Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:08

Kokoska Tak té historce s knedlíkem se směju nahlas!!  Úplně živě to vidím (ve vlastním rodinném provedení). 

Jinak nám se stalo, že jsme v čerstvě nové kuchyni pekli kachnu, při podlévání se muži podařilo 3x(!) vylít pekáč s výpekem (a že ho bylo) na zem. Zateklo to všude, do nové trouby, za sklo, pod plovoučku, no klouže to tam snad ještě teď....

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:14

Garfie 3x to vylil? Jednou chápu, ale jak jsi mu po druhém vylití mohla ještě svěřit takovou funkci? 

Když bylo synovi něco přes rok, pustil na dlažbu v kuchyni litrovou skleněnou láhev olivého oleje, to bylo taky super vytírání.

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:16

Pinot Noir já si jednou na vš půjčila zápisky z přednášek od největší šprtky z ročníku, ona měla na každej předmět takový papírový desky, všechno tipťop úhledně a přehledně srovnaný, sedla jsem si s tim do parku na lavičku a ty desky mi posral holub, ale jak, úplně celý!!!!

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:17
Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:19

Tulipe No, tak já to tady hodila vysloveně na něj, ale ona to byla tak trochu společná práce.... 

Navíc to byl dar od tchýně, takže kdo ví, jestli nešlo o nějaké wúdú :-D. Museli jsme jí vysvětlit, že příště chceme výhradně hotová jídla, jako to dělají ostatní babičky....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:19
Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:14
Reakce na Garfie:

Tulipe No, tak já to tady hodila vysloveně na něj, ale ona to byla tak trochu společná práce.... 

Navíc to byl dar od tchýně, takže kdo ví, jestli nešlo o nějaké wúdú :-D. Museli jsme jí vysvětlit, že příště chceme výhradně hotová jídla, jako to dělají ostatní babičky....

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:18

Tulipe Fuj vytírání oleje!!! Když jsem na brigádě dělala v obchodě s mimo jiné stáčenýma olejema, tak jsme si tam taky dost s kolegyněma užily, jedné z nich třeba přímo v ruce, když stáčela olej do ozdobné skleněné půllitrovky, ta sklenička praskla v ruce, navíc před Vánocema, obchod narvanej po strop... Druhá kolegyně zas vytírala prach a spadl jí celej jeden kameninovej džbán z police, pět litrů poměrně druhýho lískooříškovýho oleje úplně všude, i na zdi se to rozstříklo, ona zlitá olejem komplet, oblečení musela vyhodit, ruka pořezaná od střepu, jediný štěstí, že to zrovna bylo klidný odpoledne kdy nikdo moc nechodil a mohla zavřít, dokud to neuklidí a sebe neobváže. Ale zas podlaze v obchodě ten olej vyloženě prospěl, jako nová! :)

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:18

paktofonika  promin. no ale ta sportka bude tutovka:-)

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:31

paktofonika Jéje, taky se mi to s holubem stalo. Vy*ral se mi přímo na hlavu, naštěstí to nebyla žádná megadávka. Ale bylo to na výletě v jiném městě, takže vracet se nebylo kam. Co šlo, jsem utřela do paírových kapesníků a pak si myla vlasy někde v kašně. A nevsadila jsem si, mohla jsem být za vodou!

Garfie 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:32

paktofonika Soucítím, nějak je toho na Tebe poslední dobou fakt hodně.

Ale abych Tě trochu rozveselila, mám upgrade historky s holubem - jednou se jedný z těch bestií povedlo trefit se mi za brejle, to byl teprv mazec! Jako žádný následky z toho naštěstí nebyly, jenom takový menší doživotní trauma. A táta tvrdí, že jemu se holub trefil za brejle dokonce dvakrát - a prej v obou případech šel zrovna na rande s mámou. Prej jestli ono to nebylo znamení, že nemá nikam chodit... (myšleno teda v legraci, nedávno spokojeně oslavili zlatou svatbu).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:33

Ak vyhrám športku pozývam všetkých na nákupy do Cosu 

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:35
Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:35

paktofonika To je slovo chlapa! Doufám, že to platí, i když vyhrajete 30 korun? 

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:41

Prosperina Ale fujtajbl.

Mně onehdy jeden zapleskl celý displej mobilu, ee.

V průvodcích po Benátkách jsou dokonce návody, jak holubí dárečky řešit- na šatech nerozšmudlávat, nechat raději zaschnout a odrolit. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:43

Kokoska  To asi nie. Nabudúce budem musieť najprv spísať pravidlá, t. j. minimálna hodnota výhry 50mln a podobne... 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:46

paktofonika no jo, ses s tou nabídkou unáhlila  ale do té sportky fakt jdi, když tě posere pták, tak to prý nosí štěstí a podle toho, co jsi psala, to bude min. ten eurojackpot nebo jak se to jmenuje :-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:48

Prosperina To je nákazlivé! Som zvedavá kto tu zajtra napíše že sa mu holub vykadil za okuliare 

Mne sa nedávno podarilo tie moje nalomiť, ale našťastie sa dajú dokúpiť náhradné diely. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:50

člověk si hlavně musí koupit vždycky DVA losy nebo dva sloupce atd... To pak často i něco vyhraju. Ale před týdnem jsem si na poště koupila jen jeden, něco stíracího, a nic! I když pošťačka tvrdila, že skoro v každém je nějaká drobná výhra.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 14. června 2018 11:44

No nevím, s tou sportkou, táta sází léta (teda ne že by moc věřil, že vyhraje, ale měli to jako rituál ještě s prababičkou, tak je to taková nostalgie), a navzdory historkám s holubem byla maximální výhra jednou závratných asi 550 korun a asi třikrát zhruba stovka (za cca 50 nebo kolik let sázení).

paktofonika Mně se to stalo už před pár lety, tak ta nakažlivost kálení holubů mezi brejle a oko snad už vyprchala a když už, tak pojede spíš ta tvoje varianta - ta je teda taky blbá, ale přece jenom o něco menší humus...

Nalomený brejle nezávidím, ale pokud se to dá celkem bezbolestně spravit, tak to ještě jde, i když je to protivný.