Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34947 příspěvků moje polička 15. června 2018 16:17

"Starts today!" tomu by se moje tělo leda tak zasmálo. Jak se znám, zapomněla bych si údaje psát do kočičky stejně tak, jak jsem zapomínala do kalendáře obdrženého a následně vymáhaného na gyndě, tvořila jsem to podle teček v notesu vždycky vpředvečer.

Ale uznávám, že pro zodpovědné jedince to smysl mít může :)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. června 2018 16:19

Karja Sem cetla od Jakuba Horaka Kocky jsou vrzeny, koukam vizionarske

Online slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 15. června 2018 16:53

No, ja si to zapisujem do google doc, ale keby môj dýchavičný mobil zvládol čo len jednu appku naviac, už to tam mám. Mobil totiž narozdiel od papierového diára nestrácam.

No a áno, zaznamenávať si to potrebujem kvôli hormonálnym problémom, lebo doktor potrebuje vidieť na kontrole vždy, čo a ako.

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 15. června 2018 17:52
Reakce na Karja:

... Jo a prosim vas, mam takovy podezreni, ze ty plodny a neplodny dny uplne tak nefungujou:-D...

​Ne, nefungujou. Sperma může vyvolat ovulaci, říkal nám přednášející na embryologii, a že prý má jednoho syna z 27. dne a druhého z 28. dne...

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 15. června 2018 18:01

Podle me smysl aplikace pochopi jen ti, kdo potrebuji mit prehled o cyklu. Driv mi taky bylo jedno kdy to prijde, ale ted mi byva tak strasne zle, ze je dobry mit predem prehled kvuli home officu, dovolene apod. To z kalendare jednim klikem nevyctu;) a moje je dokonce se srdickama! + teda kvuli lecbe migreny musim trackovat bolesti hlavy, kolik leku jsem na to snedla a jak/jestli to souviselo s cyklem. Tohle vsechno aplikace zvlada...

Online Karja
44691 příspěvků moje polička 15. června 2018 18:09

luciole Tak rozdil, jestli to rikaprednasejici nebo rikala prednasejici. Jestli rikal, tak kdovi jak to u nich bylo a treba se kocka ani nesekla!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. června 2018 18:14

Karja Haha, si pamatuju jak si v posledním ročníku na VŠ jedna spolužačka, taková přírodně založená, koupila i nějakej přístrojek na počítání plodných dnů místo klasické antikoncepce, nějakej ten LadyComp nebo co, mega drahá sranda, spolehlivost prý víc jak 99 %... No dneska už má skoro roční dceru, tak nevim jestli to dávat do souvislosti. :)

Offline viktorka_od splavu
49350 příspěvků moje polička 15. června 2018 18:19

Karja mno tak ja jsem si naprosto jista (27:-P

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. června 2018 19:27
Reakce na luciole:

​Ne, nefungujou. Sperma může vyvolat ovulaci, říkal nám přednášející na embryologii, a že prý má jednoho syna z 27. dne a druhého z 28. dne...

​Takhle mám děti taky...obě. Potom se narodili 3 týdny před plánovaným termínem, ale já věděla, že jsou úplně přesně. Takže vím, že na tohle se spoléhat vůbec nemůžu.

Offline Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 15. června 2018 19:42

711990 Jo, tak v tomto případě je to užitečné.

Offline Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 15. června 2018 19:44

V pondělí mám jít na zkoušku, do níž už jsem vrazila spoustu času, nervů a peněz, a v úterý jedeme na dovolenou a já mám horečku 

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 15. června 2018 19:49

Pinot Noir to budou nervy...

Offline Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 15. června 2018 19:52

Catherinne Nebudou, je to další školkovej suvenýr 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. června 2018 20:20

na insta me zaclo sledovat "darcovstvi vajicek", haha me! ty algoritmy...

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. června 2018 20:24

jinx Mě nedávno na insta kontaktovali Jehovisti. Nová doba zkrátka.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. června 2018 20:26

Lama_z_Lana aaa, vidim, ze muze byt i hur  pakistansti fesaci taky stoji za to!:O

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. června 2018 20:32

Karja Hele, já se přiznám, že mám s pejskem. 

Nainstalovala jsem si ji kvůli těžce nepravidelnému cyklu. Kdo by hledal nějakou tečku v kalendáři několik měsíců pozpátku. 

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 15. června 2018 22:08

Pinot Noir Mám pocit, že musíme mít děti ve stejných jeslích. Dcera chodí od září totiž také do Kbel a tak nemocná jako za poslední rok jsem v životě nebyla já ani manžel ani starší dcera. 

Online Karja
44691 příspěvků moje polička 15. června 2018 22:22

jinx Ja tam ten algoritmus vidim, vycitili proste dobrej material!

Renusatko Sakra, to me vubec nenapadlo tohle, ze to muze tak vyrazne posunout, no tak k tomu se clovek nekdy nedobere, jestli to bylo prvni den nebo posledni den:-/

Karoleena Jo, tak od strojecku plodnych dnu je jiz jen krucek k bezvlozkove metode (jo, fakt to existuje, ci minimalne o tom nekdo aspon pise, proste vuli zadrzet:-D).

Offline Aranel
6605 příspěvků moje polička 15. června 2018 23:09

jinx Mně strkaj reklamy do messengeru. Chvíli dárcovství vajíček, chvíli časopis Vlasta, nějak se mi zdá, že ta umělá inteligence ještě moc nepokročila 

Aplikaci mám taky, a ano, občas tak nějak nevím, jestli to je tejden nebo čtyři, aplikace trochu pomůže. Plus vím, že někdy se třeba nespravedlivě vztekám a brečím, a aplikace řekne, dej si bacha, jsou to hormony. No.