Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 12:11

Prosperina No musel to byť naozaj humus. Ja som sa dnes držala, doma som to vydrhla psím šampónom ktorý odstraňuje zapachy po exkrementoch, predsa len sa im niekedy zadarí 

Hlavne som rada že sa dajú poškodené časti kúpiť, neviem či túto možnosť poskytujú aj iné značky ale bol to aj jeden z dôvodov prečo som vzala Ray-Ban. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. června 2018 12:34

Stará Stanová Kůže To ona vám to tvrdí, protože má za povinnost prodat vám za měsíc nějaký minimální množství nepoštovních produktů (já se teda skoro vždycky smiluju a nějakej los nebo stromeček do auta koupím :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 12:43

Zina Toto nútenie do predaja je hrozne. Prídem do drogérie, kúpim si lak na nechty a predavačka mi ponuka zľavnené ponožky vystavené na pulte. Alebo v Lindexe mi minule ponúkala sponky do vlasov pre deti 

Keď som ešte popri škole robila v McD boli tam akcie že kúpiš si za 10zl prívesok a to ide na charitu. Tak manažérka sa chodila každú hodinu pýtať koľko som ich predala a keď podľa nej malo tak vrieskala ako zmyslov zbavená. Pritom ostatný manažéri chodili núkať sami. Jj rada na ňu spomínam. Keď mi raz prišiel shopper a mala som len 70% lebo som sa zakecala pri nalievaní vody tak to mi vyhadzovala na oči asi rok, ale keď som mala shoppera na 100% tak sa všade chválila že je to jej zásluha, hihi. Ešteže som bola vtedy splachovacia 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 14. června 2018 12:45

Dneska se vsichni nasi zakaznici zblaznili, to neni normalni!!!

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 13:35

Zina Na téhle pobočce zrovna nic nevnucují, tam chodím ráda. Syna ty losy zaujaly, tak jsem to pojala jako výchovnou lekci, že utrácení za hazard je házení peněz do kanálu. A vyšlo to.

Paní to jen tak povídala, když už jsme to kupovali.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:15

Stará Stanová Kůže Mně taky nevnucují, zeptají se, jestli nechci los, a já řeknu: ale jo. (Dětský sponky a zlevněný ponožky si ale v drogerce nekupuju :-).

paktofonika A je to tam fakt tak, že začínáš u uklízení a posunuješ se směrem "nahoru"?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:16

když už je řeč o přidruženém prodeji na poště, na tý naší mají na přepážce vylepenej tento návod (je to doslovný přepis včetně barevného rozložení, takže za hrubky netepejte mě):

Můžu se zeptat, máte už pro sebe (pro malou / pro malého) nějakou úrazovku?

V případě, že dospělý klient odpoví, že NE…

…U naší úrazovky by jste za běžnou zlomeninu dostal kolem 5 tisíc.

(150 korun denního odškodného x minimálně 30 dní léčení u zlomenin = 4500,-)

Co tomu říkáte? (Jak se Vám to líbí?)

V případě, že rodič dítěte odpoví, že NE…

…U naší úrazovky by malej / malá za běžnou zlomeninu dostal(a) minimálně 9 tisíc.

(300 korun denního odškodného x minimálně 30 dní léčení u zlomenin = 9000,-)

A kdyby ležel(a) nedej Bože v nemocnici, obdrželi by jste navíc kolem 12 tisíc.

(450 korun za každý den v nemocnici x minimálně 30 dní pobytu)

Co tomu říkáte? (Jak se Vám to líbí?)

Pokud máte (Měla by jste) 5 – 7 minut čas, můžu Vám u nás v kanceláři o tom nezávazně říct, jak to funguje. (Máte 5 – 7 minut?)

