RoSa
dík.
Stěžovací vlákno
whiskas tak asi na tom niečo bude, že sa šíri smola aj po nete. Strelil po mne gombík z rúry. Normálne som vypla rúru, zatlačila gombík a v tom rana a ten hnusák ma trafil do nohy. Súčiastky som našla všetky, vrátane pružinky, teraz len aby to išlo dať dokopy.
Janulik03
tak držím palce. Funguje ta nákaza i v pozitivním slova smyslu? Aby byla nějaká rovnováha ...
.
Janulik03
tak držím palce. Funguje ta nákaza i v pozitivním slova smyslu? Aby byla nějaká rovnováha ...
.
mozna, az bude mit radostne vlakno tolik prispevku, jako to stezovaci![]()
viktorka_od splavu I ty optimistko ...
Myslíš, že je tedy nějaká přímá úměra mezi počtem příspěvků a přenosem daných událostí?
Cvičně jsem obvolala pár "servisů" lednic (myslím, že pár z nich jsou i takové ty jednokoňky) a nestačím se divit, kolik nepříjemných opravářů existuje. Nejpříjemnější byla firma, která sdružuje více pracovníků. Jsem poučena.
Vloženo 2x, proto mažu.
whiskas vidím že ta naštvali poriadne. ![]()
Janulik03
už jsem to napravila, zdá se, že začíná stávkovat i PC
.
whiskas to sa stáva, len trošku škodoradosti, no. Sory. ![]()
Myslíš, že je tedy nějaká přímá úměra mezi počtem příspěvků a přenosem daných událostí?
![]()
já si stěžuju na nový druh mikroklíšťat ![]()
každý den (!) si nějaké přinesu domů. i když jsem nastříkaná vším možným a nadopovaná pangaminem.
jsou tak malá, že je večer nenajdu, až ráno, na přímém světle a ještě málem s lupou (do rána se totiž zvětší). do té doby jsou menší než chlup na noze.
štítím se svojí postele, představuju si, jak tam jsou schované a číhají na mě
nohy už mám samý červený hrbolek. tohle jsem ještě nezažila.
Jiná Realita soucítím. Já včera našla jedno nacucaný na gauči, jedno malý mi lezlo po ruce a jedno jsem sebrala rovnou lezoucí z Josefa. Nejhorší je, že jak má superhustou srst tak se na něm nedá nic najít.
Janulik03
.
jednu dobu se tady šířilo těhotenství... ![]()
Jiná Realita vyšesávám psa po každý procházce, klíšťat jsou strašný tuny, zakouslých mrtvých ze psa sundavám třeba 10, lezoucích i víc, ty malinký neni vůbec šance vidět. Včera po mně lezlo v lese taky tohle mrňavý, letos už jsem měla tři zakouslý.
Jiná Realita to neni novy druh, to se vam nekde vylihla nova generace

A praskla mi žárovka v šatně
. Takže, co dalšího?
Catherinne
tak tohle je snad jediná záležitost, která už nehrozí.
viktorka_od splavu Blééé, ty dnes umíš potěšit. Prý nová generace ...
Potrefenáhusa A to je taková úroda i přes případně aplikované preparáty? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.