andulka01 Jo, tam je to takový divný, v těch prostorách bych kanceláře taky nečekala, a už vůbec ne, že tam někdo v 8 večer pracuje, takže bych si tam taky vejskala zvesela:-). Nebo pomlouvala kamarádky:-D Nebo obojí:-D.
Stěžovací vlákno
0zero7 Jako já nevim, nemůžu hlavně vybrat barvu. Bílý nechci, v Praze je má v létě každej, ale zase se nejvíc hodí, no:-D. Nechám tomu čas, než přijde jejich počasí a pak už to budu muset rozhodnout.
Mutziputzi Z Olšanskýho do Hybernský jsem jela skoro hodinu
, fakt šílený.
crazydaisy Zpovykaná seš! Máš jít pěšky.![]()
Sweet Potato Máš recht
. Já většinou do centra chodím pěšky nebo mhd. Ovšem zrovna dnes (vyjímečně) jsem potřebovala přepravit poměrně velké břemeno
.
crazydaisy a zavřenej Libeňák a Zenklova ...
Karja No zvykej si, lidi, co nesnasi deti je v CR asi tak stejne jako tech, co tu nechteji muslimy.
Jiná Realita v 11 na hvezdarne jsem teda s deckama nebyla, ale jednou jsem s nima byla v hospode vecer, neplanovane teda, no a vsichni kolem byli ozrali a decka jim byly ukradeny.![]()
Karja Já mam bílý co nikdo nemá, ale nesedí mi, já jsem zvyklá na velký boty ala Air Max...ale nekup je za 30 éček na Asosu že

A ja som si myslela, že do hvezdárne sa chodí s detmi večer, lebo je vidno hviezdy. Možno nepočítala s tým, že to bude pre dieťa ešte dlho, ale teda nemusela púšťať ten tablet, no.
Inak my sme si zajednali termín v hvezdárni sami pre seba, je to lepšie, nikto sa nemože sťažovať, ak náhodou niektoré z detí nebude ticho.
Luna V Brne ma hvezdáreň pozorovania zvlášť pre deti tuším. Už som tam dlho nebola ale keď sme išli na nočné pozorovanie tak akurát končilo to detské.
Luna Zvykám, zvykám:-D :-D. My jsme třeba jednou byli v ZOO a tam si dospělé dívky cca 25 let, stěžovaly, že tam lítaj a řvou děti. No jasně, v Zoo atrakci pro děti a ještě v té pražské, která je uplně narvaná:-D, ona tam ta děcka budou vykračovat půl dne ruku v ruce v námořnických oblečcích a maximálně tak tahat kačera za sebou.
Karja jako ja s malym certem mela akorat tak vseho nad hlavu, ze jestli se nekdo pohorsoval nebo dokonce vyznamne dival jsem absolutne nevnimala![]()
Karja Na straně druhé, některý děti zcela iracionálně vydávaj zvuky s jediným možným úmyslem, poškodit kolemjdoucím sluch, tam bych se ohradila i na dětském hřišti.
Karja No ja zas treba zatim nikam moc nechodim, pac mi prijde, ze dite mladsi 5 let nema z niceho rozum. Teprv ten starsi uz se zajima o ruzny veci a umim si predstavit s nim jit treba na vystavu, ale zas mam jeste to mrne...
Ale do cukrarny, na kafe, vylet, tak to jo. Tam se chovaji jak kdy, ale zas prece nemuzu byt jenom doma.![]()
viktorka_od splavu Já si taky myslim. My máme jednoho synovečka taky dost povedeného, člověk to chce přežít hlavně ve zdraví všech zúčastnených, natož rodiče, když jsou s nim pořád:-D.
Mutziputzi Chtěj ho poškodit rodičům, nebrala bych si to osobně:-D.
Karja no jedna moje kamarádka by ti samozřejmě vysvětlila, že s kočárkem smíš chodit do ZOO jedině ve všední den dopoledne, protože co tam máš co dělat o víkendu a zaclánět s harantem lidem, co musej chodit přes tejden do práce (jako fakt)
(ale teda když jsem to tam teď v sobotu viděla, taky bych šla radši ve všední den dopoledne)
Karja Od nich si beru právě osobně, že hajzla neusměrní![]()
Karja Tak niekto tu písal že po čase vrie skanie svojich detí už ani nevnímal tak máš dobré výhliadky na budúcnosť.
Potrefenáhusa to já to mam na druhou, podle mě do ZOO pokud ne s dětma, může jít jenom blázen, čili těm co trpí, to jenom přeju, se aspoň líp vžijou do zvěře
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.