Karoleena Kombinace Rohlík a Lidl u mě vede taky, plsu teda ještě zelenina ze Světa bedýnek. Rohlík hlavně když nemám auto, nebo hodně nestíhám.
Máme tu docela hodně obchodů asi 2 minuty autem od sebe (krom Lidlu ještě Kaufland, Albert, Billu a Penny rovnou 2x), ten Lidl to vyhrává na celý čáře, akorát tam teda nikdy neskončím u jedný tašky. A líbí se mi, že jsou ochotný zaměstnancům rozumně zaplatit, přijde mi, že je to na těch lidech vidět. Takovej portipól je místní Albert Supermarket, zásobení jsou dobře, ale prodavačky u pokladen vypadají občas tak vyčerpaně, až je mi stydno na ten pás něco dávat.
Stěžovací vlákno
Mně teda u Rohlíku vadí keště to šílené množství tašek a pytlíků, navíc často dost nesmyslně použitých.
Nákup na Rohlíku mne naopak vychází levněji než v kamenných obchodech, protože objednám co nejrychleji jen to, co opravdu potřebuju, a neházím do košíku vše, co mi cvrnkne do nosu. Takže vlastně nuda.
Sweet Potato vono i jak se to tam ukládá do oblíbených, tak je to pak rychlovka, já kupuju pořád víceméně to samý
a ty tašky jsou peklo, ale přijde mi, že začali hodně balit aspoň do papíru
Z Rohlíku objednávám často. Taška využívám na tříděný odpad a v igelitovém pytlíku u nás vozí max. rohlíky, takže mi to nepřijde tak hrozné. Dražší mi to nijak nepřijde v porovnání s obchodem, spíš tam občas člověk přihodí něco ze zvyku aniž by to potřeboval. Po cestě domů koupím potom pečivo a drobnosti v malých obchodech. Když už potřebuju náhodou do obchoďáku, tak jedeme večer po 20:00, to už tam nikdo není. Odpolední obchod a tisíce lidí nezvládám.
Renusatko mně teď nákup dorazil v 5 taškách a dvě z toho byly dvojitě, to nespotřebujem na tříděnej odpad ani za půl roku, a to je jen z jednoho nákupu
Potrefenáhusa no to se mi stalo v tom tesku prave, stopadesat igelitovych pytliku, hnus
Potrefenáhusa Taky mi časho dávají dvojitě, celkem bezdůvodně, a naopak něco, co teče (typ krabička se salátem) zabalí jen do papíru. Už jsem si s nimi kvůli tomu dopisovala, ale holt ti, co to balí, úplně moc nepřemýšlejí. Zadání zřejmě zní “nesmí se ho roztrhnout” a to dodržují.
Ty tašky používáme na všechno, tříděný odpad, čištění kočičího záchoda... a neubývají.
Sweet Potato neubývají, v tom to je
tentokrát jsem všechno z nákupu prostě narvala do jedný a hned to odnesla do tříděnýho odpadu, ale škoda papíru
Potrefenáhusa hele ale ty papír tašky z rohlíku se jim daj vracet, maj to tam napsaný. Ta lepka se jménem jde dobře dolů.
jinak abych přispěla, mám zkušenost s iteskem - vytáhnou až ke dveřím a počkaj až si to vysáčkuju a i s rohlíkem, kde inzerujou ‘dodáme až do bytu’ a už sem obdržela několik telefonátů, že sou dole ať si pro to jdu. Byla sem dost nekompromisní. No a jednoho blba z rohlíku sem půl hodiny pozorovala oknem jak spinká za volantem auta, než se uráčil mi zavolat, aby mi pak předal zcela roztopenou zmrzlinu
Ounz no jenže oni ty tašky už prej nemůžou použít na další nákup, takže to nejspíš do toho konťáku pak hoděj oni
Potrefenáhusa jo tak,no voni tam maj nějaký hemzy že dětský tvořeníčko..no taky mi to mrzí, že už tu tašku znova nepoužijou, a že jich dávaj fakt moc. Ale zatím tím zásobím širý příbuzenstvo a nenakupuju tam tak často. Na tom itesku si člověk může vybrat tašky/netašky..
Ounz Nedaj. Nebo možná daj, ale nepoužijí je znovu. To je myslím přeci jen smysluplněji zrecykluju já.
Sweet Potato Pes ty tašky rád hlídá před zlou kočkou, která do nich ráda leze
tak maj vždycky hezkej večer :-D

Sweet Potato no,já je taky zatím silážuju a používam na odpad (respektive mamka,já sem došla tak daleko,že mám takovou tu pevnější papírtašku, do krerý dávam papír na vyhoz a když s ní jdu, tak je mi líto ji vyhodit a jen ji vysypu a vezmu zase domu
)
Ounz to sem dělala taky, než sem začala nakupovat na rohliku ![]()
Potrefenáhusa
že taky podlehnu jo? Tak uvidíme ![]()
Ounz Ty jsi já?
Sweet Potato
já nevim?
Tak u nás Tesco super, vynesú mi na tretie poschodie až do kuchyne a ešte ma nechajú prezrieť si ovocie, či som s ním spokojná.
Tady někdo neví, co s papírovýma taškama? My jsme sev práci rozhodli, že je budeme sbírat na mrtvoly, normálně tyhle papírové pytle stojí kolem dvacky. Šetříme naše lesy i podnik ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.