Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 08. října 2016 08:56
Reakce na vanilka:

Já to tady teď vůbec nestíhám číst 

Já dočítám v noci, když jdu ve čtyři na záchod, to je tu klid :-)

Offline Eilis
5 příspěvků moje polička 08. října 2016 10:32

Ze ac sobota, musim tento tyden jiz sesty den do prace . No, aspon bude na novy zimni parfem.

Offline Malvin
1647 příspěvků moje polička 08. října 2016 11:09
Reakce na Eilis:

Tak ja sice do práce nepůjdu, ale pracovat budu muset a nikdo mi ty hodiny nezaplati.

A stezuju si, ze mne kocour vzbudil v 6, má průjem a do toho se mi ucpal záchod. To byl start do nového dne.

Offline Kammila
766 příspěvků moje polička 08. října 2016 17:56
Reakce na Hoolinkah:

Takhle virtuálně se to ještě dá, ale když pak třeba člověk přijede na sraz a všichni to začnou vytahovat na stůl...

Čich je dost zákeřnej smysl.

Zrak ale taky. Ani nechci pocitat, kolik me uz stalo v minulych letech procitani vlakna Co jste si dnes koupily 

Offline barvinok
9 příspěvků moje polička 08. října 2016 18:38

juuu sťažovacie vlákno!

Ja som dnes bola na veľkej akcii pre stovky účastníkov, kde sa predpokladalo, že tam ľudia strávia celý deň a budú sa musieť opakovane prezliekať... a organizátori to pri mínusovej teplote a občasnom snežení celé robili VONKU. Nebolo sa kam ísť zohriať, ani si kúpiť nič teplé, proste nič. Doteraz rozmrazujem prsty na nohách. 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:16

Juch, toto vlákno nutně potřebuji. Včera o půl jedenácté jsem musela do práce, protože paní "nechtěla s takovou blbostí otravovat svého pana doktora". A poprosila, jestli bysme mohli ty krvácející rány "jen tak trochu zašít jedním stehem, náš pan doktor si to zítra dodělá nějakou levnější nití"... kde jsou ty smajlíky, momentíček...už: a ještě je nutný tento: .  Je zde možné získat potlapkání?

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:22

Stěžuju si na zřejmou imbecilitu (vlastní) nedokážu přijít na to, jak si něco dát na poličku :-(

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:25
Reakce na Guinea Pig:

Tlapk tlapk. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:28
Reakce na dost_bot:

Najdi v databázi konkrétní vůni, je tam funkce "Přidat vůni na poličku". 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:29
Reakce na dost_bot:

Vyberte si z databáze parfém, klikněte na něj a sjeďte na možnost "vybrat vůni na poličku" - tam zaškrtněte, zda vlastníte flakón, miniaturu atd. a dejte "uložit". Tím se vám uloží na poličku. Když pak u něj u sebe na poličce odkliknete "navonět", objeví se vám u vašeho nicku v diskuzi :-)

Offline rozarka
4210 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:31
Reakce na dost_bot:

názorně popsala Wendulka ve vlákně Připomínky...

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:32
Reakce na dost_bot:

rozarka: názorně popsala Wendulka ve vlákně Připomínky...

A to tady...

http://www.parfumanie.cz/forum/detail/administrativni-debaty:c10/t9.htm?page=17#m42941

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:37
Reakce na Ellen:

Moc děkuji! (tohoto jsem musela vyzkoušet!)

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:40
Reakce na Guinea Pig:

Z fotky v "chlupáčích" usuzuji, že i když hovoříš o jakési paní, nejsou to lidi, koho zašíváš. ;-) 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:50
Reakce na Ellen:

Z fotky v "chlupáčích" usuzuji, že i když hovoříš o jakési paní, nejsou to lidi, koho zašíváš. ;-) 

no občas mám chuť je párat   Ne no..ale občas je ta domluva těžší. Prostě když paní bezelstně řekne, že nechtěla otravovat svého doktora....a nás vytáhnout z postele jí nevadí.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. října 2016 19:57
Reakce na Guinea Pig:

no občas mám chuť je párat   Ne no..ale občas je ta domluva těžší. Prostě když paní bezelstně řekne, že nechtěla otravovat svého doktora....a nás vytáhnout z postele jí nevadí.

A Ty funguješ jako zvířecí pohotovst nebo jak to máš, že Tě tahají z postele? já totiž nikdy zvíře neměla, tak vůbec netuším, jak to vlastně v té veterinární branži chodí :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. října 2016 20:12

Jinak stěžuju si - chtěla jsem se koukat on-line na další řadu StarDance a ono to i-vysílání není povoleno mimo území ČR :( nesnáším ty regionálně řešená autorská práva v době internetu (kdo jiný než člověk mluvící a rozumějící česky by se asi tak na tenhle pořad koukal?) Už mě to postihlo v létě s olympiádou, ale tam se dalo alespoň koukat na Německé i-vysílání :(

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 08. října 2016 20:13
Reakce na A666:

Ne, pracuju normálně na klinice přes den a po ordinační době máme na střídačku s kolegou pohotovost na telefonu, to znamená, že bud on nebo já doma musí být na telefonu a když se něco semele, jdeme z domu na kliniku to pořešit. Ve větších městech a na větších klinikách, kde mají více lékařů, mají třeba přímo noční služby (jsou přímo na klinice celou noc přítomní), u nás na maloměstě to nemá smysl. Na noční jsem chodila ještě na škole a je dost masakr potom sloužit den, i když se snažím spát většinu noci, je to přerušované a nemá to ten efekt vyspání. Navíc když se to sejde, tak si člověk třeba lehne jen na 2 hodiny, což je druhý den dost poznat.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. října 2016 20:14
Reakce na Guinea Pig:

Konečně jsem v obraze. ;-)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. října 2016 20:16
Reakce na Guinea Pig:

Jasný, chápu, díky za osvětu :) Jinak k povolání ideální přezdívka a avatar :)