Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tiny_fox
97 příspěvků moje polička 09. října 2016 13:49
Reakce na Dadoo:

myslím, že oni kosmetiku jako takovou sami nepřipravují, jen nabízí kosmetické ingredience... a mám pocit, že s tím právě před těmi cca třemi roky začínali, ale nejsem si jistá...

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. října 2016 14:05
Reakce na nellielovett:

"Dnes se mi podařilo rozmlátit láhev červeného a mám vztek na svoji zabedněnost."

Mě se to podařilo v létě. Celá láhev červenýho vypadla z vinotéky na koberec a rozbila se, alespoň jsem měla poprvé možnost vyzkoušet neutralizaci bílým vínem. Nalila jsem na to láhev rulandy a flek zmizel. 

Já myslela, že jste to neštěstí neutralizovala vnitřně a vy místo toho kropíte podlahu. To je dvojitá škoda :) A rulandou!

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 09. října 2016 14:20
Reakce na dzizisketa:

Však se to dá jedním klikem zase odemknout :)
Chemička: No naposledy před čtyřmi lety, to tehdy ještě celkem šlo

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 09. října 2016 14:24
Reakce na Guinea Pig:

Jojo, pozdní sběr Michlovský na to padl. 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. října 2016 15:11
Reakce na nellielovett:

Chce se mi plakat! Asi to budu muset nějak vnitřně zneutralizovat za vás. Což mi připomíná, že už se těším na Vánoce a dodávku od vinaře.

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 09. října 2016 15:13

Stezuji si, ze letos nejak vubec nemuzu sehnat podzimni kabat. Vlastne ani nevim, co presne bych chtela, ale mel by mi sedet, takze musi byt aspon trochu tvarovany, z pekneho materialu, mit peknou barvu (ne cernou) a mit nejaky rozumny pomer cena/vykon. Puvodne jsem si chtela koupit ponco, ale v tom bych uz ted asi zmrzla.

Offline Chemička
78 příspěvků moje polička 09. října 2016 15:27
Reakce na Kajuli:

Jo, tehdy ještě jo. Ale i tehdy to už šlo pomalu do loje. A je to čím dál tím horší. Naposled jsem tam byla před měsícem, když jsem byla v centru s kamarády a pokračovalo se v akci zrovna tam a myslím, že zas nějakou dobu tam nepůjdu =D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:07

Achjo a fňuk.

Stěžuju si na to, že ve všech pátečních vzorcích, do kterých jsem vkládala velkou naději, jsem nenašla vůbec nic.

Já to snad nikdy nedodělám

Nejradši bych se šla taky nečím...zneutralizovat

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:18
Reakce na Lama_z_Lana:

Tak nesmutněte a já vás zvu!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:37
Reakce na Guinea Pig:

Díky...asi si dám večer ;)

Jen se rozhoduju mezi vínem ze Zakynthosu a Kapverd.

Jojo, všichni vědí, jaké dárky mi mají vozit z dovolené :D

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:45
Reakce na Lama_z_Lana:

U Kapverdského vína bych byla kapku skeptická. Vinice sice mají a na skvělé půdě, jen se mi nezdá, že mají produkci tak velkou, aby zvládla naplnit všechny láhve ve všech turistických shopech. :-))

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 09. října 2016 17:49
Reakce na tiny_fox:

Help, je to pořád řídké, leč bez hrudek. Co s tím, mám to zlikvidovat a začít z gruntu znova? 

Offline tiny_fox
97 příspěvků moje polička 09. října 2016 18:01
Reakce na whiskas:

tedy já bych to nelikvidovala, ale využila na tělo (dekolt, ruce)... přece jen je tam 0,5g kyseliny hyaluronové a kvalitní hydrolát... takže ideál pod tělové mléko třeba

a s tím bio hydrolátem začít znovu a podle osvědčeného postupu: hydrolát dát do nádoby, "pocukrovat" hladinu KH, přikrýt potravinovou fólii a dát do lednice zgelovat... pak přidat cosgard a až na konec další aktivní ingredience... to by bylo, aby to nevyšlo!

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 09. října 2016 18:15
Reakce na tiny_fox:

Moc děkuji za trpělivý výklad. Takže "TO" co mi teď vzniklo bych na obličej raději dávat neměla, že? 

Offline tiny_fox
97 příspěvků moje polička 09. října 2016 18:23
Reakce na whiskas:

ono těžko identifikovat, co TO je... to, že klasický vit. C může od určitého množství degradovat kys. hyaluronovou, takže dojde ke změně viskozity, to "se ví"... ale když se jednalo o stabilizovaný vit. C, který jinak (tedy po přidání do už hotového gelu) problémy nedělá, tak bohužel neumím odhadnout, k jaké interakci došlo... ale zas mám tunu času na to, abych zkusila zapátrat...

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 09. října 2016 20:07
Reakce na tiny_fox:

Po ničem nepátrejte, zkusím to znovu. Růžová voda, "pocukrovat", na 20 h do lednice a pak přidám vit.C a konzervant. Pokud to opět nevyjde, budu i nadále spoléhat na již hotové produkty.  :-)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 09. října 2016 20:21
Reakce na tiny_fox:

Čtu správně, že jste základní recepty nakopírovala sem? Můžete mi prosím poslat odkaz na příslušné vlákno? Děkuji.

Offline tiny_fox
97 příspěvků moje polička 09. října 2016 20:37
Reakce na whiskas:

je to toto vlákno: http://www.parfumanie.cz/forum/detail/zaliby:c8/

pro lepší rozlišení je text zkopírovaných příspěvků zelený...

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 09. října 2016 21:02
Reakce na tiny_fox:

Děkuji :-).

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 09. října 2016 21:54

neplatici najemnice, kterou se snazime dostat z bytu jiz mesic ( neplati dele, ale mesic ma byt už pryc) v poledne zavolala, že ma horecku a nemuze se tedy stehovat. Predtim nemela auto a jeste predtim už nevim co. Vždy to natahne o dalsi tyden. Podotykam, že neplati ani energie a jeji syn bydli asi 200 metru, takže neni v situaci: chudera v cizim meste skonci na ulici. Muž vždy vymekl, ale ted ma toho dost už i on.