Ja som zabudla na športku ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge často si říkám, jestli by ses fakt raději nechtěla vrátit domů. prosimtě. ale vážně
viktorka_od splavu No bola som dnes dosť dlho v práci po ceste ma chytili kríže takže som si ľahla no a pred hodinou mi to došlo. No nič no.
paktofonika jen jestli ty se nechceš vykroutit z toho slíbeného cos :-)
Stěžují si na náš gauč...jakmile na něj člověk usedne, gauč ho uchvátí, obejme, přinutí ulehnout a už nepustí. Prodala mi ho levně kamarádka a už vím proč ![]()
paktofonika chtěla jsem tě utěšit že takových příležitostí ještě bude.. a pak mi došlo jak je to dvouznačný![]()
MP Marge často si říkám, jestli by ses fakt raději nechtěla vrátit domů. prosimtě. ale vážně
Jezis, ne!!! Doma jsem tady
Ziju tu uz 14 let a tohle je fakt poprve, kdy mam smulu na takove tragicke udalosti, prisaham!!! ![]()
MP Marge no když mi nejde o události.. spíš tak trochu pobírám ty tvoje popisy prostředí kde žiješ. a připadá mi to naprosto šílený
MP Marge To je znamenie!! NESŤAHUJ SA!!,
No, asi mas pravdu - prodiskutovala jsem situaci s kamaradkou, ktera v te budove bydli, a ta jeste dodatecne priznala, ze se jim tam v posledni dobe rozmaha tez vandalismus - napriklad nekdo opakovane nas... v pradelne primo na povrch pracky i susicky, takze ona ted radsi nosi pradlo do verejne pradelny ![]()
Chapete to!? Ja ne.
MP Marge no když mi nejde o události.. spíš tak trochu pobírám ty tvoje popisy prostředí kde žiješ. a připadá mi to naprosto šílený
Tak Rockford, ve kterem bydlim, je takove sverazne mesto, to je pravda, ale ja jsem tu byla tri roky spokojena, clovek jen musi vedet, kam po tme radsi nechodit ![]()
V DeKalbu by to melo byt lepsi.
Ale asi tedy ne v tom dome, kde je muj novy byt! Uz jsem volala manazerce, jestli nema neco jineho nekde jinde, a mame po praci schuzku, tak jsem zvedava.
MP Marge to fakt nezni dobre... ![]()
naprela bych vsechny sily k nalezeni jineho bydleni, jestli je aspon trochu sance..
Pavlena Souhlasim a pracuju na tom ![]()
MP Marge Dům hrůzy! Tam se nestěhuj!
Proč je jako aplikace menstruačního kalendáře růžová? A s kočičkou? Je mi snad šest ty vole?
Jiná je naštěstí jen růžová. A proč mi to k tomu nabízí ke stažení další aplikace na sixpack a jiné cvičení?
Zina myslíš zeleninový bar?
Mohučanka tak ho tedy taky prodáš (levně)? ![]()
dzizisketa Není ti šest. Ale možná cílí na holčičky, kterým při první menstruaci může být třeba jedenáct?
Kdyby jo, tak si ji nestáhnu, je normálně pro všechny ženy. Naštěstí jsem našla jednu nerůžovou a bez přehnané grafiky. Ovšem doporučené cvičební aplikace zůstávají ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.