Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:37

vanilka To chápu, ty chuchvalce snad ani nevypadají jako peří . Špatné šití bundy, málo náplně? Držím palce při reklamaci, protože tohle snad důvod pro reklamaci je. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:41

Karja   V jednom dokumentu, který vypadal slibně, jehož titulek zněl "Prognóza do roku 2035", byla 3/4 informací a grafů za roky minulé a ten zbytek, výhled do budoucna, dost o ničem. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:42

vanilka 

Nedávalas aviváž doufám?!

Jinak to chce nechat protočit v tý sušičce víckrát, t.j. zapnout po ukončení cyklu znova a znova... a pak ručně natřásat, natřásat a natřásat...

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:45

whiskas už jsem volala do prodejny. Když se to nezlepší po proschnutí, mám ji přivézt na reklamaci.

Doufala jsem, že je to kvalitní bunda, Nordblanc. Z 5000,- sleva na 3000,-. Máme od nich více věcí a přijde mi kvalita výborná.

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:46

barbucha aviváž já vůbec nepoužívám. Na nic.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:49

vanilka Držím palce. Dáš jí tedy ještě jedno kolo v sušičce? 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 11. března 2018 13:50

vanilka 

Péřovky (z peří) je lepší dávat do čistírny. Asi mají větší sušičky či co, líp se to tam natřese. Doma je to šílenej vopruz.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 11. března 2018 15:13

vanilka takhle dopadla péřovka kterou jsem prala normálně v pračce s práškem asi desetkrát, a sušila jen natřepáváním, po zimě jsem ji vyhodila - byla dětská tak to nevadilo. po prvním praní se mi to stalo akorát s duchnou kterou jsem vyvařila:D (počuraná od kocoura).

tohle bude asi špatný peří, tu reklamaci by ti měli normálně uznat.

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 11. března 2018 15:24

viktorka_od splavu Akorát se mě prodavačka ptala, jestli jsem to prala ve speciálním přípravku na peří, no to jsem samozřejmě neprala. Normální gel z DM, který používám roky a jsem s ním maximálně spokojená. Tak doufám, že při případné reklamaci nebudou prudit s tím, že jsem nepoužila speciální přípravek .

Teď jsem mluvila s kamarádkou, která říká, že péřovky běžně pere a dobrý. Prý je to teda vopruz, obnáší to asi dva dny natřásání, ale prý je to pak v pohodě. No, já si teda popravdě řečeno v téhle chvíli neumím představit, že se z tohohle dostane do původního nadýchaného stavu. Byla předtím měkkoučká, nadýchaná a hlavně peří krásně rovnoměrně rozmístěné, buřtíky prostě. Teď je bunda poloviční, vlastně jak větrovka, jen šusťák a sem tam hrouda peří . Do sušičky už jí radši nedám. Na etiketě je to sušení škrtnuté, tak to nebudu pokoušet, aby mi vůbec tu reklamaci uznali. Ach jo.

49356 příspěvků moje polička 11. března 2018 15:25

vanilka počkej a ona teda v té sušičce ještě nebyla nebo jak?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. března 2018 15:29

vanilka tohle mi udelala loni muzova perovka,uz sem to videla na vyhozeni do kose.Susicka z ni zas udelala normalni perovku.

to peri musi poradne proschnout.

49356 příspěvků moje polička 11. března 2018 15:37

Zarinya tak ono se to stane po kazdym vyprani, a ususenim se to zas spravi, jestli neni jeste peri suche tak reklamaci beru zpet:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. března 2018 15:53

viktorka_od splavu presne.:-) ja mam susicku rozbitou tak to trvalo tri dny,nez proschla a byla jakz takz,ale priste sem ji vzala do praciho salonu,kde maji obrovske susicky a byla jak nova.

vanilka ji asi nechce susit v susicce,ale to uz nebude ono.

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 11. března 2018 16:27

Zarinya v sušičce už bunda byla, ale ne na extra teplotu, jen asi na 50 minut. Bála jsem se, vždyť je to šusťák a navíc na etiketě je zkrátka nesušit v sušičce. Tak mám strach. Když jsem ji vyndala, šusťák byl suchý, ale peří furt ještě ne. Ta fotka, co jsem dávala, je už po sušičce.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 11. března 2018 16:36

vanilka normálne suším v sušičke odjakživa, bez tenisákov a podobných hovadín, nastavím syntetiku dosucha a je to. Periem rovnakým prostriedkom ako všetko ostatné. Ak to s touto nevyšlo, problém proste musí byť v bunde.

whiskas 

tiež ma prvý napadol štatistický úrad:

https://slovak.statistics.sk/wps/portal/ext/themes/demography/population/news/!ut/p/z1/lZHNjsIwDIQfKZM0NOWYdrchUHVJuimsL6gnVIm_A-L5KYjTIlLwzZr5rLHNiK0ZHbpLv-3O_fHQ7Yb-j9KNUzbLc66R5a2AVbXnC-fMgku2-meo_Tfsr14aP5cccsJokMtmKfRUmuLL_5SDXIisqVIB8AcfMdx47ZxrqraFacUgJ9ygDgEo1YMvjJ5JVQFZZSawehb81CUJdHLnR_PjRWm8x0cC0mf3ezJQPN6K0d0Su8DYDBp7EkW3CGpkgknZaR9utUZv-yvcEsO1/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

ale neviem, štatistiky čoho presne potrebuješ?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. března 2018 16:55

vanilka chapu,ze mas strach,levna nebyla,ale faktem je,ze bez susicky proste nebude nadychana.Nemusis davat vysokou teplotu,ale nechat ji tam treba dyl nebo tedy reklamovat(pokud to uznaji)ale leda vratit penize pac vymena bundy nic nevyresi.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. března 2018 17:21

vanilka Jo, peri, kdyz je mokry, tak je takhle nahnoucany, rozdela se az kdyz uschne. Driv jsem to susila tak dva dny a jeste nejlip aby tonlezelo, neviselo a prubezne natrasala. Ted jsem to mela v sussice hodinu a pul dva tenisaky. Az to peri proschne bude to lepsi.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. března 2018 17:36

Karja mozna sem nebyla v natrasani tak pilna,ale se susickou se to neda srovnat.

Nechapu proc ma vanilky bunda na stitku,ze nesmi do susicky...?i kdyz ja se ne vzdy stitkama ridim.:-)

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 11. března 2018 18:12

Zarinya tak hura, bunda zachráněna. Přemohla jsem obavy a dala jí 2x na půlhodinový program Auffrischung s tenisáky a světě div se, je jako driv!!! Teda tak na 90%, ještě budu ručně vyrovnávat peří, ale je to super. Uff, ty nervy! Už nikdy peří, zlatá umělá vlákna. A to mam ještě norský spacák, kabát do extra mrazů, tu jsem taky ještě neprala, ale tu teda dám radši do čistírny.

Děkuji všem za účast.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. března 2018 18:15

vanilka 

fakt se toho neboj.:-)