whiskas Já chápu, že asi nemají hlídání během tréninku starších dětí. A že si ty děti musej vyzvednout. Ale prostě každé odpoledne je to stejné... řvoucí mimino hned za dveřmi. Achjo.
Stěžovací vlákno
andulka01 Dnes muj syn vrestel na chodbe, pac ho segra predbehla a zmackla svetlo a svitit chtel on, zejo...
vylezla z bytu baba a strasne nas servala, ze jestli to decko tam jako bude takhle rvat. Fakt bych moc rada, aby na chodbe nejecelo, ale bohuzel se nedalo vypnout.![]()
Luna :-D:-D Skvely postreh, pisu si!
Ronna Třeba to neklapne
.
Luna Ale dyk já to chápu :-) synek asi nevřeštěl hodinu...
Mě to normálně tak nevytáčí, ale tohle bylo už nějak moc. A udržela jsem se a nevylezla ani na chodbu :-) Občas otevřu dveře a tak jako významně koukám, to docela pomáhá. Oni si lidi ani neuvědomujou, že tady jsou i kanceláře.
andulka01 ja si myslím, že problém je to spojenie kancelárskych priestorov s detskou plavárňou, no. Tie matky s tým veľa neurobia, jedine, že by vymenili plaváreň - ak je u Vás kde inde chodiť. Ale aj tak mi to nejde do hlavy, čakáreň pri detskom plávaní uprostred kancelárií...
andulka01 no tak když jsem měla dítě co nešlo vypnout, nějaký "významný pohledy" mi byly uplně.. tam přesně
požádejte o snížení nájmu teda:P
slniecko Moje práce je přímo spojená s plaveckým stadionem. Takže mám kancelář v komerčních prostorech stadionu, je tu i kadeřnictví, obchod s plaveckými potřebami a tak. Není to jen dětské plavání, to kdybyste slyšely co si povídají stařenky :-)
andulka01 no a nevešel by se tam teda někam (zvukově izolovaný:-)) dětský koutek?
viktorka_od splavu Tak šlo asi spíše o to, že ty matky se někdy ani nepokouší svá dítka usměrnit/utišit a to ani v prostorách, kde by to bylo vhodné.
Mi prazane mi rozumeji, dneska neznala vyrazim na Zizkov vozem, Krnda mysli ze sem zpovykana, je to tezky...

viktorka_od splavu No ten plavecký stadion v Podolí fakt není můj :-) takže možná vešel, ale já o tom asi nerozhodnu :-)
whiskas díky, tak přesně to bylo myšleno
andulka01 a aj na ne chodíš vypúšťať prísne pohľady
?
Mutziputzi Jo, to je taky mazec, tohleto. Ještěže tam už nejezdím.
slniecko
ne, potichu poslouchám jak pomlouvaj kámošky co nepřišly plavat. Tady je bohužel fakt všechno slyšet.
Mutziputzi Tak letos Husitská, hmmm. Nojo, blíží se jaro a léto, nejvyšší čas začít rozkopávat ulice, přesměrovávat tramvaje a vůbec dělat chaos v dopravě.
andulka01 můj rekord káči, která vzala cca tříleté děcko v jedenáct večer na hvězdárnu, zatím nikdo netrumfnul!
tedy, trumfla ho ona sama, když tomu děcku uprostřed tmy pustila na tabletu řvoucí svítící pohádku.
jenže já se nerozpakuju, a řekla jsem jí, že se nestydí. a ona uraženě odkráčela i se zbytkem rodiny, kterou v těch 11 večer tvořilo dalších několik dětí nikoli školního věku...jupí! pak byl klid.
Mutziputzi Rozumějí ...
a tímto díky za info.
Karja Konversky? Ty se neokoukaj (podle me teda)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.