ano, ano. Morčátka jsou mí oblíbenci.
Stěžovací vlákno
jdu si taky postěžovat, se mi dneska udělal opar. A ani nevim, jestli to sem mám psát, protože na mě to vždycky fungovalo i přes monitor, jak se někdo zmínil...
to vás lituju, kamarádka dělala sestru na veterinární klinice a taky říkala, jak jim tam lezli lidi ve 3 v noci na očkování s tím, že se jim nechce přes den čekat a že si to klidně připlatí
opar je hnus a když ho člověk chytí přes internet, tak je to dvojnásobnej hnus! ale jak mám obě nohy v sádře, celou levou ruku i s ramenem v sádře a ještě k tomu sádrový korzet, tak mě nějaký opar nemůže rozházet... ![]()
panebože, co se vám stalo?????
(Hned mě ten opar se*e o dost míň a samozřejmě vás lituju!)
jen jsem nezvládla jeden sjezd při dovolené na kolech v alpách... ale už je to ok, jen by tý sádry nemuselo být tolik... ![]()
Auuu! Tak srůstejte!
No ale tady vidíte, že Bůh fakt existuje, protože vám nechal zdravou ruku, abyste mohla psát :-)
Sádra je bezva na psaní na chodníky, budete mít zásobu ![]()
opar je hnus a když ho člověk chytí přes internet, tak je to dvojnásobnej hnus! ale jak mám obě nohy v sádře, celou levou ruku i s ramenem v sádře a ještě k tomu sádrový korzet, tak mě nějaký opar nemůže rozházet... ![]()
Věděla jsem, že jste nějaká polámaná, ale že až tak jsem netušila! O to víc si považujeme, že už fungujete v DIY vlákně ![]()
Brzké uzdravení přeji!
provedu! ![]()
co zdravou ruku, ale nepoškozenou helmu a to pod ní! ![]()
tak s tou sádrou jste mě docela dostala... hned mi naskočila představa, jak popisuju chodníky politicky angažovanými agitkami... jo, to by šlo! ![]()
moc díky!
mě moc potěšilo, že jak jste s tím mícháním začaly, tak vás do stále dál baví... ale to patří do jiného vlákna... ![]()
Tyjo to ste se docela drsně rozbila, tak ale snad rychle všechno sroste.
Propánakrále! A díky bohu za tu helmu! Ať vše srůstá jak má.
no jo, když já cokoliv dělám, tak to neflákám... takže i ten držkopád...
díky! na zdárném srůstání intenzivně spolupracuje celá domácí smečka, takže to nemůže nevyjít... ![]()
Kromě BB krému, makeupu a dekorativky už kupovanou pleťovou kosmetiku nepoužívám. Jako jo, ty kelímky a lahvičky zvučných značek vypadají krásně a měla jsem je ráda, ale když jsem se začala trochu orientovat ve složení, dívám se na ně už jinak. A když vidím, že lepší výsledky dosahuji vlastní kosmetikou, do které vím, co dávám, že si můžu sama namíchat účinné igredience v daleko vyšší koncentraci ve srovnání s často stopovým množstvím v průmyslově vyráběné kosmetice, není co řešit
A to, že takový přípravek ve finále vyjde výrazně levněji, už je takový příjemný bonus navíc.
Je to jako s jídlem. Radši si uvařím ze základních kvalitních potravin než kupovat ty průmyslově zpracované, plné různých zahušťovadel, dochucovadel, aromat, konzervantů a já nevím čeho ještě ![]()
díky! ![]()
"Dnes se mi podařilo rozmlátit láhev červeného a mám vztek na svoji zabedněnost."
Mě se to podařilo v létě. Celá láhev červenýho vypadla z vinotéky na koberec a rozbila se, alespoň jsem měla poprvé možnost vyzkoušet neutralizaci bílým vínem. Nalila jsem na to láhev rulandy a flek zmizel.
jo! mám to naprosto stejně - kupuju jen BB krém, make-up a dekorativku... a nejvíc mě těší ten viditelný výsledek ![]()
Stěžuju si na mizející horní lištu na kompu, kde má přítel shromážděné hry, a která se zjevuje vždy, když překlikávám záložky v Opeře. Už jsem se párkrát ocitla v Doomu, CS apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články