Potrefenáhusa Já jsem teda nikdy nic nepočítala, natož otravně, otázka tak dvou/tří vteřin si uvědomit kdy. Já bych myslela, že menstruační aplikaci může mít v mobilu tak leda Dominika Myslivcová, dizajnér pravděpodobně taky, když to hodil do růžový s kočičkou![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi já mám bez růžový i kočičky a už jsem byla i ráda, že to někde napsaný mám, i z dlouhodobějšího hlediska. Pamatuju si to orientačně, rozhodně ne na dny a už se stalo, že mi to přišlo zásadní docela dost.
Potrefenáhusa Já vám to neberu, jen je to pro mě novinka, tuto kolektivní parádu si nepořídím, bojím se že by se mi lidé v okolí smáli![]()
Mutziputzi když to nevyžvaníš tady v diskuzi jako já, tak se nikomu v okolí svěřovat nemusíš :-))
Potrefenáhusa Mně se smáli i kvůli sudoku, natož kdyby mi kočička spustila alarm že už je čas![]()
Mutziputzi čas na co? ![]()
(Tak to nefunguje, aspoň ta moje ne, je to normální kalendář, jen to počítá ty dny, žádný upozornění, jakože pozor teď, ti to fakt neposílá)
Mutziputzi proč se smáli kvůli sudoku? mám sudoku taky, tak se mi taky budou smát... ![]()
Mutziputzi Dívám se, že některý appky mají ono sdělení zašifrovaný v emoji!
![]()
Potrefenáhusa Tak to ale stačí zapisovať do normálneho kalendára nie? Žiadnu aplikáciu na to nepotrebuješ.
Karoleena no ty jo (get ready
)
Mutziputzi alarm to nema, nebo o nem aspon nevim:-) vest evidenci mne kdysi nekdo naucil, uz vubec netusim, mozna nejaka kamaradka, no a kdyz jsem prestala pouzivat papirovy diar, bylo to nasnade:-) ja bych bez sve externi pameti byla uplne namydlena
Magráta že jsem jak stará bába
paktofonika kalendar neplanuje:-) resp urcite by se to dalo vytvorit, ale apka je snazsi. poznamky a pripominky si taky pisu do prislusnych aplikaci i kdyz bych mohla do kalendare, zejo. nebo na papir...
Karoleena To je velká paráda, to bude asi pro takový ty ženy co si myslej, že je to super věc taková menstruace, neofeministky![]()
Karoleena tak ale teraz ma aj začne mrzieť, že už takú apku nepotrebujem. ![]()
![]()
Mutziputzi jo, sudoku lusti moje maminka:-) co krizovky?![]()
viktorka_od splavu A co ti aplikace naplanuje? Viki skákni do Tety pro tampóny, zejtra to příde jo?
viktorka_od splavu švédský, super, v těch su velmi dobrá))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.