Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:16
Reakce na Mutziputzi:

Karja Na straně druhé, některý děti zcela iracionálně vydávaj zvuky s jediným možným úmyslem, poškodit kolemjdoucím sluch, tam bych se ohradila i na dětském hřišti.

Jsem si vzpomněla na kamarádku, která má dvě děti. Jak ty jsou hlučné, to je k nevíře! Ony nemluví, ony tak jakoby řičí a piští. Během návštěvy jsem málem ohluchla. Kamarádka je celkem tichá a dětem se věnuje hezky, rozhodně nejsou nijak zvlčilé. Jen strašně hlučné. Čímž jsem chtěla říct, že s tím rodič kolikarát fakt nic nenadělá.  Večer bych s dítětem do restaurace nešla, přesně jak tu někdo psal, to zavání bezohledností. Jednou jsme teda neplánovaně byli, dokonce v takové lepší, ubrusy, hosté v nedžínách, tlumená hudba, osm večer, a to jsem se fakt bála. Ale ustáli jsme to, syn nějak pochopil, co se od něj čeká:-D ​

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:18

Potrefenáhusa U nás zas všetci hlásili, že Elza má na chrbte divné chlpy. A stále jej to chceli uhladiť. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja co teprv když ti desátej člověk za procházku oznámí, že tvuj pes nemá oko...ježiš ajo, díky, doteď jsem si nevšimla!!!

​Ne, ne .

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:21

Štěně samojeda byl taky pěknej očistec, když už po 3168745 někdo zahlásil "cože, samojed, to jako že sám jí? hahaha" nebo "to je povolený chovat doma malý lední medvědy?", myslela jsem, že se snad dobrovolně připravím o sluch. Ale mysleli to ti lidi dobře no, a taky si asi mysleli, že ten jejich vtípek slyším poprvé, asi jako když známýmu malíři pokojů, co měřil dva metry deset, furt někdo zvesela vykládal, že to má dobrý, že ani nepotřebuje štafle...  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:23

Ja by som o prechádzkach so psom mohla napísať knihu. Ak sa ľudia pristavia nevadí mi to (a to keď ideme do centra tak stojíme na každom rohu) ale ak dieťa vybehne spoza mňa no tak to nieje nič príjemné plus vreskot detí ešte viac burcuje psov a veľmi sa tesia. Pracujem na tom aby tieto situácie zvládali s kľudom a pokiaľ sa niekto pristaví, porozpráva, kľudne sa prihovorí psy sú ok, ale pokiaľ dieťa pribehne a hodí sa psovi na krk no tak je to trochu ťažšie. Určite by nikomu neublížili ale stačí že sa pes teší podskočí, buchne do dieťaťa to padne na zem rozbije si v najlepšom prípade hlavu a ja buden čeliť obvineniam..

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:24

Mutziputzi Tak s tímhle to musel být masakr... Krásnej .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:26

Mutziputzi Ňuňu 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:31

Mutziputzi Ňu, ňu .

Já, když vidím štěně, psa, kterého mám touhu pohladit, tak to vyhodnotím a zeptám se majitele, zdali-li to jemu a pejskovi nevadí. Teprve pak uspokojuji své přání po dotyku chlupaté srsti. 

Potkávám v okolí domu starší paní, která venčí naprosto úžasné stvoření /co ulice dala/. Poprvé mě v zimě zaujal jeho ohoz (norský svetr ) a zavázaná tlapka s botičkou, tak jsem s paní dala řeč. Pes prý z hlazení cizími osobani nadšen není, tak to beru a když ji potkám, tak jen pozdravím - oba, zeptám se, jak se jim daří a jdu po svých. Neprudila bych ani s otázkami, ale z řeči vyplynulo, že paní žije sama, její mazlíček je nemocný a sdílela se mnou celý příběh, co se mu to stalo, léčbu atd. Myslím, že těch pár prohozených vět jí neotravuje, právě naopak. 

