Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. března 2018 15:17

Karoleena Kombinace Rohlík a Lidl u mě vede taky, plsu teda ještě zelenina ze Světa bedýnek. Rohlík hlavně když nemám auto, nebo hodně nestíhám.

Máme tu docela hodně obchodů asi 2 minuty autem od sebe (krom Lidlu ještě Kaufland, Albert, Billu a Penny rovnou 2x), ten Lidl to vyhrává na celý čáře, akorát tam teda nikdy neskončím u jedný tašky. A líbí se mi, že jsou ochotný zaměstnancům rozumně zaplatit, přijde mi, že je to na těch lidech vidět. Takovej portipól je místní Albert Supermarket, zásobení jsou dobře, ale prodavačky u pokladen vypadají občas tak vyčerpaně, až je mi stydno na ten pás něco dávat.

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:01

Mně teda u Rohlíku vadí keště to šílené množství tašek a pytlíků, navíc často dost nesmyslně použitých.

Nákup na Rohlíku mne naopak vychází levněji než v kamenných obchodech, protože objednám co nejrychleji jen to, co opravdu potřebuju, a neházím do košíku vše, co mi cvrnkne do nosu. Takže vlastně nuda.

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:05

Sweet Potato vono i jak se to tam ukládá do oblíbených, tak je to pak rychlovka, já kupuju pořád víceméně to samý

a ty tašky jsou peklo, ale přijde mi, že začali hodně balit aspoň do papíru

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:12

Z Rohlíku objednávám často. Taška využívám na tříděný  odpad a v igelitovém pytlíku u nás vozí max. rohlíky, takže mi to nepřijde tak hrozné. Dražší mi to nijak nepřijde v porovnání s obchodem, spíš tam občas člověk přihodí něco ze zvyku aniž by  to potřeboval. Po cestě domů koupím potom pečivo a drobnosti v malých obchodech. Když už potřebuju náhodou do obchoďáku, tak jedeme večer po 20:00, to už tam nikdo není. Odpolední obchod a tisíce lidí nezvládám. 

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:19

Renusatko mně teď nákup dorazil v 5 taškách a dvě z toho byly dvojitě, to nespotřebujem na tříděnej odpad ani za půl roku, a to je jen z jednoho nákupu

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:22

Potrefenáhusa no to se mi stalo v tom tesku prave, stopadesat igelitovych pytliku, hnus

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:29

Potrefenáhusa Taky mi časho dávají dvojitě, celkem bezdůvodně, a naopak něco, co teče (typ krabička se salátem) zabalí jen do papíru. Už jsem si s nimi kvůli tomu dopisovala, ale holt ti, co to balí, úplně moc nepřemýšlejí. Zadání zřejmě zní “nesmí se ho roztrhnout” a to dodržují.

Ty tašky používáme na všechno, tříděný odpad, čištění kočičího záchoda... a neubývají.

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:31

Sweet Potato neubývají, v tom to je

tentokrát jsem všechno z nákupu prostě narvala do jedný a hned to odnesla do tříděnýho odpadu, ale škoda papíru

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:32

Potrefenáhusa hele ale ty papír tašky z rohlíku se jim daj vracet, maj to tam napsaný. Ta lepka se jménem jde dobře dolů.

jinak abych přispěla, mám zkušenost s iteskem - vytáhnou až ke dveřím a počkaj až si to vysáčkuju a i s rohlíkem, kde inzerujou ‘dodáme až do bytu’ a už sem obdržela několik telefonátů, že sou dole ať si pro to jdu. Byla sem dost nekompromisní. No a jednoho blba z rohlíku sem půl hodiny pozorovala oknem jak spinká za volantem auta, než se uráčil mi zavolat, aby mi pak předal zcela roztopenou zmrzlinu  

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:34

Ounz no jenže oni ty tašky už prej nemůžou použít na další nákup, takže to nejspíš do toho konťáku pak hoděj oni

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:36

Potrefenáhusa jo tak,no voni tam maj nějaký hemzy že dětský tvořeníčko..no taky mi to mrzí, že už tu tašku znova nepoužijou, a že jich dávaj fakt moc. Ale zatím tím zásobím širý příbuzenstvo a nenakupuju tam tak často. Na tom itesku si člověk může vybrat tašky/netašky..

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:37

Ounz Nedaj. Nebo možná daj, ale nepoužijí je znovu. To je myslím přeci jen smysluplněji zrecykluju já.

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:39

Sweet Potato Pes ty tašky rád hlídá před zlou kočkou, která do nich ráda leze

tak maj vždycky hezkej večer :-D

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:40

Sweet Potato no,já je taky zatím silážuju a používam na odpad (respektive mamka,já sem došla tak daleko,že mám takovou tu pevnější papírtašku, do krerý dávam papír na vyhoz a když s ní jdu, tak je mi líto ji vyhodit a jen ji vysypu a vezmu zase domu )

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:41

Ounz to sem dělala taky, než sem začala nakupovat na rohliku

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:42

Potrefenáhusa  že taky podlehnu jo? Tak uvidíme 

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:50

Ounz Ty jsi já?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:51

Sweet Potato  já nevim? 

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:55

Tak u nás Tesco super, vynesú mi na tretie poschodie až do kuchyne a ešte ma nechajú prezrieť si ovocie, či som s ním spokojná.

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 14. března 2018 19:27

Tady někdo neví, co s papírovýma taškama? My jsme sev práci rozhodli, že je budeme sbírat na mrtvoly, normálně tyhle papírové pytle stojí kolem dvacky. Šetříme naše lesy i podnik