Gellnerova Od takového "klíštěcího dítěte", tedy larvy, jsem chytla bakteriální infekci, flek o průměru 7 cm, troje ATB, borelióza to prý nebyla.
Stěžovací vlákno
Pomóc, zítra máme výročí! Kulaté. Nemám nic vymyšleného!![]()
razorblade to je klasicky predstatnicovy stav, to bude dobre. Ja se na zaverecnou statnici ucila pet nebo sest tydnu, byl toho mrak, asi tri tisice stran v ucebnicich a to byla jen ta soukromopravni cast, pak byla jeste ta verejnopravni. No nerealne, se to vse naucit... to pujde, neboj ![]()
Sweet Potato bych zachovala klid a vyčkala, co vymyslel muž. koneckonců on je ten šťastný, že tě má![]()
razorblade to dáš![]()
jinx no ja si prave proti pravnikum a doktorum, kteri toho musej narvat do hlav desetkrat vic, pripadam jako blbec :D ale diky za podporu, furt verim v to, ze na potitku mi to najednou naskoci :)
viktorka_od splavu Když u nás jsem já ta, kdo pravidelně zapomíná. Tak jsem se zapřísahala, že aspoň jednou nezapomenu. No, a najednou je předvečer
razorblade jezis, ne to jsem nechtela!... na tom jsem chtela ilustrovat to, ze jsem rozhodne nemela sanci si to vsechno pamatovat, ale dokopala jsem se tam jit a vyplatilo se mi to. Takhle se na to divej!
Sweet Potato u nás právě taky:-) tak se tomu nevzpírám![]()
razorblade držím palce, to bude dobré, fakt!
razorblade držim palce, to dáš.
razorblade To se zdá, ale někde v tý hlavě už to leží
budu držet palce!
razorblade držím palce
Mirka a proč mi to jako říkáááš?????? ![]()
![]()
viktorka_od splavu hm, já jsem asi tudle informaci zaslechla, ale stejně se budu cejtit líp, když bude smradík oočkovanej. No, ve finále, KE nebo borelióza, všechno stejnej xindl.
Gellnerova ja jen, abys nepodlehla mylnemu dojmu, ze to ockovani neco vyresi. nevyresi.
Gellnerova ježiš smradík..uáááá
viktorka_od splavu BTW taky jsem slyšela, že pediatr proti encefalitidě nechtěl očkovat s dodatkem, ať nechaj naočkovat spíš své rodiče a prarodiče
Mutziputzi muzu poslouzit šropem/šroplem, esi je to lepsi?;-)
Stará Stanová Kůže Úplně vyloučit to jistě nejde. Ale pravděpodobnost, že šmrdláním klíštěcí prdelky neporaněným prstem něco chytím, mi přijde dost malá. To by mne mohlo stejně tak nakazit už tím, že po mně lezlo. Jo, taky jsem už potkala lidi, co s klíštětem vyrážejí rovnou do nemocnice, protože chybnou manipulaci považuji za strašné riziko.
Já se toho dotknu pouze v chirurgickejch rukavicích... čokl když je vidí, hned se dekuje
Ovšem letos (a vlastně ani v minulejch letech) jsem žádný klíště neměla - mám hnusnou krev? - a Otík, co před dobře 4-6 nedělema vyfás Bravecto, taky ne.
![]()
jinx no ja si prave proti pravnikum a doktorum, kteri toho musej narvat do hlav desetkrat vic, pripadam jako blbec :D ale diky za podporu, furt verim v to, ze na potitku mi to najednou naskoci :)
prosim te,to ze jsme si toho narvali tolik do hlavy jeste neznamena,ze nam tam neco zustalo;) Mluvim za sebe,nechci tu do nikoho rypat.na kazdou zkousku jsem sla,i kdyz mi prislo,ze MNE to dat nemuzou.Vzdy se to vyplatilo.
Nejhorsi je,kdyz clovek tesne pred zkouskou zaprede hovor s nadrcenymi kolegy...pred jednema dulezityma zkouskama jsem malem omdlela,kdyz jsem si uvedomila,jak jsou ostatni erudovani.to jsem fakt mela chut otocit se na podpatku a jit domu, ponevadz jsem si prisla marna,duta.nezkusena a tak vubec bez sance.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.