Pinot Noir
Bezva, preju, at se z tech nemoci brzy vyhrabete!
tv Sere mě to, ale nelituju. Tak, jako se skutečná mateřská láska u mě rozvinula až teprve po ukončení kojení, tak opravdovou radost ze synovy přítomnosti a ochotu dělat s ním všechny blbosti, co si vymyslí, jsem v sobě objevila teprve ve chvíli, kdy na mně přestal viset 24/7. (A to si představ, že skoro všechno, co vydělám, spolknou jesle. Vlastně ne, díky tomu, že je furt nemocnej a musím hlídání všelijak pytlíkovat, mi pár korun zbývá.
).
Pinot Noir
Bezva, preju, at se z tech nemoci brzy vyhrabete!
MP Meri Bych asi potřebovala neuralizér jak z Mužů v černém a všem vám tady kolektivně tuhle vzpomínku vymazat z hlavy, jinak se toho záchodu ve křoví už nikdy nezbavím!! :D
To asi jo. Protože u mě to je jak v sejfu
samotnou mě to mrzí, ale nenaděláš nic ![]()
paktofonika slniecko Ach jo, kdy já se zbavím tý dětský asociace, že "výpověď na hodinu" znamená, že se dotyčnej/dotyčná jde pro výstrahu na hodinu projít a pak se může zase vrátit do práce. ![]()
Pinot Noir Tak ono je hlavně dost pravděpodobné, že by ta samá situace nastala, kdyby šel pak do školky. Jasně možná by byl nemocný méně, protože by byl starší, ale stejně by to bylo v obdobném duchu, než si to sedne a imunita posílí. A to už by jsi chodila na plnej a celkově by to bylo komplikovanější Já to chci udělat obdobně, protože my hlídání pravděpodobně mít nebudeme a představa, že ho v září dám do školky a nastoupím na plnej do nový práce a teď nastane ta fáze zvykání a nemocnosti, tak jako to je na vyhazov hned...
Teď už to snad s tou nemocností bude přes léto lepší, letos byly silné bacily, držím pěsti!
paktofonika slniecko Ach jo, kdy já se zbavím tý dětský asociace, že "výpověď na hodinu" znamená, že se dotyčnej/dotyčná jde pro výstrahu na hodinu projít a pak se může zase vrátit do práce.
![]()
Karoleena Ty si tuším spomínala že si cestovala s Flixbusom? Tam sa nedá rezervovať konkrétne miesto v autobuse?
A keď som v sťažnostiach tak sa sťažujem na to že Regiojet zrušil linku BA-KE a ja musím zajtra vstávať o 2 ráno a ísť busom aby som bola ráno na východe. Ach jo, a pritom s Regiojetom to bola taká paráda. Naspäť rýchlikom čo ide o hodinu dlhšie ako Regiojet. Do .... aj s celou Žsr a IC ktoré sú len drahšie rýchliky ![]()
Janulik03 Tak to je des, ale mám pocit, že na Slovensku to žiaľ nie je nič výnimočné. Mala som tu teraz na návšteve bratranca a len som oči vyvaľovala, keď mi hovoril ako to funguje u nich vo firme kde robí. Výplatu mu dlžia od Februára a len minulý mesiac dostal stravenky za December... Keď sa bol u šéfa pýtať, že kedy dostane peniaze, lebo potrebuje platiť hypotéku, tak sa mu povedal, že on mu nemôže zaplatiť, lebo nemá peniaze na firemnom účte
Totižto to funguje tak, že keď im poplatia faktúry, tak si to majitelia najskôr rozdelia medzi sebou a potom ak im ostane, poplatia zamestnancom.
Žiaľ potrebuje v obore skúsenosti, povedal, že tam skúsi ešte rok vydržať.
Že sa k tomu ešte vraciam ale bratranec tam skúsi zostať ešte rok aj keď už 3 mesiace nedostal výplatu. Mňa by zaujímalo či očakáva že ju ešte niekedy uvidí a takisto by ma zaujímalo z čoho žije. A že či mu nieje blbé chodiť do práce kde je zadarmo.
paktofonika Nedá no, to je jejich asi největší nevýhoda, že nemají vůbec místenky. Ale s Flixem jezdím v 90 % když mají nějakou akci, takže to mi pak ta místenka moc nechybí, když samotnej lístek do Prahy stojí 25 Kč. :) Ale musím teda říct, že zatím pokaždé co jsem s nima jela nebyl problém si sednout nějak normálně aniž by člověk musel stepovat na nástupišti půl hodiny před odjezdem.
Ten Regiojet toho teď ruší docela dost koukám, kolegyně zrovna nedávno zuřila, jak zrušili spoustu spojů z Brna do Budějic, prý malá vytíženost, no přes týden možná, ale kolem víkendu samozřejmě bývali vyprodaní i 14 dní dopředu, jakej byl o ty spoje zájem...
