hu, som bacilonosič...polepším sa ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita jsem blbá, jsem blbá, jsem blbá
samozřejmě že jsem se podívala...
slniecko Já jen, že jsem např. tu paralýzu několikrát předtím měla, takže úplná novinka to není... Ale jak se člověk občas trefí, je zajímavý. Například jak se tady psalo o krupicové kaši, syn to nikdy nechtěl jíst, ani doma jsem to neměla a nejednou si jen tak vzpomněl, že by chtěl krupicovou kaši. Já jsem určitě o kaši neříkala, možná to měli ve škole, nevím.
Edit: a už asi měsíc vařím skoro každej den krupičku, jsem chtěla napsat![]()
Zeny, ja si jdu zase postezovat! Jako by nestacilo, ze chodim po svete s ohorelym ksichtem, tak na me uderila dalsi rana osudu: Byla jsem vcera vecer na navsteve u pritele, sedime u nej v loznici na valende a koukame na film, a ja najednou koutkem oka vidim, ze po prosteradle neco leze. Tak rozsvitim, a ac se mi nechtelo uverit vlastnim ocim, byla to opravdu stenice! Pritel vyletel jako strela, spolecne jsme rozhrabali valendu a nasli ty potvory jeste asi ctyri. Pritel je uplne na prasky, pry nema poneti, jak k tomu mohl prijit - ale co je divne, nemel a nema jedine kousnuti, zatimco me ty potvory v podstate sezraly, a to jsem tam ani nebyla pres noc, jen vecer a bylo jeste brzy. A rano u sebe doma jsem se probudila osypana, v zivote jsem neco takoveho nezazila - kousance na rukou, nohach, zadech, VSUDE! Svedi to jako blazen a neco uz jsem si ve spanku stihla i rozskrabat. Vypadam (a citim se) jako obet stredovekeho moru ![]()
Jak je proboha mozne, ze me za necele dve hodiny takhle zridily, a pritel nic!? A je nejaka sance, ze jsem si je NEPRENESLA domu!? Po navratu jsem se svlekla hned v predsini, obleceni opatrne donesla do vany a vytrepala, ulozila do nekolika igelitovych pytlu a pevne zavazala. Ted je vse v pracce/susicce. Boty a kabelku jsem umyla, jak to nejlip slo. A samozrejme cela hned do sprchy.
Jestli je navzdory vsemu mam doma, tak se priznam, ze uz me asi ze vseho fakt trefi ![]()
MP Marge No uf. Potlapkávám.
MP Marge hele na tebe se to teda fakt sype, držím pěsti...
MP Marge No jejda ![]()
MP Marge boze to je desny, chude maly
drz se
MP Marge Tak snad už stačilo. 
Potlapkávám.
MP Marge Trošku noční můra! Držím palce, ať je taky nemáte, taky bych z toho byla
pěkně na nervy.
Diky vsem za podporu
Rok 2018 je zatim fakt drsnej - ackoliv predpokladam, ze by mohlo byt i hur...
Cestou do prace jsem zakoupila pasticky na stenice! Pry dokazou velmi brzy odhalit, jestli jsou stenice v byte nebo ne. Zatim se modlim!
MP Marge držím palce!
slniecko Diky ![]()
MP Marge Držím palce, ať nejsou doma a přítel ať si rychle objedná deratizéra, nic jiného nejde dělat. Ty nervy - jsou doma, nejsou? - znám. Dcera kdysi přiletěla z Indie se slovy, že spala v divném hotelu a byla poštípaná....Všechny hadry jsem jí vyvařila, většinu bez milosti vyházela, týden jsem hrůzou pomalu nespala....no dopadlo to dobře, nikde nic.
MP Marge taky potlapkávám, holt čert rád sere na jednu hromadu víckrát, taky bych mohla vyprávět, ale jednou to neštěstí vezme dobrej konec!!!!!....
jinak štěnic se fakt samodomo zbavit nedá, je potřeba celou domácnost vyplynovat a to i víckrát, celá ta sranda vyjde docela draho, ale nedá se nic jinýho dělat.
Cestou do prace jsem zakoupila pasticky na stenice! Pry dokazou velmi brzy odhalit, jestli jsou stenice v byte nebo ne. Zatim se modlim!
Jsem si představila takový menší pastičky na myši ![]()
Ony ty svině totiž na někoho jdou a na někoho ne. Držím palce, ať není doma ani jedna! Nebudu psát "vyměnit přítele", ale pokud by to mělo odvrátit štěničí pohromu... ![]()
Valná většina tvorů má na světě nějak smysl svého bytí, ale k čemu jsou štěnice a klíšťata to mi řekněte...aby roznášely nemoci a pomáhaly přirozený selekci? Fuj...
ice ...a blchy, vši, pásomnice....
MP Marge haha promin ze se smeju ale fakt soucitim. My meli stenice jeste na podnajmu objevily se tesne pred stehovanim na barak, no mesice jsem hystericky obracela luzkoviny jestli jsme si je nedovezli. Predtim nez se na ne prislo jsme postupne navstivili 4 domacnosti rodicu a prarodicu protoze jsme jeli na dovolenou...no hodne stesti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.