Od včerejška mám rozbitý telefon a jsem mimo domov. Mám tedy ještě IPad, takže se světem komunikuji přes e-mail. Chtěla jsem si do něj stáhnout aplikace, které potřebuju, ale hesla mi chodí na telefon...Spojení s bankou tudíž taky nemám, navigaci, budík... Nemůžu ke kontaktům. Lidstvo nepotřebuje teroristickou hrozbu, stačí ho od říznout od telefonů...
.
Stěžovací vlákno
999 To se mi stalo před dvěma týdny, ráno kouknu na telefon, ten v továrním nastavení a ať si prej obnovím zálohu z cloudu nebo iTunes, která ovšem neexistovala
Kontakty, fotky, všechno v háji....tak letěl rovnou celej!
Mutziputzi jj pamatuju jaks tu zminovala ze nezalohujes... tady je treba opatrne;-)
Mutziputzi jj pamatuju jaks tu zminovala ze nezalohujes... tady je treba opatrne;-)
viktorka_od splavu No jo no, děláš velkou chybu, Jaromíre. To se ti vymstí![]()
Pavlena Na skleněný stůl jsou dobré kuličky klik-klak. U nás fungovaly spolehlivě, ale musí být ocelové, žádný plast. Stačí, když při hře vyletí z ruky správným směrem. ![]()

Bledule a co když vyletí špatným?
Potrefenáhusa Tak okno, vitrína nebo něčí hlava, trochu nebezpečné to je. ![]()
Jdete s tim rozbijenim do hahe uz. Prave jsem rozbila talir, co mam do sady. Ale tak blbe
celkove se mi dnes velice dari...
Mám tady myš!![]()
Sweet Potato Nechces teda kocku?
Mutziputzi minuly tyden, to same.... zaloha byla provedena ale nebyla stahnutelna, nastesti manyel to chvili zkousel a caroval, zariznul nekolik slepic, potrel jejich krvi ten mobil a tancil v kruhu z te krve a pak se to podarilo
Môžem prispieť aj ja? Manžel ked začínal ako modelár, to už je roky dozadu, tak výroba bola vcelku zložitá. vyrobil sa trup a ten sa dal do slabo zohriatej rúry "zapiecť". Lenže ja som o tom necvedela aruru prepla na vyšší výkon. Smrad ho vyhnal z izby do kuchyne, kde prudko orvoril dvierka na rure. Trup lietadla sa na vzduchu chytil horieť. Muž v panike schytil trup v rukaviciach a bežal s tým horiacim, a hlavne neskutočne dymiacim čímsi do kupelne ceo kuchynu, obavačku , chodbu. Tam to hodil do vane a napustil vodu. Smrad v byte bolo to najmenšie. Stupajuci dym vytvoril na strope trasu jeho behu v podobe čiarne pásu a kupelka predtým biela bola sakumprásk celá čiarna. Vtreali sme celé dni a malovali celý byt. Strašné. Ale modelárčina ho neopustila.
A nechceš ty projímadlo?
Aranel jednak žluťásek a polystyrenovy kuličky z kojiciho polštáře a pak myslím někdo na tom MP psal, ze mu v autě na slunci za oknem vybuchla montážní pěna???
Doteď se mi z vysavače sypou ty kuličky...I po roce a půl ![]()
žluťásek A my se doteď dobře bavíme![]()
Potrefenáhusa kocku nechce, kdyby nemela tu kocku, tak nema ani mys ![]()
Sweet Potato moora Hahaha, tak potrebuje spis psa!:-D
Karja Ten u toho taky nadšeně asistoval!
Ale naštěstí mám taky sousedku a spojenými silami jsme myšku vyšťouraly, odlovily a vyexpedovaly do lesa.
(Stylově do tašky od Furly:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.