A co ušetřím za pleťovou kosmetiku, vrazím do krásné dekorativky a parfémů. Chanel si doma fakt neumíchám ![]()
Stěžovací vlákno
jasněže!
jak jsem slídila po databázi parfémů, tak si říkám, že to bude zase pěkně drahý...
moc díky!
mě moc potěšilo, že jak jste s tím mícháním začaly, tak vás do stále dál baví... ale to patří do jiného vlákna... ![]()
Netušila jsem rozsah vašich zranění. Obdivuji, že jste schopna psát. Ale hlavně, že helma splnila účel.
A podávám hlášení: cucky v gelu (no, v gelu :-D) zmizely, ale nehoustne nám to, nehoustne
.
moc díky!
mě moc potěšilo, že jak jste s tím mícháním začaly, tak vás do stále dál baví... ale to patří do jiného vlákna... ![]()
Double post následkem pomalého odesílání. Omlouvám se.
A já si stěžuju, že na mě mluvíte cizí řečí :-D.
a KH máte z fichemy nebo z ekokozy?
Takže jsem vlastně ušetřila minimálně láhev bílého, protože já to červené rozflákala po cestě z nákupu, tudíž jsem potřísnila "pouze" veřejné prostranství. A ještě to bylo na parkovišti v úseku s travnatým povrchem, tedy cajk. :-D
Z ekokozy. Má to nějaký význam?
No joo, nejsi/nejste nerd =D jinak bys/te věděla, "vo čem to mluví"
(jsou to pc hry)
má: fichema nabízí LMW KH, který nevytváří gel, ekokoza nabízí standardní KH a ten by měl gel vytvářet... pak vidím jedině chybku v tom postupu, protože tak mohlo dojít k působení vit.C (i když stabilizovaného) na KH... ale nikdy jsem nezkoušela dát vše najednou, takže to nemůžu na 100% potvrdit...
Klikněte na ni pravým a zvolte "lock the taskbar/zamknout lištu". Potlapkávám.
Stěžuji si, že jsme v pátek vyrazili na rodinnou sešlost (čtěte: do hospody), bylo to na ostravské věhlasné ulici a já s enestačila divit. Už nějaký ten pátek jsem tam nezavítala a asi jsem dobře věděla proč. V baru, kde jsme měli rezervaci se asi do půl hodiny vyrojila spousta sotva plnoletých, začali na plné pecky křičet, pak obsuha pustila hudbu a při plném lokálu (!!!) začala tancovat na baru...
Na farmě Ekokoza jsem byla před 2 roky osobně :-D
Stavení a okolí je (bylo) hodně eko. Pak otevřeli stodolu - a vybavení blýskalo anticorem doširoka.
Kozy mají boží. Chodí na pastvu samy, v zástupu po cestičce. Pila jsem u nich mléko, jedla sýry a jogurty.
Opravdu vše naprosto bez "odéru".
jé, tak to vám závidím! tam bych se podívala moc ráda... jednak na zvířata a taky na ty zásoby ingrediencí pro nás míchálky... ![]()
teda ono to není zas tak daleko, ale času nebylo... teď je čas, ale hejbat se moc nejde...
To jsi tam asi nebyla hodně dlouho, co? Ono je to tam místy ale takové už nějaký ten pátek. Když jít někam na sešlost, tak jsou lepší podniky než na "věhlasné ulici", kde to fakt stojí za prd.
Klikněte na ni pravým a zvolte "lock the taskbar/zamknout lištu". Potlapkávám.
Stěžuji si, že jsme v pátek vyrazili na rodinnou sešlost (čtěte: do hospody), bylo to na ostravské věhlasné ulici a já s enestačila divit. Už nějaký ten pátek jsem tam nezavítala a asi jsem dobře věděla proč. V baru, kde jsme měli rezervaci se asi do půl hodiny vyrojila spousta sotva plnoletých, začali na plné pecky křičet, pak obsuha pustila hudbu a při plném lokálu (!!!) začala tancovat na baru...
Dekuju, ale to by me asi zabil :-D
Preju rychle a bezproblemove uzdravovani!
Ja zatim s kosmetikou dal neexperimentuju a pouzivam furt ten zakladni kh gel a olejovy mix, cos mi doporucila. Funguje perfektne. Casem urcitebudu chtit vyzkouset dalsi veci!
díky! ![]()
jsem ráda, že tobě se ty namíchané přípravky osvědčily... malou změnu to časem bude chtít určitě, protože pokožka si rychle zvykne a je třeba ji stimulovat třeba jen lehce pozměněným složením...
Tenkrát museli s kosmetikou teprve začínat, protože nám o ní vlastně vůbec nic neříkali. Vyprávěli o výrobcích z mléka na jídlo a o kozách. Ted si říkám, jestli už to nejsou roky dokonce tři :-)
Kozy měli opravdu v naprosté čistotě. Když je přísná hygiena, nesmrdí to pak "kozinou"
Ach jo, ja nemela pres pradzdniny vubec cas projit DYI vlakno na MP, pak jsem na to pozapomnela ted jste me zase navnadily. A jeste musim cist vlakno tady i tam a udelat si nejakou kucharku. A to jsem doufala, ze pohnu s nejakymi pracovnimi resty.
nemusíte číst tam, podstatné návody jsem nakopírovala sem... ještě zbývá dokopírovat asi dva nebo tři rozsáhlejší příspěvky...
rády vás mezi míchálkama uvidíme... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články