razorblade jak mi říkala moje mamka před zkouškou ‘tfuj tfuj tfuj’ to zvládneš a soucítím!
Stěžovací vlákno
barbucha Jasně :-).
Aha no tak to jo. Já se připravuju na za měsíc nadcházející příjezd zřítelnice a pevně doufám, že všechny tyhle technický záležitosti budou v cajku, jinak jsem jako babi vyřízená ![]()
barbucha No já jsem právě zvyklá na normální myš, takže i když mám k tabletu pripojitelnou dokovaci klávesnici, tak ten touchpad je pro mě peklo
. A klasický USB má jenom jedno a jenom ta klávesnice. Takže buď k němu připojím jenom foťák nebo jenom myš nebo jenom tiskárnu
.
No to bys teda byla ![]()
.
wendulka existují USB rozdvojky. Stojí to par kacek a mělo by to fungovat.
barbucha No já jsem právě zvyklá na normální myš, takže i když mám k tabletu pripojitelnou dokovaci klávesnici, tak ten touchpad je pro mě peklo
.
.
Jo, to pro mě taky. Bez myši jsem nemožná... ten tablet nebo mininoťas nebo co to je jsem ochotná používat jenom v posteli, že si tam pustím nějakej krvák na dobrý spaní
ale komunikovat jsem teda dost líná na tom.
continuity No asi si ji budu muset jít v pátek koupit, protože než mi zprovozni počítač, tak by mě do té doby asi kleplo
.
barbucha Tak komunikaci na tabletu ještě zvládám, ale pracovat na něm, třeba i jen oriznout blbou fotku nebo jen zkopírovat odkaz, to je vo nervy
.
barbucha Tak komunikaci na tabletu ještě zvládám, ale pracovat na něm, třeba i jen oriznout blbou fotku nebo jen zkopírovat odkaz, to je vo nervy
.
Ježiš a já myslela, že to bude to samý jak na noťasu! Ještě jsem to nezkusila
a to jsem ho koupila loni před dovolenou se zřítelnicí - abych jako s sebou nemusela táhnout něco většího. Zatim používám jen na pouštění filmů v posteli... ani jsem nefotila... No nic, vidim že musím jít do sebe a držet prst na pulsu doby! ![]()
Zina Já s tím bojuju pokaždé. Navíc často pak něco, ta jediná věc, co by potřebovala obalit, přijde proteklá či blemclá.
Teď před pár dny přišel mail, že si na nadbytek obslů stěžuje víc ludí a chystají změny. Přišlo ti to taky?
Sweet Potato to je překlep, nemá tam být nadbytek oslů? ![]()
![]()
Mulen Já to četla stejně![]()
Mulen Nonono ![]()
Svokra vyhodila 50 ročné poháre, ktoré som si chcela nechať ![]()
Sweet Potato Nepřišel, já tam nakupuju jen občas, když potřebuju větší nákup a nemám auto. Ale kdyby s tím něco udělali, bylo by to fajn.
Zina Čupr tam píše, že si dal do konce léta za úkol přijít s řešením, tož uvidíme.
paktofonika to je mi ľúto.
slniecko Aj mne veľmi. Dnes už také nekúpim.

paktofonika ty jsou (teda byly) krásný! škoda jich...
paktofonika mně se nelíběj, já tohle retro moc ráda nemám, ale myslím, že kdybys po nich toužila, tak v nějakým bazaru/aukru určitě takový seženeš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.