Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 27. března 2018 09:53

To bych fakt nerada pochytila po netu... 

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 27. března 2018 09:58

Stěžuju si, že na Moravu přestává rozvážet Košík  (nejezdí k nám ani Rohlík, ani itesco)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2018 10:16

Garfie a já že mi domu nejezdí Ordr!

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 27. března 2018 10:18

Mutziputzi Vy Pražáci jste moc rozmazelný!!! 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 27. března 2018 10:22
Reakce na Garfie:

Mutziputzi Vy Pražáci jste moc rozmazelný!!! 

​My jsme přímo zpovykaný! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2018 10:23

Garfie Bo ani tady neni čas čekat na Dáme jídlo!

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 27. března 2018 10:33

Vy si z toho děláte srandu, ale já jsem se včera stavila v Lidlu a nakonec jsem tam košík zase vyskládala a zbaběle utekla!!! To se nedalo, tam nebylo k hnutí!! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. března 2018 10:35

Garfie Vitaj v realite.  A včera bol pondelok, do Lidlu sa v pondelok a vo štvrtok nechodí. Takisto do Kauflandu. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2018 11:17

paktofonika Garfie My jsme v Kauflandu byli v neděli kolem 16, protože nemám déle vycházky. Jinak když už, tak jezdíme až kolem 20. Ve frontě u pokladny jsme stáli přesně 35 minut. Obchody fakt nesnáším a tahle návštěva, snad po roce, mě v tom jen utvrdila. Takže Garfie fakt lituju, že nemáte tu možnost rozvozů.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. března 2018 11:25

Renusatko Do Kauflandu nechodím resp možno tak raz za pol roka. Vymenovala som len tie najhoršie dni, kompletnú analýzu nemám a v každom meste je to iné 

Možnosť rozvozu takisto nemám takže sa snažím chodiť do obchodu minimálne.

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 27. března 2018 11:25

Renusatko Nejhorší je, že dokud si na to nezvykneš, tak pohoda-jezdíš nakupovat, je to opruz, ale co už....ale když se naučíš a pak ti to vezmou!! To je jako sebrat děcku hračku, fakt todleto!! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2018 11:30

paktofonika Já jen, že je to asi úplně jedno. 

Garfie Taky jsem si rychle zvykla. Je to strašně pohodlné a ušetří to čas a nervy v obchodě. 

Offline Tak Betty
6141 příspěvků moje polička 27. března 2018 11:50

MP Marge 

Nechci být prorokem špatnných zpráv, ale nepřenesla jsi ty potvory k příteli ty?

Docela by tomu nasvědčovaly štípance u tebe a přítel nic. V každým případě soucítím.

Offline Samantha
3294 příspěvků moje polička 27. března 2018 11:59

Já teď šetřím, tak do velkoobchodů s jidlem nechodím. Je to jistější

Zatím vařím z toho, co mám z bůhvíjakých důvodů nasysleno (válku jsem nezažila, tak že by za to mohli komančové?) a občas něco koupím ve večerce u Čonga.

Offline Lamicka
14195 příspěvků moje polička 27. března 2018 12:13

Samantha ja zase pred casem zjistila, ze za hodinu, kterou jsem stravila v supermarketu, ted obeham reznika, pekare, obchod se zeleninou a jeste si s prodejci popovidam :) nastesti je tu mame. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2018 12:22

paktofonika a ja som bola včera v Lidli, snáď prvýkrát po rokoch, a som úplne uveličená. Doteraz som ten obchod ignorovala, lebo ho mám z ruky jednak, a druhak keď som tam zavítala pred niekoľkými rokmi, nemali tam takmer nič, čo som potrebovala, tak som ho zavrhla. A teraz som bola fakt príjemne prekvapená, oproti Tescu úžasné ovocie a zelenina

Offline Kokoska
34970 příspěvků moje polička 27. března 2018 12:24

betsey jsem na tom stejne, jen pro nektere  jogurty se pak cestou domu stavim jinde, ty z Lidlu mi moc nechutnaji. Kupuju tam jen bily selsky a obcas pribinaky pro deti.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. března 2018 12:31

betsey No poviem ti že to záleží od konkrétneho obchodu. Ten Lidl pri nás neznášam, predavačky sa tam neusstále ohováraju, pokrikujú po sebe(teraz už majú slúchadla tak pokrikujú do slúchadla) ovocie a zelenina niekedy fajn a niekedy si pomyslím že to fakt nemyslia vážne. Na ovocie a zeleninu chodím radšej do Billy, jablká mám rada v Lidli a do Tesca chodím iba po veci typu oyster sauce... Mliečne výrobky a mäso v miestnej obdobe Sklizeno...No preto sa snažím plánovať a obehnúť to tak raz týždenne max 2x.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2018 12:48

paktofonika ja som vždy všetko nakupovala v tescu čo mám po ceste, už aké to bolo, také som brala, lebo inak nakupovanie potravín neznášam a chcem to mať vždy čo najskôr z krku. Niekedy sa mi dá odbehnúť z práce na trh, tak zeleninu a ovocie nakúpim aj tam

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2018 13:28

Renusatko kaufland ale speciálně má díky jednání českých manažerů nějaké zásadní problémy - nemá proto lidi. o frontách v kauflandu se píše pořád (zřejmě nechtějí babišovi dát výhodné podmínky pro jeho blafy, tak se jim mstí přes média, jinak si to neumí vysvětlit).