Karoleena Ďakujem. No ja si asi sadnem, za prvé to ide o 3 ráno a za druhé v tú dobu na východ nepôjde nikto. Naspäť pôjdem poobede a to ide väčšina národa opačným smerom. Štve ma to že budem celý deň na ceste kvôli jednej hodine. A keď som išla Regiojetom tak vždy bol plný a lístky som kupovala v predstihu, no ale cestovné zdarma a pod. Ja som proti podobným balíčkom. Štve ma to hlavne preto že som ušetrila 2 hodiny cesty a to je dosť, plus pohodlné sedadlá...No čo už
vypadla mi plomba na 6x vrtaném pahýlku. definitiva - buď půjde pryč celý "zub", nebo se na možná dá dát nějaká korunka. akorát.....mě zubař objednal za dva měsíce. to nemůžu vydržet. je to nový zubař, za dva měsíce mám teprve vstupní prohlídku. takže z toho budou tak tři měsíce. co si počnu :/ nikam jinam jít nemůžu, mám na něj dobré reference, specializuje se právě na tyhle pahýly. bolí to už teď.
Jiná Realita no zkusila bych si připlatit za přednostní termín, zašla bych osobně, přinesla nějaké.. zákusky? třeba, s tím že zanechám telefon jestli by se uvolnilo místo, tak můžu okamžitě dorazit... atp.
Karoleena ja myslim, ze to je dusledek prave tech Flexibusu (ruseni regiojetu), ze se musi chovat mnohem ekonomicteji, aby prezili
viktorka_od splavu to už jsem nechala, a budu tam každý týden vyvolávat, ale s ohledem na to, jak je strašně vytížený, a že tam známí protlačují známé, z toho asi nic nebude. kdybych aspoň nebyla nový pacient. ještě mi nakonec řekne, ať nechodím
hrůza, bude to bolet, počítám, že tam nechám tak 50.000, a ještě na to budu měsíce čekat, achichach. myslela jsem, že ta plomba to ještě chvíli dá, mezitím jsem byla na hygieně, abych jako měla zuby krásné, a hned po ní mi někdy v noci plomba vypadla, ráno už jsem ji neměla :/ (ráno jsem se chtěla objednat tak i tak, neuvěřitelná souhra).
Jiná Realita tak já byla taky u nového zubaře, našel mi (klasika) x-kazů.. udrolené plomby atp (pravidelně chodím na prohlídky, samozřejmě, před rokem vše ok) no a objednání za 2 měsíce, že toho má hodně. já na to že nevadí, že mě nic nebolí.. no tak co myslíš? samozřejmě už bolí![]()
jinak taková zajímavost k té hygieně.
naposled jsem na ní byla asi v brně (už jsem prostě dlouho nebyla, ehm), jenže proč jsem nebyla - protože mě to vždycky pekelně bolelo, hrozně. i umrtvené roztokem. jako by mi vrtala každý zub zvlášť naživo.
teď jsem tam šla se smrtelným potem na zádech. a....nic. naprostá pohoda. žádné umrtvení, a vůbec nic nebolelo. jen klouby na puse z dlouhého otevření. nechápu to.
Jiná Realita keď to bolí, tak sa objednaj ko akútny prípad, väčšina zubárov má na to vyhradenú tak hodinku denne.
paktofonika Pozri sa, to je akosi jeho vec, že z čoho žije a či mu nie je blbé chodiť do práce kde mu dlžia výplatu. Ja som mu akurát poskytla svoj názor na danú situáciu, ale na detaily z čoho žije som sa ho naozaj nepýtala. Podstata toho príspevku bola, že mu zamestnávateľ neplatí na čas a žiaľ to nie je na Slovensku ojedinelé. V jeho obore v našom okrese nie je veľmi na výber a na to, aby za zamestnal inde potrebuje skúsenosť. Jeho zamestnávateľ si je toho vedomý a zneužíva to. Ako ja si o tom myslím svoje, ale je to holt jeho boj.
Jiná Realita souhlasím se Slnieckom, zavolala bych mu tak za 2 dny, že to bolí, je citlivé na studené - teplé atd., klidně bych si něco vymyslela - že jedeš na dovolenou do zahraničí a potřebuješ to nutně řešit.
neskutečně mě štve GDPR, kdejaký blb se na tom živí a republika šílí. Přitom plný web osobních dat. Pro zajímavost máte někdo představu co s tím budou dělat instituce - rejstříky, katastr a pod. ? To pořád zůstane volně na netu ?
jitřenka bych řekla že všechny registry a rejstříky se můžou rovnou zrušit https://www.lupa.cz/aktuality/cz-nic-kvuli-gdpr-meni-pravidla-pro-vyhledavani-v-registru-domen/
jitřenka On je proti pravidlům GDPR třeba fakt, že moje jméno a adresu má kdejaký dopravce, který mi vezl balík, nebo Česká pošta. Nebo teda ne proti pravidlům, ale měli by všude ošetřit, aby se tato data nikam nedostala, aby k nim neměl nikdo nepovolaný přístup atd. Už to vidím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.