Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2018 13:44

Jiná Realita Pro mě to bylo celkem děsné. Do obchoďáků moc nechodím, když už, tak mám Lidl u domu. V Kauflandu jsem dlouho nebyla a už asi dlouho zase nebudu. O problémech jsem občas četla, ale spíš kolem podmínek pro pracovníky.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. března 2018 13:51

a jakou dovážku teda používáte? pamatuju si, že se tu nadávalo na tesco, že to nic moc... něco, kde by měli hezkou zeleninu a ovoce...

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 27. března 2018 13:52

nolita já rohlík, ale zrovna ovoce a zelenina mi přijde, že tam stojí dost za pendrek

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. března 2018 13:59

Potrefenáhusa hmmm... tak to je blbý, já toho moc nekupuju, ale zrovna ovoce a zeleninu jo... ale i tak díky, aspoň vím, že rohlík na tohle spíše ne ... 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:04

nolita na zeleninu je super ten lidl, maj tam třeba výborný český keříkový rajčata, který jsou k jídlu i teď. 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:13

Potrefenáhusa Ha, musim do Lidlu :-) díky

Jinak v poslední době mě začaly štvát skoro všechny supermarkety v okolí. Albert hrůza, Kaufland jak mi přišel ok, tak se hrozně zhoršil, Tesco na Andělu je hnus a mazec... Lidl nemam v dosahu, ale pojedu ho zkontrolovat :-)

Vlastně dost toho nakoupím na trhu v sobotu (ovozel, maso, ryby) a pak doplňuji drobnostmi jako pečivem a mlékem. A protože chodím pozdě z práce, stačí mi na to Žabka na rohu :-) Oproti předchozímu období (obden nákup v Kauflandu a vyvařování každý večer) vlastně utratím v týdnu víc za obědy v práci než suroviny na večeře. Ale jsem teď v minikuchyni bez trouby, tak se velký vyvařování nekoná.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:17

Potrefenáhusa ok, díky, ale ten nemá ten dovoz ne?  já v pohodě nakoupím i teď pkus  s jarem zase začnu víc chodit na různé trhy a tak... ale říkala jsem si, že by bylo fajn si to nechat dovézt...

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:20

nolita nemá. S dovozem nevím, bylo by to fajn, kdyby něco pořádnýho bylo. Taky na tom rohlíku mi přijde, že neni úplně takovej výběr v tom ovoci a zelenině. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:27

nolita A neexistuje u vás niečo ako debničkári? Tuším Zina o niečom takom písala že ti chodí debnička ovocia a zeleniny. U nás sa to práve volá debničkári alebo tak nejak. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:28

nolita Já jsem teda asi měla štěstí...určitě mám za sebou těch nákupů na Rohlíku 100 a špatnou zeleninu ani ovoce jsem ještě nedostala. Vlastně jednou nějaké škaredé broskve. Kupuju ale spíš takové základní druhy, nic speciálního. Nevidíš ale velikost, tak někdy přijdou banány maličké a někdy obří, to stejné ostatní druhy.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:34

nolita Na ovoce a zeleninu můžu doporučit Fresh bedýnky. Nám vozí do práce každý týden ovoce a super. Můžeš si vybrat, jestli chceš ovocné, zeleninové nebo kombinované. A vždycky to přiveze pěknej milej kluk

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. března 2018 14:53

jj, bedničky jsme jednou v práci taky provozovali, ale nebyla jsem z toho úplně unešená (samozřejmě záleží, od koho si člověk bere)... ale nemělo to tu přidanou hodnotu, co chci, a sice dovoz domů... protože jestli to nosím z práce nebo z obchodu je jedno :-) asi by se šlo domluvit i na dovoz domů, ale předpokládám, že asi nebudou tak flexibilní, tak ten rozvoz nákupu. vypadá to, že nakonec zůstanu u stávajícího modelu :-)

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 27. března 2018 15:55

nolita Já myslím, že ty Fresh bedýnky si můžeš objednat kamkoliv, takže i domů

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. března 2018 15:58

Noren kouknu na to, jak fungují, ty bedýnky jsou překvapení, to bych asi nechtěla, ale ten zbytek ovoce / zelenina vypadá zajímavě... díky :-)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. března 2018 17:42

nolita moje matka to jeden čas odebírala, ty bedýnky, ale pak přestala, člověk něvěděl co tam bude a půl roku to byly jen brambory a mrkev  no prostě kauf století. Možná už se to někam posunulo, ale já sem nakonec došla k názoru, že ovozel si nejradši vyberu sama. Zkusila sem itesko i rohlik a jako nechám si zčasu na čas dovízt ťežký věci a objemný ( mouka a tak) , ale to ovoce prostě není ono. I sem jednou obdržela pytel plísní páchnoucích mandarinek,který letely do koše. Takže buď na trhu nebo marks a spencer anebo vietnamský obchod u nás v ulici. Ten lidl je docela fajn, jenže já nemám žádnej poblíž, to je ta potíž.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. března 2018 17:49

Ounz no právě proto nechci bedýnku, jejíž obsah je překvapení :-) jako jednak chci dostat, to co momentálně potřebuju, a jednak bych se bála přesně toho, co píšeš, přesně to se nám totiž tehdy taky stalo... ale možná na těch fresh bedýnkách lze objednat i balík podle svého výběru, ovoce a zeleninu separé tam mají... 

já taky kupuju v marks spencer, od jara do podzimu na trhu, občas wine food, tak asi u toho zůstanu, nechala jsem se zlákat možností dopravy, že bych to měla jednodušší, ale zatím mě to taky nepřesvědčilo no... :-) 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. března 2018 17:56

nolita no, myslím že na nomhle musej ty rozvozový firmy ještě zamakat.

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 27. března 2018 18:12

Ounz nolita  Už docela dávno jsem odebírala Svět Bedýnek - to úplně začínali a obsah sezonních bedýnek byl cca týden dopředu avizovaný (rozdělené na rodinné, dětské a džusové) a vůbec to nebylo jem brambory/mrkev.
Ale já si míchala sama, jejda, koukám, že se hodně rozrostli :-) Teď občas beru z Italské domácnosti, taky už vozí ledaccos. Jenže je to pořád Praha a okolí.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. března 2018 18:18

andulka01 ta italská domácnost vypadá dobře, dík za tip

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 27. března 2018 18:20

Já asi napíšu do Rohlíku, jestli neuvažují o rozvozu na Moravě. V itescu mám registraci snad deset let, aby mi jako dali vědět, až začnou vozit u nás a nic....dnes mi dovezl pán z Košíku poslední nákup, tak jsem si mu stěžovala, že jsem z toho už dva dny nešťastná a on mi říká, že pokud to vím dva dny, jsem na tom líp než on, který se to dozvěděl včera. Prý zavolali všem řidičům, že končí, nebo můžou nastoupit do Prahy.