Sweet Potato Nejsou tyhle aplikace hlavně pro ty, které si chtějí hlídat plodné dny? To asi v jedenácti nehrozí. ![]()
Stěžovací vlákno
dzizisketa Clue je nerůžová a bez sixpacků.
Po každém vysílání Štik musím v práci vyslechnout, co se u nich dělo. ![]()
Bledule To doufám ne, ale nějaká líbivá aplikace jim může pomoci naučit se s menses žít, počítat s ní, a třeba se s ní vůbec smířit. Jdu to prozkoumat.
To snad nehrozí, ale zase je dobré vědět, že menstruace neobnáší jen krvácení, i v těch 11.
Sweet Potato dzizisketa To je možné. Za mých mladých let nic takového nebylo a dceru nemám.
jdu se kouknout v jake barve mam aplikaci a po letech zjistim, ze lze nastaveni menit
hele a neni to tim, dzizisketa , ze mas neplacenou verzi? nebud skrt a porid si neco bez reklam;-)
Asi si jdu stáhnout růžovou aplikaci s kočičkou...
![]()
To víš že jo, dost na tom, že jsou zpeněžitelné jiné mé životní potřeby, např. jídlo, aspoň tohle by mělo zůstat zadarmo ![]()
A býva teraz na zákl.školách úvod do menštruácie? Dostali sme štartovací balíček, porozprávali sa o tom čo a ako.
Magráta Není jen zeleninový, je vegetariánský (tedy bezmasý), některájídla jsou veganská nebo bezlepková, nebo obojí.
Garfie Já se snažím, abych jim nekřivdila, ale právě mi taky přijde, že to mají blbě zorganizovaný (a část zaměstnanců se asi taky narodila pro něco jinýho). Já jsem v rámci brigád dost často pracovala právě po restauracích, a třeba v jedné, která byla klasicky minutkově zaměřená a měla dvojnásobnej počet míst k sezění, byli na směně: 1 kuchař, 2 servírky, 1 paní na nádobí, ve špičce vařila s kuchařem i vedoucí. To je 4 + 1 člověk, tady je jich 2x více na mnohem menší provoz, a i když je nabídka dost široká, tak je to pořád jídelna.
Může mi někdo vysvětlit na co je menstruační aplikace??? Já myslela, že vrchol je ta co mi řiká kdy mam žízeň, bojím se domejšlet co se eště dá![]()
Panebože, na co je menstruační aplikace? ![]()
Mutziputzi Pinot Noir nepíšete si to nikam? Pro přehled?
Potrefenáhusa Já teda ne, mně nedělá problém si pamatovat datum. Ale i kdyby, zřejmě bych si to frkla do diáře nebo kalendáře, menstruační aplikace mi připadá jako součást úpadku zdravýho rozumu, místo kočičky bych tam dala kravičku (pardon nemohla jsem si odpustit)![]()
Mutziputzi tak já si pamatuju, jak to bylo otravný počítat, kdy teda to nejspíš dostanu, tohle mi přijde jednodušší, než to pak šudlat z diáře (nemám)
Potrefenáhusa Ne, pamatuju si to. Asi bych si za poznamenala do diáře, kdyby byl problém, ale jsem relativně přesná ;)
Potrefenáhusa Ja to viem aj bez kalendára, počítania a pamätania si.
Po každém vysílání Štik musím v práci vyslechnout, co se u nich dělo.
Hele, ale to mě by náhodou možná bavilo, na koukání nemám nervy, hoď vždycky stručný výtah do zjevů....![]()
Potrefenáhusa Mně to taky přijde v poho teda, já vyloženě menstruační appku nemám, zato mám appku na antikoncepci co mi navíc každej večer před spaním pípne abych nezapomněla, takže ta v podstatě zastane to samý, trochu růžová pravda je, ale praktická mi přijde vysoce, takže to přežiju. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.