slniecko Pater nostery miluju od dětství, od přečtení Hodiny modrých slonů. Tam to byl výtah-duha na Vánoční ostrovy.![]()
Stěžovací vlákno
Výtahy nemám ráda kvůli uzavřenému prostoru. Prosklené trochu lepší. Pater noster miluju.
Sweet Potato si niekde zoženiem:)
No a tak ako sťažnosť to priamo nie je, ale je mi to ľúto, ja keď mi to v kolotoči momentálnych udalostí skoro uniklo:
https://www.forbes.sk/zomrel-zakladatel-givenchy-milovala-ho-audrey-hepburn-ci-jackie-kennedy/#
slniecko Ota Hoffmann. Moje nej dětská knížka, doporučuju číst před Vánoci. Je to i film, ale ten mne hluboce zklamal, protože to tam bylo JINAK!
slniecko jj, jelikož spousta bojínků jde raději po schodech tak je tam vždycky dost místa:-) já ho mám spojený s dětstvím a návštěvama pošty s prababičkou, vždycky jsem se trochu těšila a trochu bála zároveň, takový napínavý dobrodružství

ale dokola jsem jela poprvé až coby dospívající s partou podobně nalitých kamarádů na jedné soukromé oslavě konající se ve veřejné budově (mimo úřední hodiny![]()
Paternoster je i na ostravském magistrátu a vypadali jsme s kolegou dost divně, když jsme úřednici prosili, ať nás k němu nasměruje, že se chceme svézt. Bohužel jsme to neprojeli celé.
Sweet Potato film to vždycky poondie...
to bola prvá vec, čo som urobila v rámci svojej úplne prvej stáže z VŠ, keď som zistila, že v danej budove je ![]()
Ginevra u prosklenych si vždy vzpomenu na film Skleněné peklo![]()
brrr jj tam jsme kamarádce nakecali že se opravdu přetočí a ona se zuby nehty držela toho madla a vono nic :D
ještě vím o jednom na FEL ČVUT, ale ten jsme hromadně nesnášeli, byl dost rychlý.
Už viem prečo bývam v zapadákove. Vlastne mi nemá kto vadiť. Dochodci chodia celá banda dvakrát ročne do tatier, tam asi teda zavadzaju tým ostatným turistom, eskalátory tu nemáme, babky chodia na nákup do lidlu doobeda na akcie, mestská doprava tu nie je, jedina cca 5 krát za den bus a 4 krát vlak äobe takmer prázdne). Deti su asi zalezené, alebo je ich málo.
Vadí mí hlásenie dedinského rozhlasu, lebo chrčí a rozumiem veľké prd a niekedy sa domov plížim neviditeľná, ked maju susedia v lete akciu, aby ma neodchytili a neopili.
A ešte zistujem, že mi začínaju vadit ludia, ktorým všetko vadí.
![]()
aspon ze mate taky pater noster
Candance vlastne neviem, ![]()
Tady jeden odkaz pro milovnice páternosterů: Páternostery v Praze
K tomu na Těšnově 5 se určitě dá i volně projít.
Já to taky miluju, projeto mám, to jsem absolvovala v Elektrických podnicích!
brrr Magistrát myslíš novou radnici? Tam už jsem nebyla spoustu let, myslela jsem, že ho zrušili.
Já jsem se vždycky bála nastoupit, že nestihnu zalézt dovnitř, a že mě to zgilotinuje. ![]()
Musím si ulevit, e-shop nepřevzal zásilku k reklamaci, realitka jsou podvodníci par excellence a to, že majitel pozemků je vydřiduch a spekulant je jen taková třešnička na dortu. Spíš jsem zvědavá, co s tou blbou reklamací.
Tak vedle toho je moje stížnost prakticky irelevantní, ale ulevit si musím. Vždycky se tady zastávám těch zlotřilých dopravců, protože balíčků přijímám dost a vždycky to bylo úplně bez problémů, ale teď k nám s DPD jezdí nějaký nový kluk, minule neměl na vrácení, nechala jsem mu pade, dneska mi volal, že už je u našeho, jestli bych nevyšla před dům a já tam potom 10 minut(!) čekala!! navíc opět neměl na vrácení (a to jsem měla připravené drobné přesně, měl mi dát jen stovku). Nemluvě o tom, že se tváří značně otráveně, na to nemám nervy, příště se DPD vyhnu.
Garfie Já též nesnáším DPD, jednou jsem je poprosila, jestli by mi to nehodili nahoru, že tam mám dvě malý děti. Odpověď bylo nasraný: ČEKÁM DOLE! Tak jsem je čtvrt hodiny oblíkala a když jsem přišla dolů, stály tam další dvě maminy s poloospalýma dětma, jedna dokonce z 5. patra. Aspoň že blbeček musel v tom mraze dlouho čekat, než jsme se všechny vypravily ven.
Já vím, že to není jejich povinnost, ale stejně, aspoň mohl slušně odpovědět, že to nejde nám to vynest. No nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.