedny nasly a sem moc spokojena a pripadam si v nich lip nez bez nich.:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. března 2018 08:59

Karja plastove nemrznou.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. března 2018 09:27

Děkuju všem za rady

No když já nejsem schopná udělat žádnou svoji fotku, aniž bych se pak nerozbrečela. Asi mám nějakej self-filter a vreálu si nepřijdu tak škaredá

Koupě nijak nehoří, ale už jsem z toho zkoušení tak strašně otrávená

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. března 2018 09:45

Karja Když já právě žádnej takovej doprovod nemám :( No dojdu mrknout na ty, co se mi líbí zatím nejvíc a kdyžtak to jetě odložím.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 10. března 2018 09:52

Lama_z_Lana Taky jsem naposledy hledala a zkoušela brýle s fotícím doprovedem. Byla jsem potom překvapená, jak to jinak vypadá na fotce, oproti mému pohledu v reálu. Ty fotky hodně pomůžou. Pokud doprovod nemáš, tak se aspoň vyfoť sama, nebo požádej prodavačku.
Mě to brzy čeká také, mám už hodně nemoderní brýle. Už teď se děsím, mám úzký obličej a najít padnoucí brýle je "porod". :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. března 2018 09:58

Lama_z_Lana Ja s tým fotením neviem. Podľa mňa musia tie okuliare sedieť hneď na prvý krát. Nasadíš a povieš si áno to je ono. Ja som tak špekulovala s okuliarmi predtým a nikdy som nebola spokojná. Teraz som sa rozhodla ze budem hľadať tie pravé. Ak ti to nesúri tak skús počkať na nové kolekcie, pripadne si daj na predajňu objednať aspoň to co by sa ti teoreticky páčilo, prípadne zájdi do väčšieho mesta a skús si vybrať tam. Fakt to neunáhli, ak nebudeš spokojná aj tak ich nosiť nebudeš. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. března 2018 10:02

Lama_z_Lana A doprovod som mala stále ale akosi mi to bolo nič platné keďže sa okuliare majú páčiť hlavne mne a mám sa v nich cítiť dobre ja. To že ťa bude niekto presviedčať že je to super alebo ze na fotke super ti nezaistí že sa v nich budeš super aj cítiť. Mňa optička od mojich rámov odhovárala(príliš veľké, výrazne...) a dnes počúvam len samé chvály. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. března 2018 10:07

nonemy Zkusím asi fakt udělat foto. To bude krása a nádhera :)

Já mám malou hlavu, obličej celkem kulatej, nevýrazný rysy, celkove takova vyblitá jsem...takže taky porod :))

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 10. března 2018 11:55

Tenhle týden navštěvuju zubaře. Udělal se mi váček a zánět, tak chodím na čištění. Problém je, že můj zubař je pekelně nastydlej a nepoužívá roušku.

Já si myslím, že roušku by měli zubaři používat vždy. Celou dobu popotahoval a dvakrát na mě prskl.

No tak už mám taky rýmu.  A na ten zánět mi dal antibiotika protože neustupoval.

Tyhle letitý doktoři fakt nebudou na svém přístupu nic měnit.

Vlastně se chci zeptat jakou máte zkušenost se zubařema a rouškama vy.

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 10. března 2018 11:59

Ježíš ten blázen je nějak velkej a smazat ho neumím

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 10. března 2018 12:01

Tak Betty pokud na vás prská nachlazenej zubař, tak ten blázen je velkej zaslouženě.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. března 2018 12:23

Tak jsem něco nafotila a jestli seberu odvahu, dám to někam do poradního vlákna..

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 10. března 2018 12:33

Tak Betty No pěkně teda....:-/ Moje zubařka nosí roušku, pokud vrtá nebo provádí nějaký jiný zásah. Pokud jen prohlíží, tak myslím, ne, nejsem schopná si to teď uvědomit, ale příště se na to zaměřím. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. března 2018 12:57

Tak Betty Můj zubař nosí roušku pořád,vzpomínám si,jestli jsem ho kdy viděla bez. Roušku,rukavice,ordinace provoněná desinfekcí,řekla bych,že je důkladnej. A po každý návštěvě se mi udělá aft. Nechápu

Offline Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:14

Moje zubařka nosí roušku po celou dobu, ať prohlíži nebo dělá nějaký výkon. Vždy jsem to brala jako standard a ochranu jak pacienta, tak její vlastní. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:22

Moje zubařka nosí roušku a ještě na mě mluví jako na debila, většinou začíná vysvětlovat " třeba malým dětem vždycky říkám, že musí" nebo "dětem to vysvětluju takhle", uměla do toho zakomponovat i téma paradentozy. A důležité věci mi vždycky zopakuje dvakrát:-D. Jsem ráda, že tam chodim!

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:22

Lama_z_Lana Tak to jsme uplně stejný typy, počkám co vybereš a pak si to koupim taky!