Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. března 2018 12:32
Reakce na paktofonika:

Zomrel Stephen Hawking

​Tak Stephen Hawking už je věčným tulákem po hvězdách a ověřuje svoje teorie v praxi...

Nedávno jsem četla jeho přednášky o černých dírách  a dovoluji si zde citovat odstavec, který se mně moc líbil:

"Chci tedy říct hlavně to, že černé díry zas tak černé nejsou. Nejsou to věčné žaláře, jak jsme si je kdysi představovali. Z černé díry je možné uniknout, do našeho a možná i do jiného vesmíru. Takže když si budete připadat jako v černé díře,nevěšte hlavu: i odtud vede cesta ven! "

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 14. března 2018 12:35

Stěžuju si, že se nám dneska pořád sám od sebe spouští odvětrávač nad sporákem. On to občas dělá, nikdo neví proč, ale dneska je to v jednom kuse a já musím vždycky jít do přízemí ho vypnout.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:25

Garfie Ja jsem vcera poprve objednala z itesco a dovezl mi nakup takovej arogantni mamlas, uz tam nikdy neobjednam i kdyz je to na rohlik.cz drazsi (jako ty potraviny, ne dovoz). Tam jsou profesionalni, sice jsem minule sla jednomu otevrit napred a jak tam zapasil s tema taskama a hledal muj zvonek tak to byl fakt ve veliky nenalade a v jeho nastvanem projevu byly i nejaky 3,14ci, ale jakmile me uvidel byl milej a nenasranej, tomu rikam chovani k zakaznikovi. Vlastne vzdycky vsichni z rohliku byli moc mili.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:33

Karja i-tesco jsem zkusila jednou a už nikdy, nikdy víc i kdyby to vozili zadarmo. já na tyhle zážitky strašně dám, tam kde byli na mě nepříjemní nebo se mi tam prostě z nějakýho důvodu nelíbilo prostě nejdu, fakt i kdyby měli to zboží zadara, fuj.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:35

viktorka_od splavu Ja už sa neviem rohliku dočkať.  Ja už nechcem chodiť do potravín 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:38

viktorka_od splavu pravdu máš sestro...takhle jsem po zase hodně dlouhé době vlezla včera do Kauflandu... jsem asi přechodně zapomněla, ža tam nemám chodit.. No, říkala jsem si, akce jsou až od čtvrtka... jely 4 pokladny, fronta u všech do půlky obchodu, ani jedna pokladna rychlá-pro málo položek... už zase dlouho ne! 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:43

Karja Jo, tak to mám přesně tu samou zkušenost asi měsíc zpátky. poprvé a naposledy jsem objednala v Tescu:

Byla jsem nemocná doma, potřebovala jsem fakt velkej nákup, nepotřebovala jsem to hned, tak jsem že to vyzkouším (zejm. kvůli vínu, který na rohlíku není nic moc a v Tescu mají naši oblíbenou značku).

Přijel borec, otrávenej už u branky, vyložil mi tam z rudlu asi osm obřích přepravek (v polovině z nich to víno) a prej ať si to vynosím, že počká dole. "A vy nenosíte nákup ke dveřím od bytu?" "Ne, akorát k baráku". No bylo to těžký jak kráva (v taškách to nebylo, asi jsem to nějak blbě zadala), takže jsem vlekla do patra osm přepravek, který jsem tak tak unesla a borec ještě: "si to předělejte z tý jedný do dvou, ať se vám to líp nese!" Kretén. Takže Tesco už fakt ne, jedině Rohlík (a to kamarádka bydlela v pátým patře bez výtahu a vždycky si objednávala z Tesca a vytáhli jí ty přepravky na rudlu až nahoru).

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:48

Karja Já jsem takhle nadšená z Košíku, borci jsou milí a ochotní, jeden dokonce minule ségře přiznal, že už čtvrt hodiny čeká kousek od baráku, než bude moc zavolat (bylo to v sobotu ráno) a když si klepala na čelo, tak říkal, že prý nesmí přijet dřív (a už vůbec ne o víkendu ráno), to bylo milé :-)

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:48

Camp_L a tá služba sa platí vopred? Bojím sa, že by som to tam nechala ležať, aj s pánom, ktorý by bol ochotný ma pozorovať ako sa mordujem a vrátila sa domov. A to si nemyslím, že som príliš nervavá, ale toto by som nedala. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:55

Karja Já na Rohlíku objednávám docela dost, ale ty ceny mě docela dráždí musím říct, jak su zpovykaná ((c) Krnda) z Lidlu, tak to je fakt znatelnej rozdíl, v Lidlu mám obvykle narvanej koš a pak u kasy zírám, že paní pokladní hlásí rovných třista korun, naopak na Rohlíku nasázím do koše sotva pár drobností a v rožku už na mě pomrkává tisícovka. Tak to holt nějak kombinuju, těžký věci a věci, který stojí všude plus mínus stejně (jo a taky čilipapričkovou majonézu z M&S ) si nechávám vozit, něco holt nechávám na ten Lidl.  

