Pinot Noir a co by to jako mělo jinýho dělat? Menstruační papírovej kalendář u doktora ti nikdy nedávali? Já to pamatuju už na začátku 90. let, kdy jsem ho omylem vyhandlovala v kapse od bundy naší skautský vedoucí...
Stěžovací vlákno
Pinot Noir mam dojem zes ty zrovna mela nejake potize s otehotnenim, tak se divim ze ty se divis. nekdo to naopak pouziva jako antikoncepci (nemuzu doporucit;-) no a nemala cas treba neni uplne zdrava..
Karoleena dzizisketa Mně to asi nejde na rozum, protože je mi jasné, že moje aktivita by skončila stažením aplikace, ale žádné údaje bych tam už nebyla schopná dodat. Nejsem schopná ani zaznamenávat, kolikrát byl syn ve školce a při placení spoléhám na to, co mi naúčtují. Jsem fakt spíš schopná si vzpomenout, než něco někam zaznamenávat.
Potrefenáhusa Ne, to mi nikdy nedali, cítím se ochuzena.
viktorka_od splavu Myslím, že kdo má dlouhodobější potíže s otěhotněním, má tohle všechno v hlavě ;)
Tak já si třeba nepíšu nákupní seznamy, ale směju se někomu, kdo jo? Ať na papír nebo do mobilu.
Pinot Noir tak zaznamenávat/pamatovat si kolikrát bylo dítě ve škole/školce kvůli placení by mě vůbec nenapadlo... možná bych si všimla kdyby mi naúčtovali víc dnů/obědů než má měsíc dnů, ale spíš ne
viktorka_od splavu Tak v soukromé by tě to možná zajímalo ;)
Ze nekdo nedokaze dohlednout za vlastni obzor a povazuje za smesne, ze ma nekdo neco jinak, to mi prijde hodne omezene. ![]()
Já si to taky nepamatuju, já mám kolikrát problém s tím, co je vůbec za den a kolikátýho je. Tahla apka mi zrova šetří čas. Vim kdy, co a jak na libovolnou dobu atd. Fakt nevidim rozdíl udělat si tečku v papírovým kalendáři/diáři a jedním dotykem na displej. Fakt ne.
Jo a ten papírovej pamatuju taky ![]()
Aplikace byla akvělá při plánování operace s termínem až za půl roku. Jasně, mohla jsem si u doktora vzít jeho papírový kalendář a počítat, ale s aplikací to bylo rychlejší.
Tulipe mne zas kdyz nekdo bere neco hrozne vazne
vlastni obzor boze![]()
Malvin prvni benefit kterej kvituju![]()
Mutziputzi
Jako uz dlouho jsem se tak nesmala, kocicka oznami cas...![]()
Ja se nesmeju lidem, co to pouzivaji, aby bylo jasno. Spis se nad sebou asi zamyslim, pac mne je tak nejak uplne jedno, kdy kocicka spusti alarm, ja to vzdycky poznam tak, ze zniceho nic low carb nelow carb, sezeru tajne deckam fidorku.
Mutziputzi Dívám se, že některý appky mají ono sdělení zašifrovaný v emoji!
panebože
/edit: směřováno k tomu get ready atp./
Menstruacni appka je super, velmi ji ocenil i muj gynekolog, kdyz jsem si stezovala, ze par mesicu po vysazeni HA mi cyklus nepravidelne skace mezi 35 a 55 dny. Appka dela sama prehlednou statistiku, stacilo jen ukazat tabulku :) pocitat ty dny v kalendari by me nebavilo :) vyhovuje mi i to, ze jenom mrknu do mobilu do kalendare a vidim, ze uz jsem zase treba na ctyricatem dni. Mit pravidelny cyklus, tak si asi jenom delam tecku do kalendare a umim odhadnout, kdy to bude priste, ale takhle appku fakt ocenuju.
Jo a myslim, ze mam tu s kocickou, da se k ni stahnout neutralni jednoduchy modry skin.
Luna no, ja to treba obcas poznam tak, ze dostanu migrenu. ale hodne zlou migrenu. da se ji predejit vcasnym nasazenim leku. samozrejme v mezicase me taky nekdy poboliva hlava.. leku netreba. ovsem bez kalendare to nepoznam.
Hele, nesmejte se tomu. To je nahodou jedina stahnuta aplikace co pouzivam - ano, tu ruzovou s kocickou, a navic to, ze je ruzova s kocickou jsem brala jako velke plus! Pouzivam to jako kalendar, proste zaskrtnu kdy zac. a kdy konec a mam to furt u sebe. Jinak jsem to psala do stolniho kalendare v praci a to bylo trochu neprakticke. Jo a prosim vas, mam takovy podezreni, ze ty plodny a neplodny dny uplne tak nefungujou:-D. Mozna nejaka aplikace s pejskem bude v tomhle lepsi!
Malvin Jo, potvrzuju z negativní zkušenosti, jak jsem si to byla líná zaznamenávat na papíře (chytrý telefon nemám) , a přitom začly být problémy (délka, zkracování periody a tak) , tak na první vyšetření v nemocnici, na který jsem se objednávala dva a půl měsíce předem, jsem se prostě netrefila. Další termín vyšetření, který byl první možný za tři měsíce potom jsem počítala na papíře snad půl hodiny, než jsem vyselektovala bezpečná okénka.
Karja To je divny, zrovna kocicce ja bych 100% verila...neda se to reklamovat a zadat vodskodneni ze to tak vymnoukla?![]()
Mutziputzi Kocky jsou potvory, to nikdo nevyreklamuje:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.