Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 27. března 2018 18:26

Garfie Jestli se ale nemýlím, tak Rohlík už docela dávno koupil Košík (tedy Košík už nebude existovat) a Rohlík by jej měl nahradit jaksi... ale se mi nepodařilo najít jestli bude fungovat i na Moravě.

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 27. března 2018 18:34

andulka01 Tady to ale vypadá, že se nedohodli? Pokud by se spojili, tak tím spíš by sakra mohli na Moravu doručovat, tady není žádná konkurence!!

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 27. března 2018 19:17

Garfie Tak omluva za dezinformaci, ale fakt jsem o tom byla přesvědčená...

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 27. března 2018 19:40

Návštěva naší obecní pošty Paní odbavila dva lidi přede mnou a pak si začala razítkovat nějaké dopisy či co. Po 5 minutách se laskavě uvolila věnovat se mi. Nejdřív byla "negativně naladěna", protož nepřečetla adresu (byla tiskacím, na mě docela úhledným), pak jsem se negativně naladila já, protože Česká pošta bere pouze karty České pošty Naštěstí stál za mnou známý, tak jsem si rychle půjčila stovku s tím, že ji nechám ve školce ve skříňce jejich dítka.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 27. března 2018 20:01

brrr já už asi dvakrát nebo třikrát platila na poštách (různých) normální platební kartou. tak to k vám ještě nedošlo?

já jsem z toho teda ještě pořád celá vedle, ten pokrok!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2018 20:48

brrr některé pošty berou i jiné, ale u nás nejblíž asi 45 km daleko :/

v dnešní době mi to přijde jako sci-fi.

nicméně to možná souvisí s těmi podmíkami platebních terminálů, o kterých jsem psala jinde. prostě je to nevýhodné a pošta se obává, že na tom prodělá. my máme třeba podmínku, že se musí protočit 30.000 měsíčně, aby se nemusel platit nějaký nemalý poplatek (plus provize z každé platby) a to na malých pobočkách nemusí splňovat.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:18

Jiná Realita Hele jsem z oboru a to mate podminky 100 let za opicema, nevim jaka branze, ale klidne SZ

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:54
Reakce na Tak Betty:

MP Marge 

Nechci být prorokem špatnných zpráv, ale nepřenesla jsi ty potvory k příteli ty?

Docela by tomu nasvědčovaly štípance u tebe a přítel nic. V každým případě soucítím.

​Myslim, ze v tom jsem nevinne, protoze jsme je vylozene nasli u nej na valende, a u nej doma jsem byla po dlouhe dobe - nornalne se schazime u me a tam v zivote nic nikoho nepostipalo...

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:56

slniecko 

Jiná Realita 

Dočítám se zpožděním, takže jste mě nemohly nakazit - ale přísahám, že z neděle na pondělí jsem měla taky strašnou noční můru... nějaký skvrny na Slunci nebo na Měsíci?

Vlastně to byla ta spánková paralýza: byla jsem jakože vzbuzená, věděla že se někdo potlouká po bytě - a do ložnice mi fouknul otrávenej plyn, takže jsem sotva mohla vstát, jen jsem se motala, a ani o pomoc volat nemohla, jen takový sípavý zvuky jsem vydávala. Strašný, tak živý!

Mívala jsem to kdysi, naposled snad před 15 lety... fuj.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. března 2018 21:58

barbucha A ted jeste kdybyste ode me chytila ty stenice, lol! 

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 27. března 2018 22:04

MP Marge 

Mockrát děkuju  Ale já jsem skromná a nemusím mít všecko! 

Eh, ale začalo mě všechno svědit 

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 27. března 2018 22:45

viktorka_od splavu Asi nedošlo a kolega říkal, že karty neberou ani v okrajových částech Opavy.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. března 2018 22:56
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Mockrát děkuju  Ale já jsem skromná a nemusím mít všecko! 

Eh, ale začalo mě všechno svědit 

​Sorry! 

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 27. března 2018 23:13

MP Marge Ja myslim, ze je doma nastehovane nemas, dle tech opatreni, co jsi podnikla. Me takhle postipaly ve vlaku a taky jsem je domu nezanesla, kamaradka nocovala se stenicemi dva dny a domacnost byla cista. Proste kdyz se hned svliknes a vyperes, tak ta sance je velice nizka! Zato chudak pritel....

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. března 2018 00:04

Karja Jakejpak chudak!? Jemu vubec nic neni!!! Pokoj plnej stenic, a na nem ani stipanecek! Proto si taky niceho nevsiml...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. března 2018 01:41

MP Marge No ale ted ho budes muset vysvliknout hned u dveri, az prijde na navstevu  nemistny vtipky, promin, stenice jsou fakt svine, jestli je v najmu, tak by mozna stalo za to zkusit se zeptat pronajimatele, jestli neuhradi likvidaci? 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. března 2018 04:41

Setare Jo, to pry ted s brachou/spolubydlim vyrizuji! Ale jak jsem jejich domaciho videla, tak nevim nevim...

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 28. března 2018 07:22

brrr u nas na poste berou i kartu CSOB, ale jen jeden typ a ja mam samozrejme jiny...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. března 2018 07:47

Karja Ako rozoznáš štipanec štenice od blchy? Mňa raz pohrýzla blah, asi som ju domov zavliekla z MHD a našťastie bola fakt len jedna a 3 noci som vstávala doštípaná než sme zistili že je to tá mrcha. Stopovali sme ju celý víkend a priateľ ju nakoniec odchytil, ja som nemohla v noci ani spať a potom sme sa ešte asi pol roka modlili aby sa nevyrojili ďalšie. Ufff

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. března 2018 10:21

Blechu jsem si taky jednou přinesla z MHD a lovila jsme ji dva dny, nakonec přeskočila na spolubydlícího, a ten ji odlapil :-).

A jak se tu řešily ty dovozy, tak zeleninu občas beru ze Světa bedýnek. Jak už tu padlo, tak je vždy vidět, co bude v dalším závozu, nebo si jde bedýnku (případně tašku) poskládat ručně. Ty předsložené jsou spíš pro lidi, co trochu vaří, protože v nich bývají brambory, cibule, dýně, prostě věci, co potřebují nějakou tepelou úpravu. Poslední dobou ale nakupuju zeleninu víc Lidlu, ten je u nás od dlouhodobě dobrý a nabídka zeleniny se pořád zlepšuje, včetně bio produkce. A samozřejmě dobrý trh bedýnky nenahradí, jenže ten u nás naopak stojí za houby a většinu té zeleniny, co tam vídám, podezírám z původu v Makru.