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:21

moora 

to mi připomíná, jak na kase před markováním vždycky svítí pokladním v lidlu *DOBRÝ DEN*

Offline RoSa
10169 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:27

moora 

to tam mají fakt vystavenej návod na prodejní rozhovor? a ještě takhle blbej? měli by začít pořádně dělat svůj hlavní kšeft (ztracený balíky, "neúspěšný" pokusy o dodání....), a nemotat se do věcí, kterejm nerozuměj!

až mi začnou u přepážky nabízet stáčený víno a buřty, vůbec mě to nepřekvapí!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:29

RoSa Prej cigarety se prodávaly samy, dodneška vedení lituje, že jim to zatrhli

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:30

Zina No je to 10 rokov a každý Mcd je iný, v domčekoch fungovali iné pravidlá ako napríklad v Mcd v centre Krakowa. U nas sme mali ľudí čo len upratovali a boli pri záchodoch. Väčšinou to boli do chodci alebo invalidný dôchodci a celkovo taky pomalší ľudia, ktory by tempo v kuchyni a na kase nedali. Ja som začínala v kuchyni, upgradovala som na kasu potom na trénera ale na manažéra som sa vedúcej príliš málo vtierala a celkovo ma nemala príliš v láske. V Nemecku v domčeku to bolo iné, tam mal službu v lobby každý deň niekto iný takže sme sa striedali.

A mali sme presný návod:privítanie, vsugerovanie výrobku naviac, ponúknuté dezertu a pozdrav. 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:39

Zina Ja pracovala v Mc tady a je to tak:-). Ale posun od uklizeni na kasu je asi tak za mesic, za dva mesice uz do McCafe, ale I tak pak muzes jit zase treba na hodinku uklizet, u nas uklizeli I manazeri, proste podle lidi. Ono to pro ty mlady lidi neni blby. Treba v 16, 17 jsou uz zodpovedny za svuj usek a za novacky na nem, ty nove musi zaucit. Ja na to vzpominam rada, ono to vedro u fritaku se brzo zapomene a zustanou ty vtipny okamziky:-).

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:39

paktofonika Mě si naposledy vyhlédl poměrně způsobný holub, schytal to jen popruh na batohu, šikovně se vyhnul vlasům i kabátu a dokonce i dvoj či trojkombinaci zmíněného. Žel, přišla jsem na to až ve vlaku a vůbec netuším, jak dlouho jsem s tím chodila mezi lidmi

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:40

RoSa maj

Povidku od Vyskocila "Takove torzo, to by si teprv zilo!" znas? Dost presny :-))

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 14. června 2018 14:54

paktofonika já když jsem před hodně moc lety pracovala v mekáči, tak dělali všichni všechno, pořád se to točilo, akorát na kasu nedávali lidi, kterým ještě nebylo 18 a neměli tak hmotnou zodpovědnost (takže mě, jen zmrzliny jsem točila). Vydržela jsem to jen měsíc (což bylo i původně v plánu), já se za to i tenkrát strašně styděla (jednak mekáč a jednak tam kvůli němu zrušili hodně slavnej mléčnej bar), jednou jsem se schovávala v dětským koutku za klouzačkou, protože šli okolo kamarádi do kina (U hradeb, který tenkrát ještě fungovalo )

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 15:05

Potrefenáhusa Ja som sa nehanbila, ja som v tej dobe ešte nevedela dobre Poľsky a vzali ma aj tak. U nás nepracovali ľudia pod 18, len na brigády cez leto. Tam bolo stále plno ludi, v podstate od 10 ráno do 22 večer sa išlo nonstop. Piatky nočné boli hard core a to sme sa zastavili tak o 3 ráno, na kase to bolo hrozne. Proste total chaos. A na točenie nebol čas, najlepší ľudia na kľúčových pozíciách a tak. Popri škole fajn práca, spoznala som super ľudí. 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 14. června 2018 15:11

paktofonika já bych to na tý střední asi ani nezvládla, já tam byla jen na červen ve 3. na gymplu a měla jsem toho plný kecky, zhubla jsem tam asi o 5 kilo za ten měsíc. 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 14. června 2018 15:24

Potrefenáhusa No a tady lidi drzej nejaky loe carb, staci si vzit par smen v Mekaci, aspon vis, co delat, kdyz bude nejhur. Ja jsem se tam nepekne popalila, tak to si pamatuju, ze jsem se bala, ze mi pamatka na Mc zustane navzdy, ale dobry. A furt se tam hrozne kradlo, I ten ledovej salat v pytliku, to jsem vubec nedokazala pochopit, co vsechno jsou zamestnanci schopny vzit....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 15:32

Karja Ja som tam pribrala  menšiu takmer neviditeľnú jazvu od grilu mám tiež. U nás sa vôbec nekradlo, nebolo kedy  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. června 2018 15:59

brácha v mekáči pracoval a dodnes si to chválí. bavilo ho to.