A k tomu vrhání se na cizí zvířata, jak by se matkám líbilo, kdyby se jim nějaký milovník dětí sápal na dítě? Taky asi moc ne. 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:38

whiskas no ale to se ty lidi taky sápou na mimina, to jako ne že ne

mně prohození pár slov nevadí, takový ty normální konverzace, jako beru i, že se lidi ptaj, jak se to Rufíkovi stalo. Malý ručičky kdyžtak chytám, jako von nekouše, ale jistotu nemám, a s předchozím psem jsem dost vycvičená k velkýmu postřehu, radši to nepokoušet.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:39

Potrefenáhusa Ono je to všude podobný, dokud jsme měli vlkodava, tak se mě na každý procházce někdo ptal, kolik prožere a zhruba tak každý třetí, ještě než jsem odpověděla, dodal, že to se asi musíme mít dobře, když tohle uživíme.

Oni lidi celkově nejsou ve vymýšlení těch hlášek moc originální, kamarád dělá tetéra a říkal, že občas je ta konverzace u toho úmorná a snad úplně každej se ptá na to samý  - jak dlouho to děláte/dá se tím uživit/co vás nejvíc baví tetovat. Tak jsem se nad sebou kriticky zamyslela a vypadly by ze mě ty stejný duchaplný otázky, teď abych vymýšlela nějaký originální repliky pro taxikáře (už jste dnes vezl hodně lidí?)  prodavačky v Albertu (tak to bude asi zadarmo, haha) a další profese, který člověk potřebuje častějc než tatéra :-].

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:40

whiskas Vůbec ne! Jo, najdou se i takoví, co strčí hubu do kočárku až k dítěti. Nebo v autobuse se baba otočila a šmatlala mi po dítěti, ruku bych jí byla nejradši urazila, vypadala dost nemytě. A ještě mu strakala nějakej bonbon, naštěstí zabalený, ale viditelně oválený. A u dítěte se sotva někdo zeptá, jestli si ho může pohladit :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:45

Potrefenáhusa Ja si tiež rads pokecám o normálnych veciach ale väčšinou len vysvetľujem že to niesú šteniatka francúzskeho, že Amy je už dospelá, že chrbát jej neroztrhal agresívny pes, že cenu nikomu hovoriť nebudem, že nebudú šteniatka (na kastráciu reagujú ľudia väčšinou negatívne)  a pod. A JEEEE on ma naozaj modré oko?! No nie, som sa doma nudila a vyfarbila som mu ho  Asi si to spíšem a vytlačím a budem okoloidúcim rozdávať. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:46

Tak jako díky že jste mě tady vyprofilovaly na herodese co nepochopí že dítě někdy nejde utišit a vadí mu děti, psi, důchodci a tak nějak všichni a na všechno hází významné pohledy. No nic, jen si prostě myslím, že trávit hodinu s dětmi na chodbě, kde nic není je divný. Venku je park, stezka u vody, bufáč se stolky kde by se třeba dalo kreslit... ale to je asi jednodušší nechat je vřískat.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:48

andulka01 Ja už som aj zabudla ze si si sťažovala  A máš pravdu, kľudne by mohli tú hodinu tráviť niekde v parku. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:49

paktofonika Už ti někdo vysvětloval, že jsi úplně pitomá, když si myslíš, že jim takhle nenarostl ocas, ale že jim ho nelegálně kupírovali po narození? 

20970 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:52

andulka01 To né, důchodci co zabíraj byty v centru a cizinci co jezdí mastnou tyčí s kufrem a motaj se, to nejsi ty

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:55

Mutziputzi Hele jako babky s nákupy na tři tejdny v našlapaný tramvaji mi vaděj  A tuhle jsem pospíchala v metru a kdo tam nestojí po levé straně eskalátorů - výprava z Brna 

20970 příspěvků moje polička 13. března 2018 10:58

andulka01 To ale asi četli brňané článek co já, že se tim stáním vpravo asymetricky opotřebovávaj eskalátory a brzo vodejdou, to mysleli dobře

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:01

andulka01 Keď som bola prvýkrát v Prahe tak som som asi 1x alebo 2x stála vľavo... Potom mi to došlo  

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:02

andulka01 já už jsem uplně zapomněla, že sis na něco stěžovala