Já dočítám v noci, když jdu ve čtyři na záchod, to je tu klid :-)
Stěžovací vlákno
Ze ac sobota, musim tento tyden jiz sesty den do prace
. No, aspon bude na novy zimni parfem.
Tak ja sice do práce nepůjdu, ale pracovat budu muset a nikdo mi ty hodiny nezaplati.
A stezuju si, ze mne kocour vzbudil v 6, má průjem a do toho se mi ucpal záchod. To byl start do nového dne.
Takhle virtuálně se to ještě dá, ale když pak třeba člověk přijede na sraz a všichni to začnou vytahovat na stůl...
Čich je dost zákeřnej smysl.
Zrak ale taky. Ani nechci pocitat, kolik me uz stalo v minulych letech procitani vlakna Co jste si dnes koupily ![]()
juuu sťažovacie vlákno!
Ja som dnes bola na veľkej akcii pre stovky účastníkov, kde sa predpokladalo, že tam ľudia strávia celý deň a budú sa musieť opakovane prezliekať... a organizátori to pri mínusovej teplote a občasnom snežení celé robili VONKU. Nebolo sa kam ísť zohriať, ani si kúpiť nič teplé, proste nič. Doteraz rozmrazujem prsty na nohách.
Juch, toto vlákno nutně potřebuji. Včera o půl jedenácté jsem musela do práce, protože paní "nechtěla s takovou blbostí otravovat svého pana doktora". A poprosila, jestli bysme mohli ty krvácející rány "jen tak trochu zašít jedním stehem, náš pan doktor si to zítra dodělá nějakou levnější nití"... kde jsou ty smajlíky, momentíček...už:
a ještě je nutný tento:
. Je zde možné získat potlapkání?
Stěžuju si na zřejmou imbecilitu (vlastní) nedokážu přijít na to, jak si něco dát na poličku :-(
Tlapk tlapk. ![]()
Najdi v databázi konkrétní vůni, je tam funkce "Přidat vůni na poličku".
Vyberte si z databáze parfém, klikněte na něj a sjeďte na možnost "vybrat vůni na poličku" - tam zaškrtněte, zda vlastníte flakón, miniaturu atd. a dejte "uložit". Tím se vám uloží na poličku. Když pak u něj u sebe na poličce odkliknete "navonět", objeví se vám u vašeho nicku v diskuzi :-)
názorně popsala Wendulka ve vlákně Připomínky...
rozarka: názorně popsala Wendulka ve vlákně Připomínky...
A to tady...
http://www.parfumanie.cz/forum/detail/administrativni-debaty:c10/t9.htm?page=17#m42941
Moc děkuji!
(tohoto jsem musela vyzkoušet!)
Z fotky v "chlupáčích" usuzuji, že i když hovoříš o jakési paní, nejsou to lidi, koho zašíváš. ;-)
Z fotky v "chlupáčích" usuzuji, že i když hovoříš o jakési paní, nejsou to lidi, koho zašíváš. ;-)
no občas mám chuť je párat
Ne no..ale občas je ta domluva těžší. Prostě když paní bezelstně řekne, že nechtěla otravovat svého doktora....a nás vytáhnout z postele jí nevadí.
no občas mám chuť je párat
Ne no..ale občas je ta domluva těžší. Prostě když paní bezelstně řekne, že nechtěla otravovat svého doktora....a nás vytáhnout z postele jí nevadí.
A Ty funguješ jako zvířecí pohotovst nebo jak to máš, že Tě tahají z postele? já totiž nikdy zvíře neměla, tak vůbec netuším, jak to vlastně v té veterinární branži chodí :)
Jinak stěžuju si - chtěla jsem se koukat on-line na další řadu StarDance a ono to i-vysílání není povoleno mimo území ČR :( nesnáším ty regionálně řešená autorská práva v době internetu (kdo jiný než člověk mluvící a rozumějící česky by se asi tak na tenhle pořad koukal?)
Už mě to postihlo v létě s olympiádou, ale tam se dalo alespoň koukat na Německé i-vysílání :(
Ne, pracuju normálně na klinice přes den a po ordinační době máme na střídačku s kolegou pohotovost na telefonu, to znamená, že bud on nebo já doma musí být na telefonu a když se něco semele, jdeme z domu na kliniku to pořešit. Ve větších městech a na větších klinikách, kde mají více lékařů, mají třeba přímo noční služby (jsou přímo na klinice celou noc přítomní), u nás na maloměstě to nemá smysl. Na noční jsem chodila ještě na škole a je dost masakr potom sloužit den, i když se snažím spát většinu noci, je to přerušované a nemá to ten efekt vyspání. Navíc když se to sejde, tak si člověk třeba lehne jen na 2 hodiny, což je druhý den dost poznat.
Konečně jsem v obraze. ;-)
Jasný, chápu, díky za osvětu :) Jinak k povolání ideální přezdívka a avatar :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články