Karja já ten smrad úplně nenávidim, asi bych zas dala majlant za odpuzovače, uaaa (a lituju sousedy jestli jim tam v létě někam chodí ti naši, když zaběhnou dál tak se pokaždé na wc nevrací)
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu no podlě mě to chodí očůravat nějakej nekastrovanej kocor
máma si koupila stříbrnou (!) budnu v newyorkeru (!!) za asi tak 800 kč, s tím, že je teplá, a že asi moc nevydrží, a normálně ji vyprala....a nic se nestalo. trochu jsem ji protřásala, když jsem chodila kolem, a vypadá poměrně stejně jako při koupi ![]()
viktorka_od splavu no mrchy, no. Som vedela prečo im tak hovorím. ![]()
Janulik03 Jsem takhle o víkendu chodila po bytě a čuchala, odkud jde kočičina. Jenže...my kočku nemáme, tak čuchám čuchám, až se dočuchám k manželovu triku na běhání. Ty funčkní umělotiny strašně smrdí a fakt jak nekastrovaný kocour. Chudák muž se urazil, že smrdí.
viktorka_od splavu To neni podle mě ani smrad z potřeby, jako nějaký to jejich značkování (nevim, kocoura jsme nikdy neměli), protože to smrdí na betonu a u vchodu do domu. Allania Můj táta takhle čmuchal kočičinec a vyčmuchal kdoule, to ovoce, a to byly venku:-D
Páni, teraz sa po mna dostalo video z jednej relácie. Ide tam o drzích zlodejov v obchodákoch v Nitre. Teda, to je silná káva.
https://www.mojevideo.sk/video/2c83c/reflex_zlodeji_z_nitry_stale_kradnu.html
viktorka_od splavu Viz ta modni obuv, ze jo! Hele ja jsem dnes vytahla kolektivky stan smithy a nejak se mi prestaly libit! Co budeme kupovat letos??
Já už si koupila další, bílý.
whiskas včera jsem na sobě měla stříbrný tenisky, out jsem si nepřipadala.![]()
nellielovett No teď shánim plátěnky tak šup šup na nákupy, ať mám co vobšlehnout. U conversek nemůžu vybrat barvu, ty minulé se mi v pračce přebarvily na růžovo z bílé a to se mi začalo líbit, ale rovnou takové nedělají a na přebarvení schválně nemám odvahu!
Karja coversky vynosím nejvíc černý, nízký. Já už nic kupovat nebudu, počkej, jestli s něčím nepřijde paktofonika. ![]()
whiskas včera jsem na sobě měla stříbrný tenisky, out jsem si nepřipadala.
Ja som dnes mala oranžové a nikdy som si nepripadala viac in ![]()
nellielovett A tenisiek mam dosť, aj tak furt chodím v čiernych converskach alebo stan stan smithoch. Teraz sú v móde tie ugly sneakers a to ide úplne mimo mňa.
Ja som dnes mala oranžové a nikdy som si nepripadala viac in
![]()
Ugly sneakers se mi nelíbí, vůbec.
Na chodbě před kanclem čekají matky na děti v kroužku plavání. Mají s sebou jejich mladší sourozence. Už hodinu tady pobíhá po celé délce chodby dítě a vřeští. Nahlas, bez přestávky. Toho se chytly další děti s vřeští taky...
andulka01 A matky na to nic? Tak upozornit matky, že tam nejsou samy.
whiskas Matka občas udělala důrazné Pšššt, které je stejně nepříjemné jako ten vřískot. A to bylo asi tak vše. Když vylezu ven a poprosím o ztišení, tak se matky semknou a tváří se na mě svorně jakože jsem úúúplná kráva.
Docela mě překvapujou matky, co na večerní plavání dětí nosí mimina třeba v osm, já vždycky myslela, že tou dobou už musí děti dávno spát. Takže ty chudinky unavený tady brečej... taky hodinu.
andulka01 Je to teď přece in, tahat jakkoli staré děti kamkoli. A některé matky se občas chovají opravdu bezohledně. Minulý rok jsem čekala na očním, kteréžto oddělení ovšem bylo umístěno v rámci otevřeného patra, kde byla i další pracoviště, včetně obvodních lékařů ... a dětského. Před dětským lékařem seděl typ matky, který popisuješ. Jedno dítě v kočáru, jedno (zřejmě to nemocné) sedělo celkem bez hnutí a pak další sourozenec, který se evidentně nudil, což dával najevo různými zvuky a nakonec začal lítat po celé dlouhé chodbě. Matka nic. Mně osobně to bylo celkem jedno, četla jsem si a asi jsem byla zrovna v dobrém rozmaru, navíc jsem byla objednaná na konkrétní čas, tak jsem věděla, že nebudu čekat dlouho. Docela líto mi ale bylo starších lidí, kteří čekali na vyšetření a museli evidentně trpět mnohem déle než já.
Zase bude kosa. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.