Bledule Jo, paternoster je v Ostravě na nové radnici a ještě loni v létě jezdil.
Stěžovací vlákno
brrr když my v práci žádný mrtvoly nemáme...
Potrefenáhusa Sbírej a až se jednou dostanu do Phy, tak si je odvezu
Tady někdo neví, co s papírovýma taškama? My jsme sev práci rozhodli, že je budeme sbírat na mrtvoly, normálně tyhle papírové pytle stojí kolem dvacky. Šetříme naše lesy i podnik
Balíte je do tašek po kouskach? To prosakuje, ne? ![]()
coralline musí to bejt oschlý,jakmile to prohnije k sobě, je to nepoužitelný
brrr Kolik mrtvol tak najednou pobereš?? ![]()
krindapána, co to tu zase probíráte? ![]()
tipuju už lehce jetý lebky a hnáty, na čerstvě sekaný nebožtíky by to uplně vhodný nebylo:P
Tady někdo neví, co s papírovýma taškama? My jsme sev práci rozhodli, že je budeme sbírat na mrtvoly, normálně tyhle papírové pytle stojí kolem dvacky. Šetříme naše lesy i podnik
heleď, to neni blbej nápad ![]()
Ale teda asi moc koukam na bry Coeny, poněvač mě okamžitě hlavou prolítla scenka.. brrr se svýma taskama kráčí k vozu, odkládá na zem a otevírá kufr. Mezitím vedle staví rohlik.cz vyndavá tašky a pokládá na zem, otočí se a bere do ruky terminál, bere tašky brrr, která je nadále vnořena do kufru a odchází dodat zboží..![]()
viktorka_od splavu Vlastně urny by se daly nosit v tašce. Že mi to hned nedošlo ![]()
Ounz Tak, teď už si tam odsud nikdo nic neobjedná. Čekej žalobu za ušlý zisk ![]()
coralline hergot! ![]()
o vikendu jsem mela jit na hory. tak jsem dnes zjistila, ze dalsi nejstarsi clovek ma o 6 let min nez ja a zbytek o dalsich 5-10 let mene. navic je to misto lyzovacky chlastacka. ![]()
muz nechape, ze chci zustat doma, pac mi domluvil hlidani.
continuity tak ten věk by snad ničemu nevadil,ne? spíš ta chlastačka - s mladejma co vydrží:-)
coralline musí to bejt oschlý,jakmile to prohnije k sobě, je to nepoužitelný
Promluvil znatel ![]()
viktorka_od splavu ja chtela na lyze, posledni, co chci je stravit volny vikend v hospode. zatim se prihlasil jeden, ze jako mozna v sobotu pres den nebo na vecerni. v nedeli po obede se jede domu, nekdo uz po snidani. vzhledem k tomu, ze auto jsem chtela nechat muzi, nemuzu tam zustat sama. no nevim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.