Blbou zkušenost s kurýrem z Rohlíku mám jen jednu, pán pomalu ani nepozdravil, se slovy "tady to máte" fláknul šest tašek a 5 kg pytel brambor před vchod do baráku a šel si po svých, tak jsem mu pak udělila oranžového smajlíka v hodnocení, no. :)

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:58

Janulik03 Hlavne oni to nemaji uplne jasne napsany v tech podminkach, ze to mrsknou jen za prvni dvere, takze jak to ma clovek vedet. Mne tam prave taky hodil bedny s moukama a pitim, jestli mu pomuzu, tak rikam no to asi nemuzu, ja jsem tehotna, neunesla bych to. Cumel dal, tak jestli nemam doma manzela, ve vsedni den ve dve odpoledne. No nakonec to vzal, sel jen dvakrat do prvniho patra, ale to bylo furt chvatu i pritom vylozeni. Fakt jsem litovala, ze jsem nesla s batohem do Alberta (kde to taky nesnasim). Nejradsi chodim do Lidlu, tak aspon ti pokladni vypadaji jako pokladni, jde jim to od ruky a hlavne je ten obchod cistej!

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:00

Janulik03 Už ani nevím, asi jsem to platila kartou až na místě. Já jsem si hlavně fakt nebyla jistá, jestli nějak nezměnili podmínky a nevozí to jen k domu. Tak nákup jsem si vynosila, dýško samozřejmě nedostal žádný a podruhý tam už nenakoupím. Žádný dotaz na spokojenost s nákupem mi nepřišel, jako na Rohlíku, tak už jsem to dál neřešila. Prostě pokus-omyl a jede se dál...

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:03

Karoleena tohle je přesný, v lidlu pětistovka a na rohlíku přes litr

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:04

Karoleena Jo ty ceny jsou drahe a dvakrat neco zapomneli (pokazdy rukolu, asi divny zbozi), parkrat jsem taky vyhodila nejake ovoce ci zeleninu. Oni to sice bez problemu nahradi, ale nechce se mi tak volat a hlavne kdyz to ten den clovek potrebuje, tak to penize zpet nevyresi. Tak jsem zkusila to Tesco, plus me nalakaly jejich ceny, ale ne, v nouzi rohlik a jinak normalne supermarket.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:04

Karja Jo, Rohlík je drahej. Ale u nás ve čtvrti je akorát jedna sámoška, která je sice velmi dobře zásobená, ale cenově jak ten Rohlík. Výhoda Rohlíku je, že se dají vybrat opravdu kvalitní věci, maso, který není od Babiše a tak. Tak to už jsem teda radši za lenocha, než se s tím vláčet, udělám jeden fakt velkej nákup jednou za dva tři týdny a v samce kupuju jen ty "rychlý" věci. Lidl někde blízko bych brala, ale není...

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:07

Potrefenáhusa Lidl je dobrej obchod pomerne, hlavne ja se chytam na ty jejich tydny, takze mi doma vazne sushi ryze, ryzove placky na zavitky atp. atp. ale uz nikdy nedokoupim ty zbyvajici suroviny, takze jsem si vcera do vyvaru zavarila sushi ryzi, nic moc teda!

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:10

Camp_L Jo a berou stravenky, my jsme s pritelem ti krabickari u mikrovlny, takze je musime nekde udat:-)). Lidl je nebere, uz jsem si rikala, ze snad napisu do Nemecka, kde to vazne, bych pak uz nakupovala jen tam.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:12

Camp_L ďakujem za doplnenie

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:27

Potrefenáhusa Lidl je fajn ale pri nás je zrovna asi ten najhorší v akom som bola. Predavačky sa tam neustále nahlas hádajú, kyslé uhorky... No fakt tam chodím nerada obťažovať. Pritom inde som nikdy nemala problém. A ja tam nechám stále toľko peňazí, u nás je drahšie ako v ČR, aspoň bolo keď som tam ešte bývalá. V Brne v Lidli plná taška za 300 a tu za 30.