viktorka_od splavu A co ti aplikace naplanuje? Viki skákni do Tety pro tampóny, zejtra to příde jo?
![]()
viktorka_od splavu A co ti aplikace naplanuje? Viki skákni do Tety pro tampóny, zejtra to příde jo?
![]()
viktorka_od splavu No ale fakt, čo to plánuje. Píšeš že upozornenie ti nechodí tak musíš každý deň pozrieť že či nie náhodou dnes? Dní si vyrátam aj sama.
Mutziputzi Sudoku mám tiež a lúštim to ked niekde dlho čakám. A normálne ma vie naštvať, ked už som na rade a nemožem to dokončiť. ![]()
Ja mám rada maľované krížovky. Musím si urobiť zásobu, v ČR sa nepredávajú.
paktofonika tak napriklad ze si na pristi vikend nemam planovat romanticky vylet ani bojovku na kolech ale radej valeni doma![]()
nebo ze si s sebou na hory mam nabalit nejake zasoby, pac tam beni kde co koupit.
ja nevim, mela jsem za to, ze to jaou veci co resi kazda, si pripadam jak cvok tady:-) pravda ze kdyz jsem bravala HAK, bylo to jasny bez apky:P
No já teda mám taky problém, uvědomit si datum "kdy". Většinou to počítám stylem "to bylo tehdy, jak jsem byla v divadle, takže je to cca tři týdny...."
Asi potřebuju aplikaci!!!
Garfie No přesně, já su bez toho úplně nemožná, pak jdu na gyndu, doktor na mě vybalí klasickou otázku "datum poslední menstruace?" a já nemít to v tom mobilu, tak fakt nemám ani páru. Asi jsem málo naladěná na své tělo a hormonální cyklus. :D
Tak appku na behani treba taky nepotrebujes, muzes si odmerit z mapy... (za behani si dopln libovolnou jinou cinnost). Jasne, ze si muzes vsechny veci, ktery te v souvislosti s cyklem zajimaji (treba plozeni potomku...) pocitat v kalendari, ale proc se posmivat lidem, ktery to delaj jinak? Protoze to jako posmivani / ohrnovani nosu vyzniva
viktorka_od splavu Tak pytam sa zo zaujímavosti pretože ja som si to písala ešte pred braním HA(vtedy som to písala do papierového kalendára) a po vysadení som so zapisovanim akosi nepokračovala. Nemal to byť výsmech ako píše moora.
moora Já se posmívám, to vyznívá správně
U běhání mi to měří progres, plánuje trénink, počítá výdej a já nevim co, moje menstruace nevykazuje nic jinýho měřitelnýho než datum, tam si udělám tečku do kalendáře až mě bude zajímat přesný počítání.
moora Vysmívání... Když ono mi to fakt směšný přijde ![]()
Tak to je konec, že se tomu smějou lidi, co věří na low carb a počítání maker a podobný věci, vždyť je to úplně ten samý zájem o své zdraví a správné tělesné funkce ![]()
Mutziputzi vono te to ne vzdycky zajima holt az na konci. Teda tebe mozna ne, ale nekoho jo. A progres, vydej, trenink si taky muzes vest na papire, ne?
dzizisketa Co je k nevíře na low carb? Makra znám pouze v excelu a svoje tělo a jeho funkce dát všanc kočičce - úplně hříšné! Snad nevymyslí třeba iChirurga, už bych o vás začla mít strach!![]()
moora To bych si to musela počítat, zde ušetřím čas, tečku v kalendáři udělám tak rychle, že byste koukaly a i barvu si vyberu![]()
Pořád jsem se nedozvěděla, co ta aplikace dělá jinýho než tu tečku v kalendáři. O jakém zájmu o zdraví je tu řeč?
Pinot Noir Už to studuju
Podle všeho například zaznamenává různé abnormality (sílu krvácení, délku a podobně), což může signalizovat nějaké problémy....dál jsem se nedostala.
Jo a sleduje taky ovulaci.
Pinot Noir Dyť to má obvykle 468797 dalších fíčur, někdo třeba potřebuje/chce znát i jiný fáze cyklu než jen menstruaci, vypočítají se mu tam plodný dny, může si tam zapsat teplotu když to zrovna sleduje, stejně tak intenzitu krvácení, já nevim co ještě... Mně bohatě stačí ta tečka, ale fakt nemám takovej problém si představit, že jsou ženský, co využijou i všechno tohle okolo.
Tak třeba já jsem teď vysadila hormonální antiko. po dlouhodobém braní, tak mě zajímá pravidelnost, délka a síla krvácení, za jak dlouho se mi srovná cyklus, když bude nepravidelný, datum ovulace a různé výkyvy, což se vždycky líp dělá, když to vidíš před očima na jeden klik a nemusíš to luštit zpětně ze záznamů na papíře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.